- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
válasz
Istvan2020 #91597 üzenetére
Közbe úgy néz ki megoldódott a probléma egy lelkes reddit felhasználónak köszönhetően.
Open Task Manager > End all tasks with "Nahimic" in its name > Launch the game
Azt a majom Nahimic futó processeket ki kell kapcsolni és azóta jó
-
csumpa93
tag
válasz
parandroid #91594 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam a videót és engedélyeztem a processeket, de továbbra sem indul el
-
csumpa93
tag
válasz
parandroid #91591 üzenetére
Egy kicsit tudnád kérlek részletezni?
azon kívül, hogy a rendszer indulással induljon az app, azon kívül mást nem tudok engedélyezni. Vagy esetleg képet tudnál csatolni? köszi
-
csumpa93
tag
Hirtelen nem tudom hova feltenni a kérdésem, így megpróbálkoznék itt, hátha valalki tud nekem segíteni.
Addott szeretett számítógépem és szeretnék játszani a GamePassos COD Black ops 6-tal.
Valamiért nem akart elindulni a játék, mellette minden más tökéletesen működött, gondoltam újratelepítem a windost, az hátha megoldja. Kezdetben elindult, de utána újra azt csinálta, hogy nem indult el. És most aztt csinálja, hogy vagy random elindul vagy random nem, de inkább nem, mint igen.
Sok mindennel próbálkoztam ,de nem tudom mit csináljak.
Konfig:
- Ryzen 5800X
- VGA: Sapphire 7800 XT
- 32 GB Gskill ram
- 1TB Kingston SSD
- 1000W-os ROG tápPróbáltam a Driect x és Visual c++ telepítést. Mindent alap állapotában hagytam, nem húztam semmit, ramokat se.
Ha esetleg kiürítettem a shader tárat akkor elindult, de utána megint nem, szóval ez is random.
Minden drivel, minden szoftver, minden, minden a legfrissebb és legújabb.
Az esemény napló semmilyen hibát nem jelez és a memtest is sikeresen hiba nélkül lefutott.
Nem tudom már, hogy miot csináljak legszivesebben felgyújtanám az egészet, annyira bosszantó, hogy valamiért ez az egy játék nem akar elindulni és működni, minden más meg tökéletesen működik. Valaki segítsen plz
-
csumpa93
tag
Sziasztok! Vettem egy Founder edition RTX 3070-et és szeretnék hozzá egy sima 12 pines hosszabbítót, mert a tápomba csak a 12+4 pines csatlakozó van. Tudnátok kérlek ajánlani valami jóképű, akár harisnyázott kábelt, mert én nem találtam vagy nem is tudom, hogy keressek rá, mert csak a 12+4 pines kábelekre van találata. Hirtelen nem tudtam hova feltenni a kérdést, úgyhogy erre a topikra gondoltam
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával kűzdök, hogy a játék indítást követően elsötétül a kijelző, nem lehet alt tabozni, kilépni, semmit, konkrétan lefagy. Újraindítást követően ez az értesítés fogad
default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure
Egy ROG RX 570-em van egy intel i5 8600K társaságában, eddig nem csinált semmi, most hirtelen nem működik egy játék sem.
Amit próbáltam eddig: újraraktam a drivert, az XMP profile-t kikapcsoltam és a WATTMAN beállításokkal is baszakodtam, de nem oldotta meg semmi.
Valaki tud rá megoldást? köszi
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Van egy gyönyörűséges MSI GTX 1070 Quick silver OC edition-öm, ami mind szép és jó, de kipróbáltam, hogy kicsit húzva mit is tud valójában.
A képen látható értékeket tudtam produkálni. Kicsit kezdő vagyok ebben a tuning témában, de ezezk az értékek mennyire számítanak jónak?
Metro Exodus alatt produkált 2000 MHz-et stabilan 70 fokon, nyitott házba.
-
csumpa93
tag
Sziasztok
Lenntebb pár sorral már megírtam, hogy az újjonan vásárolt rog rx 580-as karim ciripel és előtte egy gtx 1060-nal is ciripelt, de egy 1050Ti-vel meg nem egy rm550x társaságába. Na most kipróbáltam az rx 580-at egy ősrégi super flower táppal, ott maga a táp ciripelt mert már ősrégi
de a kártya meg nem. Most egy fsp hydro g 750-et várok jelen pillanatban. Mennyi az eséje annak, hogy minden faszán menjen?
Csak nem értem, hogy ez a téma "belenyúlás" kérdése, vagy mi?
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Annyit szeretnék tőletek megkérdezni, hogy mennyire gyakran fordul elő, hogy ciripel a kártya? Legutóbb a 1060-am is ciripelt, most az RX580-am is ciripel amit nem rég vettem. Kicsit bosszant, hogy a két legutóbbi választásomba elég erősen belenyúltam. Hogy ez ennyire gyakran fordulhat elő? Vagy éljek a 14 napos elállási joggal addig amíg ki nem fogok egy nem ciripelő karit. Mi a véleményetek a témáról?
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Abban kérném a topiklakók segítségét, hogy melyik az a Riser kábel amivel a legkevesebb a jelveszteség, vagy az FPS bukás
A thermaltake kébelét néztem. Az mennyire értékelhető? Előre köszi a segítséget
-
csumpa93
tag
válasz
Smktrooper #53558 üzenetére
Most 1 hétig nem volt gépbe, úgy raktam vissza, mennyit húzhatok rajta max? Az OC-nak segíteni kellene rajta amúgy? Mert csak hallottam, hogy "segítHET" rajta.
-
csumpa93
tag
Köszi a segítséget skacok
lehet adok neki egy kis tuningot
-
csumpa93
tag
Sziaszto!
Vettem Haprón egy EVGA GTX660-at és némelyik ( a legtöbb) játék közben a mendemondákról szóló ciripelő hangot ad ki. Nem zavaró csak ha nagy kuss van akkor észrevehető. Ez hiba, mert utánaolvastam, ez a kondik hallható tartományba kerülő rezgése idézi elő. Valami károsodást előidézhet vagy csak meg kell tanulni együtt élni vele?
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Ha most veszek új videokártyát a gépbe ami eddig intel HD-val ment, érdemes a windowst újrarakni, vagy nem kell?
-
csumpa93
tag
Sziasztok! Az miért van, hogy a böngészőben a betűk néha ilyen hülye jelekké alakulnak, de ha kijelölöm akkor visszállnak normálisan. Ez miért van? A videókarira gondoltam elsősorba.
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Van egy gigabyte h87m-d3h alaplapom ahhoz a gigabytos GTX 760-at ajánlatos vagy ha jobban tetszik akkor az ASUS-ost válasszam? Mármint van-e összefüggés? Vagy esetleg melyiknek jobb a hűtése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest