- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
[link]
Nem úgy volt hogy a jó magyar 27%-os áfa lesz majd mindenre és nem vám? Mert arról itt nem esik szó egyáltalán..
#20293 V/
#20359 VEgy csomó dolgot nem a posta hoz ki hanem futár, GLS, ExpressOne akkor ha nem a posta hozza nincs plusz költség? Összefoglalóban lehetne írni egy példát átlagos termék(ekkel) hogy jönnek akkor most ki a költségek mert én ezen a postás táblázaton se igazodok ki..
-
Trebron09
őstag
Ezek a "kuponok" jók egyaltalan valamire? Szerintem csak sima bs.. Pl. Letöltöttem az appot elvileg kaptam 10%-os kupont de mikor aktiváltam ami a kosárban volt annak felvitte az árát úgy hogy teljes áron sem került napokkal ezelőtt annyiba mint most kis akcióval szóval többre jött ki mint kupon nélkül így hagytam a fenébe nem is beszélve arról hogy a biztosítást is drágábban számolja.
-
Trebron09
őstag
Azt lehet tudni h miért vitték pickpack pontra a csomagom amihez ugyanúgy rendes cím volt megadva mint a többihez ami meg is érkezett...? Nem mellesleg a legolcsóbbakat el tudták küldeni de a drágább amit hamarabb is rendeltem sehol sincs..
-
Trebron09
őstag
Idehaza hallottam valami vámról hogy márciustól mindenre fognak vámot kérni lehet erről tudni pontos infót? Akkor ezek után már semmit nem ér meg megrendelni kintről..
-
Trebron09
őstag
Rendeltem pár cuccot, két részre osztották a rendelést mert ha jól értem az egyik termék amit rendeltem csak Febr. 17-től lesz elérhető... szállításnak az EU Prio. Line-t választottam, azonban az infóknál a szállítási módnál ez van: "Shiping Fee"... WTF
Ez van megadva: "2679526437 via Shiping Fee". Hát ez alapján semmit nem talál egyik követési oldal sem. A másiknál oda van írva az EU Prio de erre sem talál semmit.
"1880409628 via EU Priority Line"
Tiszta káosz az egész. -
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Vettem pár dolgot az oldalról de én az árakat az oldalon állítottam át forintra és azokat fizettem ki paypallal (nem kért átváltást), akkor most így rosszabbul jártam hogy nem hagytam dollárba, többet fizettem vagy mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest