- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Red@Arc #3609 üzenetére
Köszi szépen.
Mivel fontos lenne, hogy egy előre eltervezett túrát be tudjak tölteni a pda-n, mert mondjuk egy több napos túrán nem szeretnék állandóan szórakozni a beállítással, ezért valami megoldást szeretnék találni erre a problémára.
Milyen navi szoftverek vannak, amelyek futnak windows-os pda-n, és tudok rajta útvonalat tervezni? Legalább itthon, egyelőre..
Garmin készülékeken például tuti lehet ilyet, mert a www.motorostura.hu-n is lehet letölteni túratervet Garmin gps-hez. Azon NaviGuide szoftver fut, ha jól tudom. Win-es pda-n nem menne? -
ALI_G
veterán
válasz
Red@Arc #2524 üzenetére
megtaláltam az adobe-ban egy eldugott opciót, hogy forgatás, pedig már 2x átnéztem.
De továbbra is lassú és olvashatatlan. Összecsúsznak a betűk. nagyon kaki.nekem telepítéskor nem emléxem, hogy bármi is megkérdezte volna, hogy hova tegye magát. Ez lehet azért van, mert nem synen keresztül raktam fel, hanem feltelepítettem PC-re és az active sync mappából BT-n keresztül átmásoltam a cab-ot, mert máshogy nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest