- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
gordonfreemN #4823 üzenetére
Hát igen, a ramot kivettem, hogy jobban hozzáférjek a cucchoz. Úgyhogy megnézem azt is. A régebbi kártya megvan, azzal működött minden frankón. Úgyhogy holnap nekiállok, hátha nem is hibás, őszintén nem akarok cserélni, míg bevizsgálják, átnézik, stb.
-
kmarci25
veterán
válasz
gordonfreemN #4819 üzenetére
Holnap ha lesz időm kipróbálom ezt. Leszedem az új drivert hagyom az alap windowsos drivert, és kicsit járatom. Aztán vissza az új és teszt. Akkor kiderülhet, hogy tényleg a kártya kuka vagy a driver szarakodik. Még azt is el tudom képzelni, hogy a legújabb driver nem muzsikál jól (aug. 27-i kiadás) win 7-en. Érintkezési hiba egyébként okozhatja ezt? Mert arra is gondoltam, de nem vagyok benne biztos...
-
kmarci25
veterán
A következő a gondom. Ma tettem bele a gépembe egy új Sapphire HD6670-es kártyát, 512 MB GDDR5. Rögtön az elején kb. 20 percenként lefagyott az egész gép, a kép elsötétül, vagy csíkos lesz és semmi nem segít csak a restart. Az előbb néztem, a kártya 35 fokos, a ventilátor megy. Mi lehet ez? Nincs túlhúzva sem a kártya, sem a processzor. Az előbb már a rendszer betöltése után 2 perccel lefagyott... (Most is egy másik gépről írok.) Kuka a kártya, mehetek cseréltetni?
Ez a konfig:
Processzor: Intel Core2Duo E7600 @ 3.06 GHz
Alaplap: ASRock G41M-VS3
4 GB RAM
VGA: HD6670 512 MB GDDR5
Táp: CoolerMaster 500W
A felbontás: 1280x1024
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest