- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #9898 üzenetére
ja, teremtsd le őket Én meg féltem, hogy csak hétfőn lesz itt
Ismerős hozta, lehet itt kezdett
san01: arra jó lesz, hogy rárakok egy csomó dolgot ami melóhoz kell és így lesz egy másolatom+ mindig nálam lesz+ igen masszív ez a töltény, nem is gondoltam volna, hogy ilyen erősre csinálják, meg jól is néz ki, bár talán egy kicsit hivalkodóan is nagy[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
raubisoda
senior tag
válasz Snip3r_HUN #9893 üzenetére
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz CptAdamica #9884 üzenetére
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
Más is nehezen talál szervert? 1-5 free slottal sokszor 0-a azaz 0-a szerver van, CQ!
Meg olyan hogy 1 hely van rámegyek aztán már 5en állnak sorba.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz CptAdamica #9884 üzenetére
ja jól néz ki, de usb2 és nagyon lassú, de eléggé elnyűhetetlennek tűnik
Ja és 5 DVD a játék
DLC-t nem kellett volna kapnunkAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Jacktor
tag
válasz Laraxior #9880 üzenetére
Jelentem tegnap este jelentősen javultam, már 0,09 a K/D-m
Mondjuk kicsit degradáló volt a csaták végén látni hogy mindenki 15k körül kapott pontot én meg ezer alatt Egyszerűen nem értem hogy hogy képesek gépfegyverrel 100 méterről azonnal leszedni. Én még 20-ról is nehezen találom el, de még úgy is kell bele egy fél tár... (remélem ezt részben az okozta hogy release előtt csak profik voltak főnként)
Btw, a célkeresztet nem lehet valahol kicsit hangsúlyosabbá tenni? Mert mikor a távolba sasolok épp és megjelenik valaki előttem, mindig keresnem kell hogy épp hová célzok, aztán mire célra állok, már mindegy is[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
CptAdamica
veterán
Megvaaaaaaaaaaaan, csupán fél évet kellett rá várni. Király a kis konzolvilágos pendrive is.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
sz.atesz89
tag
Aki szeretne csatlakozni a csapathoz, ő megteheti a facebook-on, már 57-en vagyunk BF1-et este fogjuk tesztelni 8 óra fele, van teamspeak is aki szeretne élőben csevegni megtalálja a csoportban a ts címünket is.
Csoportunk neve:
Battlefield 1 Magyar Csapat facebookon így keresd, zárt csoport.
Itt a link hozzá, vagy az aláírásomban is megtaláljátok: https://www.facebook.com/groups/568401549988316/?fref=nf[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
feco70
senior tag
Csodálkoztam milyen jól viszi, i5 3570 Asus gtx 660
-
Laraxior
titán
Úgy látom érkeznek az újoncok is...
Jó játékot mindenkinek*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kisza25
félisten
Konzolvilágtól meg is jött, már telepítem
Jani18: nekem is 8:40 körül megjött kérdezte a futár, hogy mi jelent meg? mondom bf1, hú azt meg kell vennem[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bennyboy
őstag
van a játékban több monitoros megoldás? Arra gondolok, h az egyiken végig a mapot látnám meg az infókat és a másikon menne a játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
SkyS1gn
félisten
Dobozos képes posztok incoming 3...2....1...
-
Jani18
aktív tag
GLS korán kezdett
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Rison77
senior tag
Reggel olyan 6 óra fele, körülbelül 20 szervert talált a kereső, abból 2 fullos 64-es volt, 3 db 24-es 1-1 hely hiánnyal, a többi pedig teljesen üres. Be lett volna állítva valami szűrő? Feljutottam egy 24-es TDM-re, de 2 menet után nagyon nehezen ott kellett hagynom
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #9855 üzenetére
Vótmá
Mára érkeznie kell a Launch trailernek, beszabehu lesz azis sztem.
-
scope2007
addikt
válasz Snip3r_HUN #9862 üzenetére
Nekem is megjott az SMS
Szerencse lesz otthon valaki ki atvegyeÉs az új gép is ma érkezik meg xD
Nem tudom a régi elkezdjek játszani kicsit, vagy inkább szerelés legyen maCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
adise
őstag
válasz PeeterssoN #9860 üzenetére
Érdekes nekem HDD-n van de még igy is ugy kezdődnek a mapok nálam, hogy "waiting for players to join"
-
törölt tag
Nem fog. A te csomagod kiszállítását defekt miatt hétfőre halasztották.
-
Laraxior
titán
Reggel 8kor? A pilota még a világát nem tudja, nem hogy szállítani
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Snip3r_HUN
addikt
Jöhetne már a GLS.
Szerk.: most dobtak sms-t hogy 9 és 12 óra között fogják kihozni.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Laraxior
titán
válasz PeeterssoN #9860 üzenetére
Felesleges. Elég csak kivágni es beilleszteni az uj helyre, aztan az Orignnel atallitani a letoltes helyét. Igy nem kell ujra telepiteni.
Remelem igy csináltad*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
PeeterssoN
őstag
Nah! Én már le is töröltem...
Hogy újrarakjam az ssd-re!
Fura volt hogy soha nem jut tank kezdéskor és már 2 pont elfoglalva mire betölt.
Amugy fosul fut, még állitgatnom kell, de még igy is kib.. szott szép a játék! -
M@rdel
őstag
válasz redingitell #9850 üzenetére
A gtx 770?
Egyébként kösz, azzal kezdek! -
Snip3r_HUN
addikt
-
zzola
titán
Aki biztos forrásból szeretne digitális kódot, nekik ajánlom az amazon-t. Battlefield 1 [PC Code - Origin] £44.99
-
zzola
titán
Én most mentem 2 kört, hát srácok, szerintem instant vétel lesz a premium is! Durván szép a látvány, a hangokról nem is beszélve! A hellfing shotgun nagyon durva!
(B)(#9851) tgulyas(/B)
Azonnal!
[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
Szerintetek, ha kulcsot veszek az menyi időalat jőn meg ? pl: Cdkey
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
redingitell
senior tag
Ha esetleg valakinek ATI kártyája van: új driver jött ki a BF1 kezdésre. És bizony javult sokat
-
addikt
válasz Fitzgerald #9847 üzenetére
Úgy értitek: még nincsenek az első órában cheaterek?
-
sixpak
nagyúr
válasz Fitzgerald #9847 üzenetére
Valóban jó lett, tényleg sokan bénáznak, 6os szintig jutottam...mondjuk én több mint 60 órát beletettem az alpha/betaba.
Azon a két mapon nem is voltam....ja meg a single-t sem próbáltam ki, annyira nem vonz.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Fitzgerald
veterán
4 mapon nyomtam 1-1 meccset, holnap délután folyt. köv. Nem csalódtam, ez most tényleg nagyon jól sikerült. Mondom ezt úgy, hogy az I. VH-s settingre bejelentéskor még azt mondtam, hogy meh.
Az optimalizáció is csillagos ötös, atomstabil a framerate.
Jó béna még mindenki, úgyhogy lehet hízni gyorsan. -
sheep
addikt
Hát ez a game annyira szép hogy összef**m a bokámat.
A tankparancsnok meg kiköpött Robert Carlyle
Amúgy a sp célkeresztet nem lehet valahogy eltüntetni? Színezni tudom de engem zavar kicsit hogy ott van.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Fitzgerald
veterán
Simán elindult 00:01-kor nekem is. Nagyon jó lett a game baszki.
-
malacka87
őstag
Megy a game! GOGO!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
laceszgamer
addikt
" Just released "
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sixpak
nagyúr
És megy...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
spanglee001
addikt
na amíg nem megy béef és öszeomlik az origin ajánlanék egy kis online játszható gémet, szigoróan feltekert fejhallgatóval
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ForRedGlory
félisten
válasz spanglee001 #9839 üzenetére
Az egyik kulon accountra megy. Gondolom azon teszteli majd a cheateket.
-
spanglee001
addikt
hogyhogy? és 2 doboz a premium vagy mi?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Kucsek
aktív tag
Ha jó zenét szeretnél akkor tessék ,bár egy másik kor háborúja. ha hosszú útra megyek kocsival( 3-4 óra vezetés min. ) arra van pár ilyen albumom
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
N@idia
őstag
-
KillerL4dy
csendes tag
[link] a csaj is az éjfélt várja jók a zenék XD
"The more GPUs you buy, the more you save"
-
nagyúr
-
lofagi
addikt
War Pigeons with Fortunate Son!
Hatalmas ez a játékmod, próbáljátok ki!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
laceszgamer
addikt
Szerintem biztos ami biztos alapon mindenki logoljon msot be még Originre ha eddig nem tette meg. Bár nem garancia ez sem arra hogy nem kapcsol szét, de ha véletlen nem lehet belogolni, legalabb mar online leszünk.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
guftabi96
addikt
Van olyan társaság, aki szívesen látna +1 főt holnap estétől?
Haveri körből egyedül én vettem meg a játékot.
Ha igen, akkor privátban jelezze pls[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
sagem
addikt
válasz malacka87 #9818 üzenetére
Szerintem éjfél, én azt olvastam, hogy Angliában pl. ma jó pár bolt kinyit éjfél előtt/nyitva tart, hogy a játékosok minél előbb átvehessék a dobozos példányokat, ha nem lehetne vele játszani, akkor sok értelme nem lenne
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
malacka87
őstag
válasz sarkadifeca #9815 üzenetére
Holnap 12 óra.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Skyhunter
őstag
Köszönöm a segítségeket, cdkeys lett a befutó, kulcsot gyorsan besepertem, pre-load már megy. thx mindenkinek
-
laceszgamer
addikt
Valszeg ott pont azért vették ki mert sok gyerek is játszik vele.
Néha én is szoktam vele játszani, főleg a 2. résszel, a legjobb poén felváltva egy kis Doom és egy kis GW.
-
Laraxior
titán
Gyakorlatilag két pontunk volt. "G", amiről ugye indulunk, fent a dombtetőn a "D"... meg néha-néha sikerült behúzni a "C"-t a domb alatt. Kikaptunk mint az atom, védtem a "D"-t...
Tank campernek hívtak... mégis hova a rossebbe kéne menni azzal a lassú szarral, világotlátni?
De legalább cheater, hacker nem voltam...Nem úgy mint itt, pedig itt a kollega is segített, láttam repkedni
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
.LnB
titán
válasz laceszgamer #9806 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
laceszgamer
addikt
válasz Snip3r_HUN #9803 üzenetére
Overwatch ban akarnak erre egy jó rendszert vagy lehet már benn is van, az lényegében minden iylesmit átír valami totál poén dologra.
Lényegében itt is be lehetne vezetni, meg bárhol máshol.
-
Xaels
félisten
válasz laceszgamer #9802 üzenetére
Na nekem pont ezért van kikapcsolva az ingame chat. Ha akarom akkor gombnyomásra megjelenik, de rengeteg bosszankodástól megkímélem magam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Viper26
nagyúr
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz laceszgamer #9802 üzenetére
Engem egy dolog zavar időtlen idők óta,amikor valaki a győztes csapatban a kör végén benyögi hogy EZ... vagy easy. Közben meg sehol nem volt sem zászlófoglalás sem pedig ölés terén.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz #41133696 #9800 üzenetére
Nálam a favorit mikor multi FPS ben a vesztes csapatból noobozzák meg stb a győztes csapatot.... végül is, igen, a győztesek a bénák mert jobbak voltak.
Kíváncsi leszek itt mennyire lesz iylesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...