Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
kekkec #19114 üzenetére
Hát akkor már csak azt tudom ajánlani, hogy takarítsd ki a kártyát, esetleg ha van valami ismerősöd aki újra tudja pasztázni akkor azt is még megpróbálhatod, mert nekem ez a hőmérséklet üresjáratban magas (bár még sosem volt ilyen kártyám). Ha ez sem oldja meg a problémát akkor viszont hamarabb kell szerezned valahonnan egy másikat.
-
Spet
addikt
-
vakond5
őstag
válasz
kekkec #17365 üzenetére
Rosszul gondolod
Nekem mikor a drága kis fali 230-as dugasz a földelésen is adott feszültséget(!!!!), szétcsapta 1db 640megás 8800GTS-emet, meg 2db 8800GTX-emet, persze egyik pillanatról a másikra, de nem azonnal, hanem 1-2 hónapra miután megvettem őket (egyik meghalt, jött a következő).
Lényeg a lényeg, sikerült mind a 3 hibás karimat elpasszolni 5k/db áron, ami azért nem rossz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest