- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
Természetesen az alkatrész nincs készleten. A kedves hölgy a supporton ígérte, hogy visszatérítik az árát, majd törölte a megrendelést. Azt már nem tudta megmondani, hogy mennyit kapok vissza, majd kiderült, hogy 0.01 USD-t. Azt sem értette, hogyan rendeltem 0.01 USD-ért, mire 45 perc alatt sikerült megértenie, hogy nem is én csináltam a megrendelőt, hanem ők. Majd újabb 24 óra türelmet kért. Tehát most ott vagyok, hogy 1 hónap alatt semmit sem sikerült elérni, a megígért pontokat sem kaptam meg (bár soha többet nem rendelek tőlük). Most várhatok megint 24 órát, hogy valamit kitaláljanak. Szoktak egyébként visszatérítést küldeni, ha zárva van a paypal ticket?
-
pbujna
aktív tag
Na most lett elegem ebből a köcsög kínai áruházból. E-mailben és a BG appban is írogatnak. Végre küldenék a hibás alkatrészeket, vagy mégsem.... Naponta újabb és újabb 24-48 órát kérnek annak ellenére, hogy már 3x írták, hogy küldik. Első körben azt kérték, hogy zárjam a paypal ticketet. Na azóta küldik az alkatrészt...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Janos250 #19599 üzenetére
Nem járnál jól vele. Első körben megpróbálom visszaküldeni.
Amit tudni róla: Az asztal vagy keresztbe áll, vagy szorul. 4 óra munkával sikerült nagy nehezen megtalálni az arany középutat. 2 bakelit lap is görbe, ennek tudható be.
A marómotor szerintem max 1000 fordulatos, többre nem bírtam rávenni, egyébként gyenge.
A PCB halott, az adapter talán 0.5A lehet, 4A-t ír, de nagyon gagyi, talán 60cm körül van a kábel, ami fix. A csatlakozója US és elég gyenge, EU adapter nem fér bele az aljzatba.
A léptetőmotor kattan egyet indulás előtt- oda-vissza úton szemmel látható eltérés van (már nem mérem le, hogy mennyi, mert visszacsomagoltam). A "csúszócsapágyak", betétek tartói 3d nyomtatással készültek, gagyik. Tehát nincs olyan alkatrész, ami megérne 100 Ft-ot. Még hobby barkácsra sem jó. -
pbujna
aktív tag
Sziasztok. Első rendelésem innen, de az utolsó is. Lehetséges, hogy az oldalon nem tudok rossz értékelést írni valamiről, ami a gagyibbnál is gagyibb? Csak egy csomó pozitív kommentet olvastam róla, ezért rendeltem. Mire ideért, kiderült, hogy egy nagy kalap xar. Szólt a rendszer, hogy írjak értékelést, de végül "comment error" lett, mert 1 csillagot adtam volna. Azóta sem tudok értékelést írni róla... Én azt sem tudom, hogy a csomó európai magasztaló komment honnan érkezett. A termékhez adott csatlakozó ugyan EU-csatlakozó, de nem fér bele egyetlen aljzatba sem, mert még az is gagyi, így senki ki sem próbálhatta a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest