Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tékozló
tag
Tegnap megjött a június 26-ai rendelésem (EDM). 1 hónapot masszívan állt, majd legutóbb pénteken este mozdult meg és kedden délelőtt megérkezett. Ha tudom előre, akkor nem rendelem meg mert szinte elment a nyár közben (szabadságaim mindenképpen) és 7-15 munkanap volt ígérve. Más rendeléssel is így jártam, de csak a Banggoodnál. Alig többért itthon is megvehettem volna ezeket még júniusban, gondoltam spórolok és ha késik egy hetet még az is belefér, de ennyit várni...
-
Tékozló
tag
Elvileg Belgiumból kéne jönnie, de a nyomkövetés 3-4 hete stagnál: "Puurs, The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS."
Trükköznek, az a kérdés, hogy ráterhelhetik-e a vásárlóra a plusz költségeket az alábbi rendelésnél. Mindig csak további türelmet kérnek már 2. hete, mióta lejárt a 15 nap szállítási határidő.
Shipping Method: European Direct Mail
Ship From: CN
Order Placed Date: 2018-06-26 11:55:52
Shipped Date: 2018-06-28 16:48:59 -
Tékozló
tag
Valakinek érkezett már meg csomagja a napokban, ami European Direct Mail-os rendelés volt és 7 napos türelmet kért a Banggood vámolás miatt? Kellett pluszba fizetnie érte?
-
-
Tékozló
tag
Megkaptam én is két csomagra: "vámolási problémák miatt 7 business dayt késnek a csomagok és sajnálják stb."
Ráadásul a kapott emailre nem is lehet válaszolni, csak ha külön nyittatunk a service@banggood.com-ra bejelentést.
" A cím nem található
Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) Noreply@deals.banggood.com cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni. "
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest