- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
"A képen pirossal 15000 Ft van és az úgy jött ki hogy abban benne volt a szállítás díja és a szállítási biztosítás is."
Ez eddig rendben is van, de a PayPal csak 13 702 forintot vont le a számlámról."Ugye ez nem valami fordítós oldal képe mert azok néha rosszul fordítanak."
Ez a BG Android-os alkalmazása, amiben a nyelv beállítása magyar."Ha volt kedvezményes kuponod és azt levonták akkor akkor kevesebb lehet, de képen nem látok olyat."
Nem használtam fel kupont."De nem az a lényeg hanem az hogy ki van fizetve a szállítási díj és mást már nem kell"
Ez a lényeg, hogy már úton is van az óra!Köszönöm a segítséget.
-
vandor01
senior tag
latod mi volt az Ali-s topicban....
a posta szamitasi modszerei miatt forrongot a hangulat... "2dollárert vettem ingyen szallitassal es 600ft az afa ra plus 399/799"
na most a BG szamitasai is hogyan tortennek de az eredmeny akar 3x-s is lehet!!!
szoval vannak akik huzzak a szajukat hogy atlathatatlan a szamitasuk
erre mas es kedvesebb szo nem akad..... minden mas mar serto lennenem kotelezo kinabol rendelni
-
vandor01
senior tag
feltételezésekkel
jol van na
legkozelebb kerdezek es nem feltetelezek.... kerdezni lehet?
az ASZF csak az allitasokra vonatkozik az "artatlan tudatlan" kerdesekre nem.....Lehet a BG tukrozik az AFA val ha nem az EU altal a 3dik orszagban levo webshopokra vonatkozo eloirasokat koveti???
Lehet a BG a trukozesre rá fog elobb vagy utobb faragni???
Lehet 1x csak a vevok szijjak meg fizetnek a BG nek aztan meg AFA-t is a VAM-on???
sertesrol meg.... aki a vilag piacvezeto shopjat uzemelteti az viselje a kritikat -
vandor01
senior tag
nem mernek az eletemben fogadni hogy a BG nem trukkozik!
vagy igy vagy ugy de surolva a hatarokat lehet at is lepve?
de ez a resze nem is erdekelne ha nem lennenek ugyanazon termekek az Alin felaron?
de legalabb is joval olcsobban....Alin atlathato a kulsos szamara is az uzletmenet ezen resze +AFA....
tiszta vilagos nincs talalgatas miert ennyi meg annyi?kozben a BG-en addig csurtek csavartak az AFA megoldast hogy meg csak kozeleben sincsenek az arak az Ali hoz! Julius 1-ig sem mindig de mostantol aztan????
na jo bizonyos esetekben volt par dolog occobb is a BG-en.....
nem vagyok meggyozve hogy ez hosszutavon jol fog mukodni! aztan meg jon az IOSS?
lehet mar az elejen jo iranyba kellett volna elindulni ha mar orbaszajba reklamozzak magukat hogy a piac vezeto online shop a vilagon.... elobb utobb bukni fog!termeszetesen fogok innet is onnet is vasarolni de szamomra belgaba az ALI kedvezobb
+21% afa IOSS-sel semmi dolgom belga TN-el 6-12nap!!! FAJA! -
Bekox
újonc
Köszi a gyors választ! Magyarázatot is kell hozzá írni ("Explanation/Magyarázat" mező), vagy teljesen indifferens?
Akkor utána ezzel és a kitöltött "Könyvelt küldemény feladóvevénye"-vel (értéknyilvánítással!!!) együtt kell elbattyogni a postahivatalba feladni az árut? Vagy van más lépés is előtte? -
Beni2360
félisten
Azért áfa ide áfa oda szépen emelkedtek az árak. Tavaly okt. vásárlás 100% emelkedett van ami 50% van ami 20%-l. Egy lenovo 10" Tab tokja 21 $ és Alitól edzett üveggel áfásan + 400 Ft 4500 Ft. Szóval mindig is drágább volt szerintem a BG de most már végképpen oda kell figyelni mit vesz az ember. Hiába van egy csomó pontom, kuponom nem nagyon tudom igénybe venni.
VIP 3 ban vok. -
Trebron09
őstag
[link]
Nem úgy volt hogy a jó magyar 27%-os áfa lesz majd mindenre és nem vám? Mert arról itt nem esik szó egyáltalán..
#20293 V/
#20359 VEgy csomó dolgot nem a posta hoz ki hanem futár, GLS, ExpressOne akkor ha nem a posta hozza nincs plusz költség? Összefoglalóban lehetne írni egy példát átlagos termék(ekkel) hogy jönnek akkor most ki a költségek mert én ezen a postás táblázaton se igazodok ki..
-
vandor01
senior tag
nallam meg nincs ilyen opcio hogy DDP es DDU
de majd lehet kesobb nalam is lesz? belgaba rendelek....lehet a rendszernek az adott teruletre van egy alapbeallitasa?
mikor Fulopszigeten voltam akkor kellett kuzdenem hogy tudjak rendelni EU ba
de megoldottam.... pl volt olyan szallitasi opciom hogy COD
ez arrafele divat.... fizetes kiszallitaskor... -
Paladin73
csendes tag
Vagy több
Május 7-én rendeltem. Ma, június 24-én kaptam értesítést Pikk-pakk pontból, hogy csomagom jött.
(Közben volt egyszer az az ominózus sorry, +2hét levél, de ez még úgy is durva.)A Pikk-pakk pontot meg persze ők választották, mert engem nem kérdezett senki. (Lakcímről szólt a fáma.)
Szóval a Kínából, Bangood expresszel rendeléstől óvakodni fogok. -
Márton
nagyúr
Köszi, akkor gondolom ha a vámárunyilatkozaton nyilatkozom, hogy visszárú, akkor nincs vám. Bár, ahogy olvasom más oldalon, UK-be 0% a vám, de áfa lehet.
A posta itthon ugye, max 2-3 centi vastag küldeményt fogad el levélküldeményként, ami befér a láda száján. Külföldre nincs ez a korlát? -
anonymus89
addikt
Kedves V/!
Nem mintha nem örülnék de már be voltam tojva, hogy mivel Kínából rendeltem nem fog megérkezni az országba június 30 előtt erre már itt is van a csomag.
Banggood expressel rendeltem és még sem onnan jött ha jól értelmezem? -
Beni2360
félisten
Érdeklődve olvasom mi lesz jun.1 után.
Egy valamiről nem olvastam és az az, hogy pl a BG-től jövő áru az nettó vagy bruttó értéket takar? De ez akár az Aliról is érdekelne.
És Ha br. Akkor nem csak a különbséget kellene megfizetni? Amozonnál alkalmanként +áfát tesznek a kasszában.(tudom nagy forgalmú cégeknél) Vagy ez csak EU-n belül lehetséges? -
vandor01
senior tag
IOSS ben regelt cegekrol van szo....
ha surun hazudnak? akkkor fel lehet fuggeszteni az azonositojukat....
az automata feldolgozasbol kikerulnek a csomagjaik....
ez mar ha rendszer felall es mukszik akkor csak egy byte beallitasa
a megrendelok meg majd reklamalhatnak vagy/es nem rendelnek onnet....
a felfuggesztett ceg meg nem kuldi a beszedett sarcot havonta? hetente? evente?lesznek meg itt kereskedelmi adok kapok csetepatek... de mi? tuti szivunk ez miatt!
eddig is volt ilyen szabaly hogy nem minden 150eur alatti vammentes
ez nem fog megvaltozni julius 1 tol.... eddig is csalhattak ezutan is probalkoznak
itt nincs valtozas.....akkor csak a szokasos story... mint a drontorveny....
van egy minimalis EU-s direktiva aminel konnyebbet nem lehet meghatarozni viszont szigorubb az lehet....
az EU-s eliranyzasnal az AFA van a kozeppontba.... fizessenek AFAt minden utan
ha ez teljesul mielott vamugyintezes ele kerul a csomag akkor mehet a megrendelohoz...
- IOSS-es cegnel fizeti
- a TN birtokaban mar elore bejelenti a VAM nal es rendezipersze ez nem zarja ki annak a lehetoseget ha vki-ik unatkonak azazt nincs eleg olyan csomag amikre nem tortent AFA fizetes igy vagy ugy.....
akkor veletlenszeruen ellenorzeseket hajtsanak vegre a "rendezett" csomagok kozott is
es vmi nem OK? akkor bekerhetik a doksikat a megrendelotol.....gondolj bele..... pl Ali?
HA beregel az IOSS ba es utanna orszagonkent tudni kene melyik termek milyen afa?
mert nem csak nalunk nem egyseges az AFA mindenhol akadnak kulonbsegek kajara iskolaszerek konyvek etc etc....
ilyent tuti nem vallal be senki, hogy minden termeknel 26 fele kulonbozo AFAt keljen managelni?
mar az is szep lesz ha 26 kulonbozo AFA-t kezelni tudnak majd?
azt sem tartom kizartnak csak 1 egyseges EU sarcot fognak csak alkalmazni mindenkire mind a 26 oerszagra...... izgibizgi..... -
vandor01
senior tag
jaja izgibizgi lesz az elkovetkezo parhonap....
azert kell VAM elé allitani mert minden utan kell AFAt fizetni julius 1tol
ha az AFA fizetese megtortent az IOSS regelt shopban?
es nem tobb mint 150euro? azaz VAM fizetes : 0!
automatikusan beazonosithato a csomag?
szoval minden rendben vele...... akkor hasonlo mintha CZ raktarbol jonne!
nincs vele tobb munka felesleges meg kezzel simogatni
mehet az automatikus feldolgozasde majd alakul ez meg!!
legyenek IOSS-ban regelt shopok minnel tobb minnel nagyobbak aztan majd csiszolodik a feldolgozas.... -
vandor01
senior tag
nem keverek semmit es nem az en vegkovetkeztetesem.....
a tenyekrol beszelek, hogy a nem magyarorszagi helyeken valoban az EU ban,
hogyan is fog mukodni az IOSS..... (vagyis a tervek szerint)az IOSS regelt shopok cuccai nem kerulnek a vamugyintezes elé! a rendszerek automatikusan dolgozzak fel a csomagokat es felesleges koroket senki nem akar csinalni.... az IOSS cuccok csak atszaladnak a rendszeren es ugranak befele a postas taskajaba
ezek szerint csak ott akarjak simogatni ahol minden fillert le kell huzni a kulfoldon vasarlokrolnos a kovetkezok mar az en morfondirozasom:
persze mas kerdes, hogy mennyit lesz az annyi?
mert ha a mostani postai 3500ft-ot savossa teszik es "korrekt" lesz???
na ja bilibe log a kezem a magyar allam, a posta es a korrektseg
szoval 50 euros savokat hataroznak meg? es 1200ft/sav?
nos ez nem olyan zsebbe vago osszeg mint amit EU mas reszen szamolnak fel
50/100/150 euroig.... 15/20/25 euros import charge
szoval meg talan magyarorszagi jobb es olcsobb is lehet?
csak legalabb jo lassu mig hetekig simogatjak a csomit a postasok.....
fillerekert??? 1200? 4euro?
de ez nem hiheto..... ez mar inkabb lesz Ejropai charge mint az IOSS feldoldolgozas!
manualisan a HUN rendszerben.......nos Junius 15-en hirdeti a Mkir posta mennyi lesz az annyi? az import charge?
vagy leanykori neven a vamugyintezesi dij? -
vandor01
senior tag
szomoruan hallom hogy Mo-ag ebben is kulon utat jár elteroen az EU-s iranyelvektol.... mert ha igy menne mindenhol europaban a shopoknak ZERO erdekuk lesz hogy az IOSS ba regisztraljon es mas helyett dolgozzon rendszert modositson, szamolgasson, utalgassa a piizeket kozben az ugyfel sem jar jol vele mert lehuzzak a postasok.....
-
mzso
veterán
"de annál is ki van írva hogy nyomkövetéses vagy nem."
Á, ezt nem vettem észre. És ezt be is tudják tartani általában?"Milyen megjegyzésre gondoltál?"
Bármire. Az alin lehet megjegyzést hozzáadni. Néha kell, ha valami opciót nem lehet kiválasztani. Vagy esetleg megkérni, hogy a "random color" milyen legyen.
Üzenet, meg mikor mi. Általában valami problémával kapcsolatban.
-
herrká
senior tag
Szia! Ismét egy kérdés. Reggel 1/4 7-kor megérkezett a szomszéd város DPD raktárába. Ez az utolsó infó a BG-n és a ninjan is. De 14 jegyű a nyomkövetési szám. A DPD csomagkövetés 10 jegyű számot kér, így erre nincs találat. A lényeg, mi a tapasztalat? Általában ilyenkor még aznap kiszállítják? Vagy majd csak kedden? Szól, értesít előtte a DPD?Vagy, hogy lehet utánanézni? Még sosem érkezett DPD-s csomagom... Köszi!
-
herrká
senior tag
Szia! No, frissült az angol. :-) № 01015048577510
May 17 DPD Order information has been transmitted to DPD
DPD data centre
May 18 DPD In transit Kesselsdorf (DE), Hungary
May 19 DPD In transit Hörsching (AT), HungaryA projektor 14-e óta még a "ninja" szerint :
Puurs, Belgium: The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.
A Banggood tracking infó szerint pedig:
May 19 CHINA,HONGKONG Item has been arrive in airport. -
Imi1981
veterán
Akkor BG express nekem megfelelő azthiszem. Mivel máshol ebben az árban csak aliexpessen van, ahol most nem tudnám eu raktárból rendelni így a banggod jobb választás.
Nem siettem el mert várok róla tapasztalatot másik fórumon de most már tisztábban látom, hogy is megy ez banggood-on. Ha ezt tudom bátrabban rendeltem volna innen. Eddig csak eu priority line - t néztem. Kösz a segítséget! -
Imi1981
veterán
Szia! Az aliexpesses fórumban irtakra kérdeznék itt mert nem akarok ott offolni. Szóval ha jól értem a BG express az 10 - 15 nap szállítás de vám és áfát számolnak rá, az EU priority line 15-20 nap szállítás és vám és áfa mentes?
BG express - el szállítással együtt is 22 000 Ft alatt lenne az ár, akkor ez még mindenképpen áfa és vám mentes? -
zumics
tag
Ok, engem meg lehet győzni, csak rákérdeztem
Amúgy dühít a dolog, mert több ismerősömnek is simán megjött 5-6 napon belül (mondjuk nekik a GLS vitte.), én meg először rendelek, és ma vagyok a 13. napban (és ránézésre 10 napja áll az egész.). Gyereknek lenne a cucc ráadásul... -
mjuti
tag
Koszi az eszreveteleket, en is igy tudtam, pont ezert kerdeztem ra anadroid forumtarstol.
A tobbi zen specifikus, remelem nem a zen miatt javasolta az eurot. Bar forint megy ra, igy mind1 lehet az eur vagy usd. Ami meg nem tiszta, mas az arfolyam, ha vasarlaskor konvertal, vagy ha elore szamlak kozt? -
mjuti
tag
Köszönöm a válaszokat, zennek írtam ez ügyben, paypal még kérdés, lehet írok nekik is vagy itt a paypal fórumban.
Kipróbálni nem tudom, mivel csak akkor zeneznék, ha ez így működik...
Zen buyer protection nem olyan teljes körű mint a paypal ( nincs visszaküldési költség jóváírás pl. ) és dispute esetén is súlyosabbnak gondolom a paypalt a zennél -
aleister
veterán
Erről a kameráról lenne szó, de nem biztos, hogy ugyanez az eladó/termék. Főnök telefonos appjában futott bele, így a pontos linket sajnos nem tudom. A csoportos rendeléssel 8800 körül jött volna ki.
Tegnap déltől 1 nap 20 óráig volt érvényes, szóval még elvileg él az ajánlat, de kétlem, hogy a csoport többi tagjának pont ilyenre lenne szüksége.Esetleg van a topicban valami bővebb leírás erről? Akkor nem fárasztalak a kérdéseimmel, mert egyelőre elég fura nekem ez az egész.
-
Imi1981
veterán
Akkor a drágább jóval gyorsabb mert az tényleges eu raktár , az olcsóbb lassabb de egyikre sincs vam+áfa? Most nézem, hogy EU priority line - al 1900 Ft a szállítás az olcsóbbnál és úgy már szinte ugyan annyi mint a drágább és később jön meg. Akkor már inkább a cseh raktárost érdemes. Elsőre jól mutat az olcsóbb ár de a végén szinte nincs is különbség. Zsiványak ezek 😄 . Na akkor most megint árat hasonlítok geekbuying-al azt ahol olcsóbb eu raktárból. Kösz a segítséget!
Még egy kérdés! Hol látni, hogy cseh raktár? Én nem látok semmi erre utalót link link . Csak böngészőből lehet látni?
-
Imi1981
veterán
Azt hiszem PayPal van itt hozzárendelve. Már régen használtam nem emlékszem és a beállításokban nem látom.
Ugyan az a kettő termék csak képként is beillesztettem hátha nem nyitja meg a linket akinek nincs alkalmazása. Mielőtt írtam akkor raktam kedvencek közé.
Az EU priority line az ez kép ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest