Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
Srácok vkinek dx hiba? gtx960 2gb

16gb ram maximus IV extreme lap i5 2500k
-
Dtomka
veterán
Nem úgy volt, hogy az OPEN BETA-ban szerzett rang megmarad? Jelenleg 0-ás vagyok, pedig ~55 -ös voltam.
-
prokxy
veterán
GO ONLINE és megy a multi!
-
-
törölt tag
-
PeeterssoN
őstag
Az normális hogy single 14 fps -t produkál a gép és ráadásul minden alacsonyra állítva?
-
jokeman
aktív tag
Nálam szintén probléma kezdett lenni.............szép napoknak nézek elébe.
Single rész tesztrepülés épp a harmadik küldetést csinálom amikor jönnek a német gépek.
Kb 2-3 perc egy nyikkanás és elsötétül minden, gép megy tovább monitor kikapcsol.
Se ctrl.alt.del se alt F4 semmi, csak a kikapcsolás és ujrainditásra reagál.
Nost bujom az eseménynaplót, mert ez már a 4dik alkalom hogy előfordult egymás után

Na erre tud e valaki megoldást?
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected
A(z) ACPI\PNP0A0A\2&daba3ff&2 eszköz \Driver\WUDFRd illesztőprogramja nem töltődött be
-
Fitzgerald
veterán
Hogy sorvadna el a keze a sok kis gyökérnek, akiknek az az egyetlen szórakozása az életben, hogy mások hétvégi szórakozását vágja haza.

Remélem hamar helyrerakják. CNN-t meg nem nézem, tőlem a Holdra is kilőhetik őket

-
N@idia
őstag
Az miért van hogy elkezdtem a repülős küldetést épp teszt repülés lenne, de nem mozog a gép nem reagál semmire WTF
Valaki találkozott már ezzel ?(#10178) Viper26
Újraindítás után sem mozog és egyenesen a hegynek repülök
Szerk. Zoomolni enged
-
Olympos
senior tag
Ízelítő, hogy mi van akkor, ha egy kézben van és lesz minden szerver az EA menedzselése által.
OFFLINE OFFLINE OFFLINE 
-
Spirit
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
C920 webkamera beteg vele(talán már nem), Asio drivert használva a lossless zenék dadognak prociterheléskor (minden számnál külön prioritást kellene állítani az Asionak realtime-ra), 1-2 célprogramom, ami nem szereti a wddm 2.0-ás vga drivert gyakorlatilag egy 6-7 évvel ezelőtti videókártya tempóját hozza. Soroljam? Értem én, hogy tök jó a 10, de pár hónap után nem bírtam tovább, visszatettem a 7-et.
-
Szinyák
őstag
válasz
N@idia
üzenetére
Thx. Lehet meg van a hiba , nálam az on screen dis rendering mode : Raster 3d volt nem Vector 3D.-n
De most meg ki se tudom próbálni , mert nem tudok felcsatlakozni a EA szerverre

http://help.ea.com/article/not-able-to-connect-to-online-play information (2000)
nektek megy a szerver ?
-
laceszgamer
addikt
Nekiálltam a singlenek, hát elég felemás a véleményem.

A hangulat és a történet totál rendben van ( Még nem vittem ki mindet, de amit igen, azok nagyon tetszettek ), a grafika kegyetlen szép.
De hogy ilyen MI-t hogy voltak képesek összehozni azt már nem tudom elképzelni.... Hardon is vicc az egész, ellenség konkrétan totál semmi taktika vagy stb.
Megy fel enemy a létrára, leszedem, a két társa még megy utána leszedem azokat is.... cseppet sem gyanús hogy a társukat ott lőtték le, attól mennek fel.
Vagy mikor észrevesznek, nekiállnak keresni, fél percig nem találnak, aztán úgy tesznek mintha semmi sem történt volna.... kegyetlen illúziórombóló ez.Na mindegy, valszeg úgy is a multi fogja kitenni a játékidőm 99%-át

-
Spirit
őstag
Ne a gépeteket írjátok már, mikor valaki azt akarja bizonygatni,hogy nem esik 60fps alá. Milyen win, dx11 vagy dx12, vga memória lefogalás be van-e kapcsolva, borderless vagy fullscreen. Errefelé lehet a kutya elásva, mert van, akinél tökéletesen megy gyengébb géppel is és sokan erőművekkel is szenvednek.
Nálam 4,5ghz-es i5, 16gb ram, GTX970 húzva. CPU-gpu páros 80% körüli kihasználtság mellett 30-80fps-t tol minden single kampány elején. Egy alt-tab-vissza után 80-110fps-re módosul. Ha fullscreenre rakom, akkor nem működik az fps kiírás, szemre jobban tűnik , viszont 1080i-re teszi a kijelzőmet. Win7, dx11, mai nvidia driver. Az egyel régebbivell az átvezető videók is akadtak.
Páromnál 3,6Ghz-es i5, 16gb ram, GTX1060, szintén Win7, ugyanolyan beállítások, ugyanúgy droppol az fps.
Most komolyan csak ezért muszáj lesz Win10-et telepíteni?
Amúgy a forums.battlefield.com is lehalt.
-
sagem
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Terjed a dolog híre, redditen is láttam már, csak fognak foglalkozni vele, mert azért az (szerintem) nem normális, hogy egy stabil médiumra sem elég egy jobb i5ös processzor..
Battlefield 1 kills i5 CPUs, gamers are very disappointed -
Franklin
addikt
-
kisbancsa
senior tag
dx 12 alatt se fraps de afterburner nem megy...
-
G.I.JOE
senior tag
Én még a triallal akartam felmenni, a full a postánkon vár, nem volt időm elmenni érte. Majd hétfőn!

-
törölt tag
This Is Probably Why Half the Internet Shut Down Today [Update: It’s Getting Worse]
Szerintem a BF szervereket is "bánthatják"...
-
t.kristof
senior tag
Nekem se csatlakozik, pedig 2 órán keresztül telepítettem hogy kipróbálhassam.
Fail
Ezek szerint tényleg csak hétfőn tudom a multit kipróbálni... -
Ellia
addikt
Srácok, másnál se tud csatlakozni szerverre (MM failed)? Single oké, de a multi nem megy...
-
-
törölt tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
A memória hőmérsékletét nem látod, ha azok melegednek túl okozhatnak ilyen grafikai bugokat.
-
M@rdel
őstag
FPS kijelzésnél mit rontok el?

Benne van a user.cfg-ben a PerfOverlay.DrawFps 1, menüben van, de játék közben nincs kijelzés.
win 8.1 -
guftabi96
addikt
Nálam is ugyan ez a helyzet.
Béta jól futott, ez dadog.
Vannak helyek, ahol ilyen 40 fps környéke.
Én is hiába állítok bármit. Remélem lesz valami javítás.Egyébként a játékról:
Nagyon röviden: nálam még mindig Bf4>>>Bf1
A Spot az még mindig olyan nálam, hogy hol működik, hol nem. (van hogy alig látom az embert olyan messze van, mégis be tudom jelölni, de van, hogy 10 méterről egy tankot nem tud bespottolni)
Járművekből még mindig kevés van.
Grafika brutál, hangok jók.
Kellene már az a custom szerver, sniperlimittel
-
sagem
addikt
Látom többen is írtak, hogy i5-ös procival dadog a játék, azt hittem nálam van a baj, de elnézve globális

Ha lowra teszem, ha ultrára, ha fullhd-ra ha 2560x1080-ra akkor is ugyanaz - 100 %on pörget egy i5 4590-est és 45-60 fps közt ugrál. Tényleg az a vicc, hogy csontra butítva sem változik semmi, illetve a felbontás sem érdekli, valami tuti nem stimmel.Remélem lesz valami peccs..a béta sokkal jobban futott

-
boogie84
veterán
Hogy tudok csatlakozni a már játékban lévő ismerőshöz? Csak meghívni tudom... vagy?
(#10137) sagem: Én is erre várok. Nálam 1 hete szebben futott, pedig az már nem a béta volt.
(#10139) Lac-coo: Mit? -
Fitzgerald
veterán
Na szerintem elindult a poodlecorp támadás megint. Ezeket úgy meg kéne verni, hogy többet ne is tudják használni a számítógépet.
-
Bennyboy
őstag
Tök jó, h már egy órája töltöm a játékot de kb 5 percenként megáll. Sokra megyek a gigás digimmel. Ha lejött és nem lesz szerver morci leszek.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Esetleg találkozott olyannal valaki, hogy nem tud felcsatlakozni az EA serverre? Hiába próbálkozom.
-
törölt tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nem melegszik túl a kártya ? ~88°C a GPU, a VRAM chipeknek lehet melegük van ami okozhat hasonlót...
-
feco70
senior tag
Most valahogy nem csatlakozik a szerverekhez.
-
huby80
senior tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nálam ugyam ez van de csak ezen a pályán! Vga + driver ugyan az mint neked....
-
lofagi
addikt
-
zzola
titán
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Jönnek a zufók! troll on: amd rulz!

bocs.
-
Chereiose
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Jaja tudom, gondoltam megpróbálom, de csak a panaszkodás megy mint anno a bf4 topikban

-
makro
senior tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Én is találkoztam hasonlóval, illetve nálam néha besötétül a játék. GTX1070
-
laposonly11
senior tag
válasz
N@idia
üzenetére
1. Rakjál még bele ramot!
2. Elszalad ez 2,7Ghz es i3 procival is: [link] szerintem a hardverben vagy valamelyik szofvterben keresd a hibát mert ha 4+Ghz-es i5-i7 mellett ennyire esik az fps, akkor szerintem beteg az a PC, vagy nézd meg a feladatkezelőt nem e eszi valami a háttérben procidat, nálam pl. a bittorrentnek a reklámcsíkja indít mindig két flash ablakot, ami van hogy 50% ban lefoglalja a procit, úgy hogy még a word/excellel sem tudok normálisan dolgozni közben! -
namenyicsavo
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyen problémával? Elején még vicces volt, hogy láttam a fényt az alagút végén ( meg is haltam xD) de utána már zavaró volt. A félreértések elkerülése végett leírom VGA: AMD R9 290X driver: 16.10.2 beállítást láthatjátok a mellékelt képen, hozzáteszem, hogy bármilyen beállítást (low-ultra) kipróbáltam a hiba nem szűnt meg.

-
Mister_X
nagyúr
Nap idiótája címet annak a gyökérnek adom, aki Suezen Armored War Trainnel egy centit se haladt, végig mortarban ült...
-
warcat
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Ne az első pár perc alapján ítéld meg azért, single szódával elmegy,a legelső küldetésnek van a legnagyobb produkciós értéke aztán visszaesik,tankozásnál amikor ki kell szállni és rambózni az erdőben,az totál logikátlan.A repülős rész nekem azért tetszett végül,mert az ilyen kikacsintós, egy nagyotmondó "kétes" karakter elmondása alapján látjuk az ottani történéseket és ebbe belefér,ez olyan háborús sztorizás ahol Erős János elosont BErlinbe egyedül megrángatni a Kaiser bajszát
Tutisüti szerintem jól látja a dolgokat:
WTF Is... - Battlefield 1 Single Player Campaign ?Szokás szerint a multi a lényeg persze,és az jó

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
komolyan mondom ez lett a legszarabb trailer az összes közül, inzonszisztens.
-
Csaber
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Ebből a játékból most nekem pár kör után az jött le hogy az első 3 hónap után béta állapotban lesz ...Az előbb resaw-nál berakott egy épültbe amin ajtó se volt szerencslre fent volt egy ablak amit ki lehettt lőni és kitudtam ugrani, majd egy percre kifagyott lehalt mert elfogyott a 8 GB memória ...Az hogy 100%-os cpu mellett játszanak az emberek azt eredményezi hogy lövöd a mukit talál lelő rá 2 ms és ö is meghal hihetetlen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kihúztam és jó lett

Nekem multiba volt (amíg ment...) hogy nem tudtam semmivel kanyarodni de épp ágyút se elfordítani, következő körben meg jó volt

OFFLINE OFFLINE OFFLINE

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2016/10/21/cpu.jpg)