Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.White
senior tag
jelentem feltettem win8-at és mérföldkövekkel jobban fut a game.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tirexi
üzenetére
Én nem sírok miatta, mert a BF3-al is mediumon játszom, nem is kell több, de pont ezt írom, hogy bénábban néz ki ez full ulrtán, mint a 3 volt mediumon. Pörgess vissza a topicban és nézd meg hogy néznek ki a tankok...
A tankok egymáson már a 3-ban is megvolt, az egy bénaság sajnos, de ezt a hitboxok miatt nem is mostanában fogják sajna kinőni.

-
ЯΞD
senior tag
Nem szarodtak el beállítások. Csupán új elérése lett a dokumentumok... mappában nem Battlefiled 4 hanem már Battlefield 4 Beta.. Nos pakoljátok át a fileket és mindjárt helyre áll a régi rend

-
Tirexi
addikt
Nem hiszem, hogy grafikai visszalépés lenne főleg mert még a motor is új.
Vagy legalább is tovább fejlesztett.Amúgy már most is sokan sírtok, hogy rosszul megy a játék mi lesz ha tényleg bele pakolnak majd mindent a fullba? Nem lesz elég a 680-ad a maximumhoz.
Na de majd minden kiderül.Nekem inkább a fizikai részével van gondom... Az előbb volt egy nagy tank csata és az enemy úgy gondolta, hogy tök jó lesz egy tankkal az enyémre rámásznia. Hát amit ott láttam kajak felnevettem mert majdnem, hogy pattogtak a tankok egymáson. Érted a több tonnás tankok.

Valahol érződik, hogy tényleg egy igazi csata géppel mész valahol meg olyan mintha papírból lenne.A rendes fizika pedig már nagyon régóta jelen volt már a FarCry idején: [link]
Erre meg no komment magától értetődik: [link]Na már ennyi kéne menni alukálni.

-
Winne
nagyúr
Az új patchtől nekem is rosszabban fut, plusz a nagynehezen összeszenvedett beállításaimat is elszarta, de ez már a legkevesebb. Ami a legjobban zavar, az a kinézete, mert hát értem én, hogy beta, de gyerekek utoljára ilyen visszalépés érzésre a Tréárkos fiúktól jött a Cod szériában, amikor is egy sokkal csicsásabb és színesebb világ jött ki az új résszel. Itt is hogy néznek már ki a tankok? Ne mondjátok, hogy nektek ez még tetszik is?
Felmentem egy Nebandanra és egyből mondtam is B1zarre-nak, hogy ultrán volt a BF4, mediumon meg a BF3, de még úgy is agyonveri látványra...
-
Tirexi
addikt
Na toltam az új Peccsel a játékot de nekem ugyan úgy megy rendesen mint ahogy eddig. (tele bággal)
-
Gippo
senior tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Az a gond amúgy, hogy senki sem ért hozzá, így nehéz megmondani, hogy miért is van így. Az viszont tény - és én ehhez konyítok (vagy csak akarok
) - , hogy borzalmasan kommunikálják le az egészet, sokkal több visszajelzés kellene a beta teszt alatt, még akkor is, ha az nem tartalmaz több lényegi információt. Nincs meg a kapcsolat a játékos és a fejlesztők között és ez megszüli a trollokat, megszüli azokat, akik arra buzdítják a népet, hogy vonják vissza az előrendelésüket. -
nanorambo
őstag
válasz
xHoLyShiTx
üzenetére
Semmi gond nincs az optimalizációval! Ugyanis nincs benne optimalizáció. Szinte minden "optimalizációt" kikapcsoltak. A dolog miértjét nem értem, de sok mindent nem értek én már a DICEban... Néha felmegyek szenvedni, nincs jobb dolgom, de valószínű, hogy 1-2 napon belül uninstall lesz. A vicc, hogy levettem highról lowra és kevesebb FPS-em lett.

"Gondolom direkt csinálják ilyenre, hogy vegye a nép a 2-300k-s videokártyákat ".
Akkor elég jól működik, mert battlelogon az egyik simerősöm folyamatosan sírt, hogy játszhataatlan a bf4 béta. Erre ma látom, hogy rendelt egy új gépet (gtx 780 stb). Kérdés, hogy ezzel a foskupaccal mennyi potenciális vásárlót ijesztenek el. -
dejaris
addikt
Na en is beszaltam az muvezsek koze:

-
csibe1
veterán
Olvass vissza, épp ezt nem értem én sem, hogy miért ezzel a ki tudja mikori verzióval tesztelik a szervereket?Már ha azt csinálják.

Valahogy nem tiszta ez a kavarc.Ráadásnak kezdődik a billentyűzetkiosztás mizéria is.
A BF3-nál is a röhej vagy inkább a szánalom kategória volt, hogy csak alapkiosztással lehetett végigvinni a single utolsó pályáját.
Kiváncsi lennék, mennyi ember van ráállítva a PC verzió portolására?
-
danati
senior tag

-
Eddie141
senior tag
Valaki kipróbálta esetleg már, hogy hogyan hat a teljesítményre a Hyper Threading ki és be?

-
Whysperer
addikt
Új repülőgép van a pályán. nehéz vértezettel! [link] Bár meg kell tanulnom még irányítani!
-
Plezs21
tag
válasz
xHoLyShiTx
üzenetére
Igazad van tényleg nem néz ki jobban mint a 3.......
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat

-
haly
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
Egyre szarabb. Pedig pont múltkor néztem, egész elfogadható értékek voltak. 30-40-en voltunk a szerveren, torony ledöntés után, és szinte mindenhol 60-70 fps-eim voltak. Egyedül annyi volt a probléma, hogy úgy fél percenként egyszer beugrott 20-25 fps-re egy pillanatra. Ezt biztos, hogy javítják még. Viszont a gépigényen nem tudom mennyire tudnak majd csiszolni. Sztem nem sokat.

-
haly
őstag
Patch dologhoz:
Azt senki sem tartja furcsának, hogy a több hetes béta verziót patchelik, ahelyett, hogy a frisset raknák be?
Vagy most arra patcheltünk fel? A legfrissebbre? -
válasz
xHoLyShiTx
üzenetére
de hát ez nem is a játék. vagy én értettem félre, és ingyen letölthető, viszont csak egy pálya van? akkor tényleg kapják be!

(viccelek egyébként. te sajnos nem.)
-
xHoLyShiTx
csendes tag
sok szarul optimalizált játékot láttam már de ez a trágyadomb visz mindent
Nem értem, hogy lehet valamit ennyire szarul megcsinálni, főleg hogy semmivel sem néz ki jobban mint a bf3Gondolom direkt csinálják ilyenre, hogy vegye a nép a 2-300k-s videokártyákat meg procikat ja és persze még azokkal is szarul megy, az fps droppokrol nem is beszélve amitöl játszhatatlan az egész
kukába való ez a játék
-
haly
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nagyon durva emblémákat csinálsz basszus. Le a kalappal. Én is nagyon remélem egyébként, hogy megmaradnak. Kár lenne értük.
-
bul07
nagyúr
Nálam elvett pár FPS-t a frissítést
Érzésre a tanknak a löveg töltési idejét csökkentették , gyorsabban tölt
És STINGER meg az RPG bemérési távolságát csökkentették közelebb kell leni a cél járműhözAmúgy nektek is csúszkál a tank a lépcsőn meg minden egyéb ki tereptárgyon , ha mondjuk lépcsőn kicsit is fordulok akkor egyből körbepörög a tank
-
tixem
addikt
továbbá ha megtetszik más emblémája akkor profiljába bele, ott katt a logora és save to my gallery, asszem.
Megint beszart a game
egyszerűen nevetséges. Több időt töltök lassan logo gyártással mint magával a játékkal.
Adjanak ki a bf4 helyett egy Unique Logo Tycoont jobban járunk
-
sith7
félisten
Hogyan készítitek ezeket a képeket ?
Milyen programmal ?
Hogy teszitek a BF4 - be ? -
ЯΞD
senior tag
Hi. Volna egy fogós kérdésem. Win7-el a bf4-at beta driverrel van olyan választási lehetőségem, hogy 1920x1080p 60Hz win8 szintén a bf4-es beta driverrel csak 1920x1080p 59.40Hz nem tudom kiválasztani a 60Hz-est. Mi lehet a gond? driver?
-
csibe1
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Jah, nagyon király.

Lófütyi az egész banda hátsó felébe.
Elcseszték a billentyűzetkiosztást, és rádásnak mindent be kelltt álljtani újra.
Nem is tudom, hova graruláljak?
Szokásos tróger munka...(#10643) renard
Inkább menjenek lekvárt kaszálni, több hasznukat látnánk.
(#10656) Tirexi
Nem jön be az alap kiosztás, már vagy 15 éve.
Ennyit nem tudnak megcsinálni?
-
spanglee001
addikt
pár perc után bf4.exe leáll, valahogy nem lehet visszamondani ezt a patchet, hogy nem kell?
vagy ilyenkor lehet mit tenni? -
tixem
addikt

Hab' keine Lust BETA zu spielen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten

-
dejaris
addikt
Hat, a konnyupancelossal nem lehet atferni a hid alatti hidon

-
spanglee001
addikt
nekem is dobott egy dx errort, éppen ezért még a prémiumot is megveszem, hogy legyen pénzük a fejlesztésre

-
Frozzy
őstag
király ez az új patch!!!

most már a dxerror mellett a bf4.exe is leáll

-
Frozzy
őstag
most jött frissítés BF4-hez!

-
mqm
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Most sincs ez másképp bf-nél sem jelenleg.

(tudom BÉTA! )
-
spanglee001
addikt
Háde menet közbe leállítani/frissíteni a szervert, mikor pont első vagyok 2-3 perc és vége a menetnek, plusz 25% xp bonuszom volt, még sose voltam első ebben a játékban

majdnem felrugtam a gépet -
Csabroncka
addikt
-
mqm
senior tag
-
mqm
senior tag
-
emiki6
veterán
Én amúgy nagyon unom hogy mindenki döntögeti folyton. Úgy igazán még nem is voltam fenn. Felmegyek, erre már roskadozik pedig nem vagyok kövér.

-
DokiBaxxi
őstag
Epic vidi

Miközben néztem csak 3x töltötte le minden kérdezés nélkül a hirdetés képét a chrome
köszi google, én is szeretlek!Más: ki mit talált szórakoztatónak eddig a bétában?
Én a szárazföldre spawnoló hajót, és imádok helikopterrel embereket elütni, akik a tetőn campelnek 
-
pohár
félisten
-
Gippo
senior tag
Volt már veletek olyan, hogy az rpg szabályszerűen felülről elkerülte a tankot?
vagy az micsoda? lehet hogy futásból lőttem el és ennyire elrontotta volna az aim-et? 
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Elöbb nyomtam pár kört 32 szerveren, és most nem "laggol/akad" annyira mint 1-2 napja, persze lagg még mindig van...sajnos.
Jah és ha valaki olyan hibával találkozik, hogy: "error Please wait for game to exit." iditsa a játékot egy másik böngészőből és a probléma megoldódik
! -
Colos1
őstag
válasz
Draken
üzenetére
Jól. Minden ultrán van, csak a motion blur van kikapcsolva, meg a postAA, de helyette Catalystból használom az MLAA -t. Így 40...60 FPS van, de ha sok az effekt, akkor pillanatokra beesik 30-ra is.
Apropó, motion blur. Ez egy akkora felesleges, VGA zabáló vacak, hogy az valami hihetetlen. Nemcsak hogy visszab@ssza az FPS-t, még ocsmány is. Mindenhol ki szoktam kapcsolni...

-
nanorambo
őstag
Volt egy off screen felvétel az xbox one verzióból, egy másik, eddig nem látott pályán. Baromi hangulatosak a mapok. Kivéve ez a shanghai.
-
Plezs21
tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Majd a teljes

-
Draken
őstag
Sajnos az asztali gépen már nem fut normálisan..így vga csere lesz belőle, 7950 mennyire birkózik meg vele?
-
mqm
senior tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Lesz ez jobb is..
Várni kell amíg megjelenik, meglesni másnál ,hogy fut és akkor be lehet nevezni rá.
Egy idő után csak sikerül optimalizálni . -
Viper26
nagyúr
Egy doldogra jó azért ez a beta, tömeges preorder cancel...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyszerűen nevetséges. Több időt töltök lassan logo gyártással mint magával a játékkal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)