- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
Na megérkezett az első banggood rendelésem. Relative nem kis összeggel nyitottam (egy telefont vettem) és ez miatt is, végig követtem a csomagom útját.
A tapasztalataim röviden.
A vásárlás, -mint minden más hasonló oldalon is- egyszerű, egyértelmű és gyors.
Hamar megvolt a csomagolás és a hajóút, aztán volt egy komolyabb megtorpanás Luxemburgban, de választ kaptam rá, miért is lehet ez....
A magyar oldalon kissé túlbonyolítottnak érzem a logisztikát (nyilván ez nem egységes, nálam az volt), nem értem, hogy az országos logisztikai központból miért kellett még jó pár napra a veszprémi logisztikai üzemet is útba ejteni.
A végeredmény egyáltalán nem rossz.
Kínából indulva, a fizetés után 22, a szállítás megkezdésétől számítva 19 nap alatt megkaptam a nagyon gondosan csomagolt telefonomat, (vám nélkül) ami hibátlan és beváltotta a hozzáfűzött reményeket! -
mefistofeles
veterán
válasz
gixxergabi #19953 üzenetére
Hajnalban már Veszprémben volt, titkon reménykedem, hogy ma megkapom.....
-
mefistofeles
veterán
Na a legújabb hír, a vámkezelésnek vége. Akkor gondolom most már egyenes az út hozzám....
-
mefistofeles
veterán
válasz
djsunstealer #19933 üzenetére
-
mefistofeles
veterán
válasz
djsunstealer #19928 üzenetére
Mit jelent, hogy "megmoccant"? Nekem egyszer-egyszer bedobja, hogy budaprst posta de legközelebb már megint csak luxemburg posta can, 12.-e óta.
-
mefistofeles
veterán
Nem találtam erre vonatkozó infót de jellemzően egy futárcég intézi a hazánka/hazánkan történő szállítást vagy ez változó dolog?
-
mefistofeles
veterán
Nem akarok a magánszférátokban turkálni, de miért zárolnak egy fiókot?
-
mefistofeles
veterán
Feladom ezt a csomagkövetést... Semmi értelme. Tegnap megint kint volt a budapest posta, ma már megint csak luxemburg.... lehet, hogy oda vissza hurcibálják....
Majd megjön amikor megjön. kár ezzel kínlódnom.....
-
-
mefistofeles
veterán
AZ mit jelent ha a Banggood oldalán azt írják a csomagomról, hogy a gép hamarosan felszáll? 4 napja a Luxemburgi postán van a cucc. Onnan repülő hozza?
-
mefistofeles
veterán
Szia! kezdő Banggoodos vagyok, az első megrendelésemet várom. Tegnap az általad is linkelt csomagkövetési oldal, jelezte, hogy a Luxemburgi postán van a cucc (12-e óta) , illetve alatta volt valami kissé (számomra) zavaros szöveg, hogy futár budapestre vagy valami hasonló. ma ugyanez az oldal már csak a luxemburg posta bejegyzést tartalmazza, igaz azt kétszer. Látsz esélyt arra, hogy a tegnapi infók alapján már elindult a csomag felénk?
-
mefistofeles
veterán
Szevasztok! Első Banggood-os vásárlásom előtt állok. Ami az összefoglalóban van az még most is áll, tudniillik, hogy nincs vám? kb. 47000 lenne az ára a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest