- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
kuBu94 #92193 üzenetére
Örülök neki hogy segíthettem. A GPU hőfoka 63? Akkor a hot spot lehet olyan 78 körül, nem tudom a 3xxx szériánál kijelzi e a Furmark. Most már az kell hogy játsszál, és ha valamelyik játéknál kapsz egy fagyást, asztalra dobást, akkor csináld újra csökkentve az órajelet, vagy emelve a feszültséget. Én egy 0.975mv - ot adtam volna neki, de ha nem lesz baj, maradhat így is. Egyébként mekkora eltérésed volt a pontszámban? Gondolom lefuttattad gyárin és a -300 - as UV megoldással is.
-
kolopele
nagyúr
válasz
kuBu94 #92182 üzenetére
Én inkább egy másik videót javaslok, majdnem ugyanez, de másként oldja meg a srác. Nem kell levinni a görbét -200-300 - zal, majd egy ponton felhúznod, mert ha így csinálod kapsz ugyan egy egyenes vonalat, de pár bekapcsolás és nem lesz egyenes, egyszerűen elmászik. Így csináld, és akkor mindig egyenes marad:
[link]
Amíg a kolléga által javasolt/linkelt módszert használtam folyton elmászott az egyenes vonal, nem tartotta meg stabilan az órajelet. Mondjuk ami fura hogy ugyanaz a tag csinálta mindkét videót. -
Viktor77
titán
válasz
kuBu94 #92180 üzenetére
Legyen inkább -300.
De itt egy videó, amiben jól csinálják: [link]Neten keresgess megfelelő fesz/MHz párosításokat, azért vannak sweet spotok amiket gyakorlatilag minden kártya tud, és aztán tudsz finomhangolni, mert egyedül kitapasztalni hosszú folyamat.
A kártya topicjába is benézhetsz, ki mire jutott.
-
Viktor77
titán
válasz
kuBu94 #92178 üzenetére
"A legegyszerűbb amúgy , ami nekem bevállt.
1. curve editor megnyit.
2. AB ben adsz neki annyi negatív frekit h alatta legyen a görbe legmagasabb pontja a cél frekinél.
3. kiválasztod a cél feszt és feltolod a kívánt frekire (most ugye ez a legmagasabb pont a görbén.
4. nyomsz AB ben egy apply -t. Így a legmagasabb pontot fogja kiegyenesíteni. (utána mented, tolsz a ram on stb)" -
kolopele
nagyúr
válasz
kuBu94 #92176 üzenetére
Ezt a saját kártyád fogja meghatározni, innen senki nem tudja megmondani hogy a tiéd éppen mekkora feszt bír el és mekkora órajelen. Próbálgatnod, tesztelgetned kell apróbb lépésekben. A Youtube amolyan támpont, de nem biztos hogy nálad is működik az ami ott annál aki feltette. Pl. az én 4070 - em már 925 mv - nál kifagy 2700 mhz - en, van aki meg 900 mv - on használja ugyanennyin. Neked kell megtalálnod mit bír a kártyád. Aztán olyan is előfordul hogy megtaláltad, megy minden jól, majd jön egy játék ami megfekteti. Ilyenkor vagy fesz emelés, vagy órajelcsökkentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest