- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kötelező
senior tag
Most vettem a PDa-t itt a PH!-n. WM 2003 magyar van rajta. Gondoltam bekapcsolom a Bluetooth-ot elkezdett villogni fent a Kék led aztán kiirta azt. Nincs semmi Bluetooth-os eszközöm most itthon, emiatt irta ki? Csk probaképp szerttem volna bekapcsolni. Soft-reset-et már csináltam, mikor bekapcsol a gép elkezd villognia kék led aztán kiirja....
-
ithomas
őstag
Egyszer márr beírtam ide...
Ezzel tuti menni fog Bt-on keresztül is. -
-
róland
veterán
Dekorosoktól megtanultam, hogyan kell buborékmentesen felragasztani valamit, de itt kicsit kényes az a módszer.
1. Pontosan megjelölöd a felragasztási helyet.
2. Benedvesíted az alap felületet.
3. Elkezded felragasztani a fóliát a nedves felületre, valamelyik éltől elindulva és egyenletesen haladva, közben szépen elsimítva a buborékokat.
3/a. Könnyen kiigazítható az esetleges ferdeség.
3/b. Az esetleges buborékok a nedves felület és a fólia közül könnyen kinyomhatók egy puha ruhával.
4. Megvárod, míg megszárad a felület. -
ithomas
őstag
A fóliát állítólag úgy a legkönnyebb leszedni hogy celluxot ráragasztod valamelyik végénél és lehúzod vele.
A Bubis témáról annyit,hogy nekem a PdaStoreba rakták fel a fóliát mikor megvettem,de maradt rajta vagy 4! buborék.Aztán fogta a srác és kőkeményen elkezdte egy tisztitóronygyal maszirozni a képernyőt...addig maszirozta,amig el nem tüntek a buborékok. -
gege71.hu
addikt
Eddig se kellett ilyet csinalni, barmikor le lehetett szedni es ujra ratenni. Nem meghajtokent kezeli a rendszer ugyanis, tehat nem is kell kulon eltavolitani, na meg az a kis ikon sincs lenn jobbra a talcan mint ami az usb pendriveoknal szokott pl.
Mondom, eddig mukodott rendesen, csak ujabban (par hete) csinalja ezt a szart.Szerk:
Van egy Vista is a gepen az egyik vinyon. Az gond nelkul kezeli. Ki be rakosgathatom a bolcsobe a PDA-t. -
Peet210
őstag
A képernyőforgatást a WM2003-tól mindegyik wm op rendszer tudja automatikusan.
A régebbi oprendszerhez pedig ha jol tudom van program.
Egyébként a képernyő jobb alsó sarkában van egy ikon amivel ez meg tudod csinálni.Van elég szabad memőriád (bár lehet akkor kiírná, hogy nincs elég memória). Egyébként meg letörlöd és ujratelepíted a Romba vagy a mem kártyára.
-
Red@Arc
tag
A képernyőforgatásra én két lehetőséget ismerek. Pl. gyárilag a képernyőn van erre egy gomb (pl. Asus A696). A másik általában elég sok típuson (vagy talán mindegyiken) megoldható: setting/button menüpont alatt bármely hardware gombhoz hozzárendelheted a <Rotate Screen>-t. Én is ez utóbbit használom, így nem kell a stylusszal bajlódni.
A program áttelepítés lehetséges, de akkor device-ról uninstall, majd install és amikor kérdezi, hogy hová kéred a telepítést, válaszd a storage card/SD card opciót.
-
törölt tag
a .CAB-ot felmásolod a PDA-ra Ha ez megvan a a PDA-n a CAB file-on simán csak dupla tap. (klikk)
Az oprendszer tudni fogja, hogy ez egy telepítő, és szépen megcsinál mindentPl. az opera telepítőjét felmásolod a PDA-ra, és simán dupla klikk.
Az EXE csak active synch-en megy. Ha vistát használsz, akkor nincs active synch (GRRR ezzel szívtam én is) Akkor egy megoldás, hogy a progi .CAB verziójára keresel. -
steveetm
őstag
simán telepíted, majd az active synces résznél nem fogod szinkronizálni a pdaval.
Program files alatt vhol van az active sync mappája amibe bekerülnek a telepíteni kivánt progik és a hozzá tartozó cab fileok, amiket pdara feltolva(kártyaolvasó stb) simán lehet futtatni és már települ is.
Üdv.: steveetm -
rumos14
nagyúr
-
Peet210
őstag
Azt, hogy 103%-ot ír ki vmi hiba lehet. Ha éjszakára is rajta hagyod az nem gond.
A hard resettel gyári beállításokkal indítod újra a PDA-t. Tehát minden beállítás és feltelepített program vagy a mit felmásoltál el fog veszni, kivéve amit a ROM-ba vagy mem kártyára másoltál.
A soft reset arra való, hogy ha pl. lefagy akkor úgy mint a pc-t újraindítod és nem fog elveszni semmi. -
ALI_G
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest