Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Cseri0058
üzenetére
Szia, én ez alapján csináltam meg, legjobb.

-
Cseri0058
őstag
milyen progival tudnám játékközben kiíratni a cpu a ram és a vga kihasználtságot?
-
bul07
nagyúr
válasz
Olympos
üzenetére
Én PlayClaw5 használok(van Demo annyi hogy a nevét belerakja a videóba képbe, meg egy két funkció nem elérhető)
Az első indításnál működött rendesen , majd második indítás után nem
Időm még nem volt ránézni miért van, ma dolgozok így játszani se tudtamGépet meg Aida64 naplózás funkciójával, naplózom, ebben a hozászolásomba láthatod a naplózás eredményét
-
Olympos
senior tag
Melyik programmal pakoljátok ki a CPU, GPU, DDR és GDDR állapotokat a BF1 képernyőre?
(MSI afterburner + rivaturner? Nekem nem csinál semmit, pedig a legújabb rivaturner van fenn.) -
nagybá
senior tag
Hali!
Ti is tapasztaltok mikro-laggot játék közben?
60-70 fps körül mozog a számláló és random kisebb akadások vannak. Bármilyen is a grafikus beállítás fenn áll ez az anomália. -
Pubszon
veterán
Stabil 60Fps és sokszor jelez hogy alacsony, 30-40-es pingel meg hogy a kapcsolat nem jó, de azzal sincs gond.

Viszont 2-szer csinált olyat, hogy BF1 működése leállt. De tudom előre mikor fogja, mert akkor kicsit megakad utána pedig pár másodperc múlva hibával leáll.
A proci nagyban függ az aktuális pályától is, van az a viharos pálya, na az 90%-ban eszi a procit, a többi 40-60%.

-
sagem
addikt
A Fairfight egy csomó embert bannol, ez a csalás elleni védelem?
-
-
N@idia
őstag
válasz
smokiii1
üzenetére
Használj Win10-et a játék kimondottan jobban kedveli jobban is fut. Nekem is nagyon csúnyán droppolt a játék, de nálam a DX12 megoldást jelentett az fps drop-ra minimum 50-re szokott leesni az is csak St. Quentin Scar mapon a többin általában 70+ fölött van. A CPU-t meg nekem is eszi a játék, de amíg stabil az fps nem érdekel, majd javítják valamikor

-
nepszter1
addikt
Lehet tudni eddig mi volt a max online Player pcn? És esetleg bf4ben?
-
raubisoda
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
1920x1080 összehúzva a psc miatt.Van egy anomália nálam az msi aft monitrozóval.Nincs meg lent az ikon
így rögtönöztem a psc miatt 
UI: egy bunkóság tőlem de nem tudtam kihagyni.Egy kölök beírt6 értelemszerűen magyar,hogy ablakban szeretné futtatni.Mit kellene ahhoz tenni BEÍRTAM ALT-F4
szegény tuti anyázott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smokiii1
aktív tag
Nem tudom kinek hogyan fut a játék, de nálam i5 4460-al, 8gb rammal, meg 280 3gb-val olyan cpu limitet produkált a játék, hogy high beállításon jobban fut mint lowon. De még ugy is vannak droppok.
-
-
Pubszon
veterán
Nagyon zsír!

Ultra, 1080p, röccenésmentesen megy.
Mondjuk én használom a vSync-et mert zavar az esetleges tearing és így a GPU is 50-60%-on teker. -
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
De van, online is rengetegen említik, nekem is van, sőt néha be is fehéredik az a kis doboz igy pontosan látni meddíg tart... Origin restart és egy ideig nem jön elő újra.
-
v!ct0y
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
nálam is jelen van.
-
CptAdamica
nagyúr
Amúgy nektek nincs olyan bug az origin-ben, hogy ha fut, akkor a képernyő jobb alsó sarkában az óra felett, van egy kis láthatatlan doboz, amire ha jobb klikkeltek, akkor kihoz egy kis menüt és a kis box mindent letakar, tehát ha videót nézek teljes képernyőn, akkor a videó végére nem tudok tekerni, az említett box miatt.
-
fogirobi
senior tag
Srácok azt hol olvastátok, hogy 10.27-től 11990 Ft lesz a játék a Tescoban? Én nem találok semmit erről.
-
törölt tag
BF1
[link] -
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szevasz
itt garazdalkodsz BF 1 ben is?
Gondolom sniperrel tolod, engem zavar hogy nem olyan mint M1A, ujra kell tolteni mndig loves utan:~)) -
atenza
senior tag
grafika teszt pc vs ps4 vs xbox one video
-
venomka1
aktív tag
az avataromat hol tudom megnezni mi van beteve nekem?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Custom szerverekkel talán lesz majd az is.
-
sz.atesz89
tag
Kár hogy nincs 24-32 fős conquest, járművek nélkül azt szerettem a korábbiakban is. Meg úgy látom itt már csak Conquest van Large az megszűnt, vagyis már a 2 mód egy és ugyanaz. Az operation is elég élvezhető mód.
Még egy kérdésem lenne, ahol lehet beírni klánlogót valaki esetleg már rájött? Mert a origin nem igen enged kötőjelet zárójelet stb.... Korábban a battlelogon volt, de most nem találom hol tudnám beírni.Aki akar csapatban nyomulni itt a facebook csoportunk:
https://www.facebook.com/groups/568401549988316/?fref=ts
Van TSünk is a csoportban mindent megtaláltok. -
keIdor
titán
válasz
Lac-coo
üzenetére
Na jó, de azért mégse ilyen: [link]

Még ha TDM-et megyek akkor sem.daveoff: Ez mondjuk igaz. Most csináltam meg az olasz missziót Single Playerben. Egy olasz katonával, armorban legyilkoltam vagy 200 osztrák-magyar katonát, meg lelőttem 15 bombázót, egymagam.
Azért az a küldetés, oké, látványos volt, grafika:
. De hatalmas ökörség volt maga a pálya. One Man Army.
-
Viper26
nagyúr
Melyik TS-en szoktatok gyülekezni?
-
daveoff
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Kopj le!
Este gyere játszani!
Mister_X: ennek a játéknak annyi köze van a világháborúhoz, hogy korhű fegyverek, hárművek, és helyszínek vannak, és ennyi. Szerintem kabaré, ahogy ezek a fegyverek viselkednek a játékban, ilyen téren semmi balansz nincs a játékban. A játékmenet inkább CoD-os, mint BF-es, csak vannak járművek is.
-
SamS20
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Gtx 1060, érdekes h mindenki szív a dx 12vel nekem eddig semmi baja nem volt

kopp,kopp,koppa lényegi különbség alatt arra gondoltam, hogy pl a füst máshogy mozog, vagy köd, vagy a robbanások máshogy néznek ki, több részlet van e stb. (tehát szemmel látható előnye van e dx12-nek)
-
keIdor
titán
válasz
Pubszon
üzenetére
Én már pár éve egyiket se vettem meg, kipróbálni sem vagyok hajlandó, annyira gagyi az egész videók alapján. Ez az egész IW is hatalmas bukásnak ígérkezik, senkinek nem tetszik a béta.
MW3 volt az utolsó, amivel játszottam, de már azzal sem voltam kibékülve. Kis apró pályákon rohangáltunk, ennyiről szólt az egész.
Meg jött a gagyi helikopter állandóan, bombázások is, irritáló.IW-re visszatérve, nem véletlen adják mellé a CoD4 Remasteredet, de engem mondjuk az sem érdekel. Főleg hogy olyan 30 ezer környéke a pakk, külön nincs.

9 éves játék, látszik rajta, a helikopter meg ugyanolyan bénán van megoldva benne. -
sagem
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Én is panaszkodtam, hogy nem megy jól, lehet, hogy csak placebo, de nálam kicsit jobb lett miután kilőttem a bekapcsolt Xbox GameDVR funkciót (win 10, alapból be van kapcsolva ha fenn van az xbox app)
DX12: nálam nincs vele baj (AMD rx480), a cpu-m a szűk keresztmetszet, de tegnap úgy tűnt, hogy egész jól pörgött a játék (2560x1080 high) néha éreztem droppot, illetve egyszer összeomlott a játék (BF működése hibát észlelt és leállt). de szerintem lesz még optimalizáció, mert továbbra is az van, hogy fhd medium/low ugyanúgy fut, mint 2560x1080 high..ez nem igazán normális

Illetve mivel 100%-on pörög a cpum a böngészőt is kilövöm inkább..

-
boogie84
veterán
151 hszt nem tudok végig olvasni. Jött valami peccs? Most egész jól fut a játék.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz, esetleg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nálam végighaladt a game a listán: izgalmas SP? Pipa... Rendes rombolhatóság? Pipa. Kevesebb jármű? Pipa. Kiegyenlítettebb harcok? Pipa.
Ezen szempontok alapján jobb, mint a BF4. A kérdés az, hogy ki mire vágyik (történelmi vagy modern harc), nem fog eltűnni a BF4 egyik napról a másikra.
De az biztos, hogy most a DICE megmutatta, hogy lehet még a világháborús korszakba színt vinni és van is rá igény.
-
daveoff
veterán
válasz
front3r
üzenetére
Egyesek itt úgy hypeolják a játékot, mintha az EA fizetne nekik.
Értem én, hogy új játék, mindenki ezzel tolja, most ez a menő, meg fasza a grafika id, de azért maradjunk már a realitások talaján. Szerintem vannak bajok a játékkal, de ugye mivel nincsenek. Na mindegy, jó játék tényleg, de én azért nem estem hasra tőle.
-
mettek
addikt
nekem olyat csinál hogy néha néha befagy a játék majd kidob a szerverről hogy elvesztette a kapcsolatot....net közbe nem megy el. Eleinte kb 5 perccel a meccs kezdete után kidobált, most már csak ritkán de csinálja....másnak nem volt ilyen? ...ez nem a directx error, hanem szerver probléma.
-
Aventador91
őstag
van magyar szerver, vagy ahol ti gyűltök össze?
-
Pubszon
veterán
Jön lefelé, délután csatlakozom!

-
Fitzgerald
veterán
-
Aventador91
őstag
új gép összerakva, battlefield 1 megvéve. már töltöm

-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csak nem Larának!

(#10318) Pubszon: Nálam 50GB-ot foglal.
-
Pubszon
veterán
Letöltés esetén hány GB az egész játék?
-
guftabi96
addikt
Na, most sikerült Sinai Deserten játszani egy kört.
Itt is rosszabbul fut, mint a beta-ban.
-
SamS20
senior tag
lényegi különbség (látható / érezhető) van a dx11 és dx12 között ?
csak mert láttam hogy 5-10 fps is lehet az eltérés a kettő között.ha meg már dx12-es kártya van a gépben inkább azt használnám
-
Csaber
senior tag
Aunetik már jópár csaló van 100-150 méterről lő le mindenki 1911-es pisztollyal nem is feltünő hogy 56 öléséből 40 hs....

-
Lac-coo
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vagy lesz vagy nem. De nagyon sokan panaszkodnak fps esesekre sajnos....
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mi a tapasztalat eddig, teljesítmény terén van sok bug? Nekem eddig az összes FrostByte motoros játékkal bajom volt, ami többnyire mikroakadás volt egyes helyeken. Hardline kivétel, ott mindenhol volt mikroakadás, amikor a kamera magától mozgott VAGY ha egérrel mozgattam.
Gép bőven megvan hozzá (6700k, GTX 1080, 32 Gb RAM).
Inquisition, Battlefield 4, Hardline, egyiknél sem tudom azt csinálni, hogy 5 percig tudjak úgy játszani, hogy abszolút nem akad be. Jó, apró beakadásról van szó, amit akció közben észre sem vennék, de azért idegesít. Más játéknál nem tapasztalok ilyet. Origin in game kikapcsolása sem segít. SSD-ról futnak a játékok.
Ezek miatt hezitálok, hogy be szerezzem-e a Tesco akcióban vagy ne

-
keIdor
titán
válasz
malacka87
üzenetére
Nem az adatlapomon lévő géppel, de egy másikkal én is kaptam DX hibát. Ott a megoldás az volt, hogy a legtöbb programot kilőttem, ami a háttérben futott. Mindent zárj be, amit lehet, valami bekavar(hat). Főleg ha monitorozó program esetleg.
Szerk.: Az a tapasztalatom, hogy az Experience maradhat, de a stream részét tiltsd le. De be is zárhatod, valakinek maga az Experience is bekavar.Mister_X: +2, sokkal jobb.

-
kzoltann
aktív tag
Milyenek a tapasztalatok eddig? BF4t imadtam. Sajnos megvettem a hardlinet es battlefrontot azok szerintem borzalmasak voltak, inkabb bf4-gyel jatszottam.
Erdemes kivarni, vagy tartossagban multi jatekidoben inkabb bf4 hangulatu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

viszont a gpu-m 960-as 2gb-os és vicc mert max 75%-on tekeri 

Este gyere játszani!