- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#92888064 #28648 üzenetére
Átmenetileg kellene. Szervizben van a jelenlegi kártyám. hd3000 közepes beálllítások mellett viszi a red alert 3-at. Élsimítást, árnyékokat el lehet felejteni vele. Ismerőstől lesz akinek csak 1db van sajna
. Itt van pár kép a játékról. Szerintem vinnie kell simán kimaxolva. Megerősítitek már veszem is meg.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Megéri az intel hd3000-et kiváltani egy sapphire 5570-re? 4000Ft lenne a kártya és a red alert 3 szeretném maxon futtatni 1080p-be. Lehetséges ezzel a kártyával?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
Igen azt észrevettem 7850-ről váltottam tényleg brutális erő van benne. Viszont átmenetileg 1440x900-on játszom és bf3-ba 64-es gulf of omanon bizony egykétszer 40 45 fps-re leesik és a konfigom többi része is rendben van szóval ha majd nagyobb felbontáson tudok játszani kipróbálnám a boost-ot
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen vga-t és a kérdésem az lenne hogy mit takar a boost kifejezés? Azt értem hogy 950Mhz-ről 1000Mhz-re lehet állítani de akkor ez beletartozik a garanciába is ha ilyen órajeleken használnám? Sapphire Trixx-et letöltöttem gpu órajelen kívűl kell e valamit még állítanom ami beletartozik a boost-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest