- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Tippem szerint elég megadni az elsődleges kijelzőnek a monitort.
-
trancemusic
senior tag
Nem tápegység lesz.
Pcie sínből kap 75wattot a kari, ami másik ágon van mint a vga tápcsatik.
140watt körül kér a pcie tápcsatikból.Volt ilyen problémám ezer éve egy 9700pro -val ( 43 hibakód ) sajna nem emlékszem, mióta írtál ide, azóta ezen agyalok.
Egy biztos: nem volt rossz a radeon, még ma is megy nagyszülők gépében...
-
M3lakH
tag
Ez 216 wattot tud leadni 1 ágon. Szóval ha 1 ágról menne a az egész VGA akkor az lehet kevés a 230 as kártyának. Tudni kéne a 2 PCI E tápcsati 1 ágon van-e (amennyire képeken kivehető külön jönnek, kérdés belül mi történik), én megpróbálnám a 6 pint leszedni a molexről, az biztos külön ágon van. Ha úgysem jó, akkor a kártyával lesz valami..
-
M3lakH
tag
Hát, az 550 alatta van az ajánlásnak (Mármint NV szerint), de a bequiet elég masszív tápokat csinált.
Esetleg ha 1 ágról jön a 2 PCIe ág, és van kéznél átalakító, a 6 pinest megpróbálhatod átalakítóval molexről.
Vagy rossz a kártya, vagy pont határeset hogy kitudja szolgálni a táp a gainwardot, az AMP pedig már kicsit többet venne fel, vagy érzékenyebb. De erre elég kicsi a valószínűség. win10 szivatás meglepő lenne, mert ugyan az a driver kell neki. Gondolom próbáltad újratelepíteni.Amúgy van értelme 770-ről 770 re váltani?
-
Csupingo
veterán
Milyen kártya pontosan? Csak 1 dp van rajta? A monitoron sincs másik bemenet? Sajnos lehet, hogy más az elsődleges kimenet a kártyán és a többit csak szoftverrel lehet aktiválni. Utána kéne nézni, hogy akár bios módosításal vagy máshogy elsődlegessé lehet-e tenni a display portot.
Legrosszabb esetben létezik dvi-dp kábel, vagy átalakító. Keresgélek, hátha találok valamit.
Ha kikapcsolod a gépet, bedugod a kábelt a dp-be, bekapcsolod a monitort, aztán a gépet, akkor se vált át?
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Szerintem az nem jelent semmit, hogy nem lépi át.
Én nemrég amikor feszt emeltem a 670-en, érdekes módon, gta 5 alatt nem lépte át a 100%-ot, viszont crysis 3 alatt,ahogy elkezdtem játszani már 105-115 %-nál jártam és már vette is vissza a gpu órajelét.Figy, egyszer próbáld meg, hogy 100%-ra teszed a ventiket, csak azért hogy biztosan ki lehessen zárni a hőmérséklet problémákat.
Ha így is visszaveszi,akkor én továbbra is tdp limitre gyanakszom. -
lsc
nagyúr
Eddig ment ? Bioszban nem lett elállítva valami ? Milyen lap, milyen másik kártya ?
Mod djozsi: Van a kártyához táp is ? A legköltségkímélőbb egy 6850 vagy 460 használtan, majd egy év múlva ez is csere, ezeken már nagyot nem lehet bukni, az 560 ti meg 2 év múlva nem sok vizet zavar, viszont sokat buksz rajta. A két említett kártyához meg tuniggal úgy ahogy alég a procid.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest