- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Most hívtak a Platinumshop-tól, hogy holnap adják át a futárnak a játékot, vagyis szerdán kapom kézhez. Delux Edition-t rendeltem de állítólag nem kaptak, így a limetedet küldik olcsóbban.
-
Kecuhun
senior tag
Tudja valaki, hogy mi van akkor ha két helyről rendeltem meg a játékot és az egyiket nem veszem át. Az egyik a Konzolok szerivzéből jön, innen már nagyon régóta megrendeltem, de nem igazolták vissza a rendelést, nem is hívtak és úgy gondoltam, hogy vmi miatt törölték azt, vagy nem is fogadták a rendelést. Most meg kaptam az e-mailt, hogy holnap hozza a futár. A másik példány a Platinumshop-tól jön, ők tegnap hívtak telefonon, hogy szerdán kézbesítik a játékot. Mit csináljak?
-
Kecuhun
senior tag
Vki magyarázza már el, hogy hogyan működik ez az XP Boost. Kaptam egyet vmelyik battlepackba, de azóta se tudom, hogy ez most magától "aktiválódik", vagy én kapcsolom be akkor amikor akarom.
-
Kecuhun
senior tag
Nem igaz, hogy ezzel a mocskos szemét játékkal 4 hónapja nem lehet egy jót játszani. Annyi hiba van benne, mint égen a csillag, állandóan fagy, hibaüzeneteket dobál. Kapja be az összes fa***m EA és a DICE is. Ezért dobtam ki az ablakon majdnem 20000 Ft-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest