- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gabo9201 #579 üzenetére
Már amennyiben lesz bennük érdemi újítás, vagy érdemi teljesítménynövekedés. Ha csak átnevezősdi lesz, akkor nem fogják az árakat "lenyomni".
legenda007: addig is nézelődj a neten, néha egész jól akcióznak az egyes boltok.Ki lehet fogni meglepő áru dolgokat.
hunfatal: nem is hoztak igazi újdonságot... teljesítményben, képminőségben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
legenda007 #573 üzenetére
Kb. másfélszeres teljesítményed lesz... de miért nem az ATi háza táján nézelődsz?
Mostantájt volt pár jó akciójuk (5830, 5850)A processzorunk ugyanolyan, én egy Sapphire 4830-at cseréltem le (640SP) egy MSI 5850-re. Nekem kétszeres körüli lett a teljesítménynövekedés Crysis2 alatt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én most kedden adtam el (házhozszállítással együtt) 11e Ft-ért egy 2 éves, hibátlan Sapphire 4830-at, szerintem nagyon jól járt vele az új gazdája. Hűvös, csöndes, és még a Crysis2 is szépen eldöcögött vele 1680 "GAMER" beállításokkal. Jobban, mint Te járnál azzal a geForce-szal. Ha szétnézel hardveraprón, és nem feltétlenül ragaszkodsz az nVidiához, bőven találsz annyiért akár még 4850-et is.
kieg: RootRulez kolléga megelőzött....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest