- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
papelado
aktív tag
válasz
oroszlan12 #7195 üzenetére
07 .07 ln rendelt csomagomara egy hét után ezt írták...Azóta már 3x....
-
papelado
aktív tag
válasz
UberMutant #7170 üzenetére
Nem vagyok .De látom te még lábadozól jobbulást.Több szálon fut az ügy gls pp bg igyekszem a legjobban
Miylen az idő nálatok kínában? -
papelado
aktív tag
válasz
UberMutant #7125 üzenetére
Neked minek kellett ideirnod ha semmi relevanciád az ügyhöz.
Ezért naponta fogom semmilyen szabály nem tílja ,hogy tapasztalatot osszak meg .Szia! -
-
papelado
aktív tag
válasz
Andralin #7025 üzenetére
Fizettem azért ,hogy időn belül szállítsák.hol van írva ,hogy a fizetett EDM szállítás 60 nap?A másik eleve az ,hogy azt írta vételkor raktáron 1 napon belül posta közben 17.én adták fel...Pontosan azért van a 15-25 ,hogy bő lére van eresztve aaszállítás ha gondjuk van.
Nem várom ki türelmesen 5 levél óta hazudnak ma azt írta látják,hogy úton a csomagom EZ HAZUGSÁG ha így lenne annak tracking nyoma lenne.
Értelek kis cukika vagy de nem kell kioktatás kínai rendeléböl.2006 óta rendelgetek magán illetve cégesen is..Simán el szoktam fogadni ha nem jön meg a free shippinges cuccom vagy akár soha.De amennyiben fizetek és ők vállalják akkor ne kamuzzanak hanem mondják azt,hogy figyelj várj egy hetet .Arra mondtam vártam 2őt is.HA ezután is csak a tracking van kikérve és semmi mozgás jogosan várom el,hogy adja vissza a pénzem.
-
papelado
aktív tag
Ok ezennel bekerült a BG a nem ajánlott boltok ,Megtagadták a visszatérítést csomag sehol csak a trakking lett kikérve.
Nyitom a PP vitát .Tisztán megírtam nekik vettem másikat ne küldjék nem kell a pénzem kell vissza!Vártam korrektűl ahogy kérték 1 hetet azóta 2.5 telt el .,,Ennyi volt a türelmem. -
papelado
aktív tag
Hát srácok...Nekem csak ígérgetik az EDD csomagom.Írja ,hogy azt látja szállításban linkelem neki a saját BG szállítási info oladlukat meg a glst ahol semmi jele az in tarnsit-nak... semmi reagállás.Ma megelégeltem én is Full visszatérítést igényt jeleztem .
-
papelado
aktív tag
Ja értem tehát te sem tudsz bizonyított mindenki által elérhető infot.Messziről jött ember azt monda amit akar facbookon is sokak szerint létezik a gorilla fejü elefánt..Maradjunk annyiban ,hogy amíg egyetlen dokumentálható eset sincs addig ne terjesszünk fake newst!
H van akkor meg nem értem miért nincs az 1 es hszben?
Téma részemről is zárva!
Ui senki nem beszélt áfa kikerülésről nem is értem ez hogyan jött ide.#6941) Exelsior24
Jönnek akkor szépen sorban .Frankó! -
papelado
aktív tag
Te ismersz ezek szerint konkrét esetet amikor megtagadta a BG az EDM rendelés áfa visszatérítését? Valmit én értek félre de nagyon?.Szerintem te egy teljesen más dologról beszélsz.Nem azt vontam kétségbe ,hogy a VÁM elkéri az áfát hanem amit a kolléga állított ,hogy ennek a megtérítését megtagadja a BG!
Bocs ha félreérthetően fogalmaztam.
Mert ha valóban ez lett az általános akkor a topik nyitóba egy pirosal írd bele kérlek .Köszi -
papelado
aktív tag
Te mit nem értesz.?Idejössz és azt állítod ,hogy a vámmentes rendeléssel szálított árura vámot kell fizetni és ezt a BG megtagadja meg elmismákolja,Erre kértem,hogy egy árva levelet legalább a témában amin ezt tényleg megteszi a BG.Ha nem célod a hangulatkeltés miért látjuk bizionyíték nélküli állításaid a senki által nem elleneőrizhető haveroktól.
Nem állítom ,hogy szent a BG ismét leírom de én még sehol nem láttam,hogy megcsinálták volna ,hogy az EDM csomagok áfáját ha!! keletkezett nem térítenék meg.Elhiszem még azt is ,hogy segíteni akarsz de azt leinformálhatóan ne a hallottam haver ez meg az piros hó esik kategóriában ha kérhetem! -
papelado
aktív tag
"Megrendelték a fenti szállítási módok valamelyikével ám ennek ellenére jött a levél, hogy erre bizony ÁFÁ-t kell fizetni."
Kitakarható.
2 Tényleg megnézném,hogy erre a bannggod mit írt .....Nem a vám a BANGGOOD!
Mert link nélkül ez csak hangulatkeltés!
Nem olvastam még olyat,hogy ne térítették volna meg vagy ajánlottak volna korrekt megoldást.Nem szentek de 99%ban korrektek,(#6933) cd334
heheh akkor én is mindjárt kapom!
Mgvárom én is nem sürgös a cucc kina rendelésnél mindig be kell kalkulálni. -
papelado
aktív tag
Enyém még így áll:
Szállítási adatok
#Click to viewIrányítószám
#Submit
#Your parcel is in this ParcelShop:Kapcsolatfelvétel a GLS CsomagPonttal Címek
Dátum
Hivatkozási szám
Csomagszám:61280377301
Belföldi referenciaszám - Unicode100612690
#Customer's own reference numberA00009180708032M
A csomag adatai
Vám
Csomag összefoglaló adatai
Dátum
Ido
A csomag státusza
GLS depó2018.07.07. 22:34 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte. Belgium Puurs
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest