- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-9
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
A pda-mon Russa 1.1.25.15 progival nyomulok a geoládák felé,viszont nem találok benne koordináta beírásához helyet.
Van benne valahol? -
vati
senior tag
válasz
Dufresne #1993 üzenetére
Mindenkinek köszi a választ!
Szubjektíve a T620 felé hajlok -valahogy több benne az anyag-, az N520 mellett az szól hogy mindenhol említik a cserélhető akkuját (amit kapni is lehet állítólag) míg a T620-ról sehol nem említik a cserélhető akkut. Bár egy helyen azt írják, csavarhúzóval simán cserélhető házilag - nade mire, ha nem árulnak hozzá pótakkut?
''Ebből az a rész sántít, hogy a fentieket együtt kezelje, persze csak abban az esetben ha legális IGO-t tervezel''
Ezt tényleg nem vágom. A legális iGO csak a saját SD kártyájáról hajlandó futni? Úgy tudtam, a PDA-nak van egy oprendszere, az iGO egy szoftver ez alá, és mindegy, miről fut. Úgy terveztem, ha a legális iGO kártyájáról áttükrözöm a cuccot egy 2GB-os kártyára, akkor ugyanúgy menni fog. Vagy, az SD-kártyákon létezik valami egyedi ID ami a programok másolásvédelmi célból ki tudnak olvasni?
Abban nem voltam biztos, hogy mindegyik képbe került cucc támogatja a 2GB-os (vagy nagyobb) kártyákat (úgy látom, igen) és hogy melyik MapSource verzió megy MWM5 alatt.
A T620-at autós szettel árulják 60-63e körül, az N520 ugyanennyi, szintén autós szettel.
(a T620 ellen szól, hogy a hozzáadott tartó tapadókorongos, én pedig a műszerfalra szeretném rágyógyítani, annak szétbarmolása nélkül. Az n520 autós tartója nem tudom, milyen)
Miben tud többet a MWM5 Premium Edition a MWM5 ''Magneto''-nál? (n520-ban van a Premium Edition) Szóval T620 vagy N520 ? -
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Lehet hülye a kérdés, de felteszem: kaptam ajándékba egy IGO 2006-ot sd kártyám, pda-m még nincsen. Ki tudom próbálni az Igo-t az asztali pc-n valamilyen emulátorral?
-
G-9
csendes tag
Hi mindenkinek!
Multkor kérdeztem,hogy mit lehet tenni összekarcolódott kijelzővel.
ML320 javasolta,hogy tegyek rá most fóliát és megóvom a további karcoktól.
Ezt is tettem,de mielőtt ráraktam volna lezsírtalanitottam denaturált szesszel és láss csodát eltüntek a karcok.Persze utánna azonnal raktam a fóliát a kicsikére!
A takaritást ovatossan vattával végeztem,nem tapasztaltam semilyen anyag leoldódását.
Szerintem,ha valaki ua. cipőbe jár mint én próbálja ki veszteni valója nincs. -
rumos14
nagyúr
-
Dufresne
addikt
ÉNis még az n520-at beraknám a listába.
Amúgy amit írtál ''- legyen beépített GPS, olyan fajta, ami autó belsejéből is megbízhatóan működik
- iGO menjen rajta (autós navigáció)
- Garmin MapSource menjen rajta (outdoor navigáció, ez is kellene)
- lehessen használni MP3 lejátszásra, e-book olvasásra, esetleg netezésre
- tudjon kezelni akár 2 GB-os SD-kártyákat is (ha lehet, kártyacserebere nélkül tudja az előző hármat)''
Ebből az a rész sántít, hogy a fentieket együtt kezelje, persze csak abban az esetben ha legális IGO-t tervezel
Amúgy no problemo, de gondolom ezel teis tisztában voltál
Amúgy n520-ban cserélhető az akksi simán, sztem a T620-ban is, a MIO-ról meg nemtudok sokat, de az nekem annyira nemtetszik. -
Peet210
őstag
Én még felvenném a listára a FS n520-as modeljét is.
Jó GPS vevő és van benne WiFi is. Az olyan gépeknél melyekben beépített akksi van azoknak porblémásabb a cseréje ezkben a gépekben ált ilyen van ha jól tudom, de lehet tévedek. Új gépekre 1-2 év gart vállalnak és az alapcsomagbán az autós tartozékok is benne vannak általában. Az megeshet hogy a GPS nem fog tökéletesen kilátni a fémgőzölt tükör mögül (aszem a franica kocsikba van ilyen), már olvastam itt ilyenről, tapasztalni még nem tapasztaltam (mert nincs francia kocsim).
A 2gb sd kártya kezelés, mp3 lejátszás, pc-vel való kapcsolat teremtés és iGO használat nem okoz problémát a felsorolt készülékeknek. Ezeken a WM5 rendszer van. -
vati
senior tag
Egy PDA-t szeretnék venni, elsősorban GPS használatra.
Teljesen új nekem ez a terület, elnézést, ha nagyon lámákat kérdeznék:
Szempontok:
- legyen beépített GPS, olyan fajta, ami autó belsejéből is megbízhatóan működik
- iGO menjen rajta (autós navigáció)
- Garmin MapSource menjen rajta (outdoor navigáció, ez is kellene)
- lehessen használni MP3 lejátszásra, e-book olvasásra, esetleg netezésre
- tudjon kezelni akár 2 GB-os SD-kártyákat is (ha lehet, kártyacserebere nélkül tudja az előző hármat)
- használható USB kapcsolat PC-hez.
- az ár álljon meg 60 eFt alatt
- legalább 3-4 óra akkus működés, +ésszerű áron cserélhető akku ha gond van
- legális magyar garancia, szervizháttér (1 év ''szóbeli'' gari neppertől nem az igazi)
- ha csomagban adnak hozzá autós szettet, előny.
- wifi előny, de nem tudom, ki tudnám-e használni
Eddig két gép került látókörömbe:
Airis T620 - eddig ez tűnik nyerőnek
Mio P350 - pár ezerrel olcsóbb, de nincs wifi.
Kérdésem:
- reálisak (kielégíthetők) az elvárások?
- ez a két típus passzol-e a szempontjaimhoz?
- van jobb jelölt? Melyiket vennétek?
Már gugliztam egy sort, de még nem látom át a piacot, és hogy mire kell figyelni a kiválasztáskor. -
KrAt
veterán
Hűűű ennyi választ
Akkor elvileg semmi köze az iGo-nak az oprendszerhez (mmint hogy nem indul)
Akkor gondolom a PDA-t nem támogatjaMindegy, marad a Destinator
Ahhoz nem tud vki új mapot?
-
KrAt
veterán
válasz
Avicularia #1983 üzenetére
Értem
S lehet ezt frissíteni? Mert nem megy rajta az iGoFelmegy, de katt-ra nem reagál
-
KrAt
veterán
Szasztok
Egy gyors kérdés: van magyar Win 2003? -
Logitech
aktív tag
Jó hogy itt írtátok ezt a vBar nevű progit. Most kipróbáltam, és sikerült úgy beállítani, hogy ha megnyomom az x-et ugyan úgy háttérbe teszi a programot, ha kicsit hosszabban nyomom, akkor bezárja.
-
Dufresne
addikt
válasz
rumos14 #1979 üzenetére
Semmi csak nekem is volt fenn ilyen progi, ami nemcsak háttérbe rakta a futó alkalmazást, hanem teljesen ki is lőtte az aktív alkalmazások közül, csak ezt azért nemszerettem, mert sokszor használom úgy a progikat, hogy csak lerakom háttérbe, de aztán kis idő múlva már hozom is elő, hogy tovább tudjak vele játszadozni és akkor meg nemszeretem ha töltöget, hanem azt szeretem ha egyből elő is ugrik ( pl webböngésző, core media player ilyenek...). Szóval ezért szedtem le ezt a progit a pda-ról és használom a két mozdulatos verziót
-
KrAt
veterán
Köszönöm a segítéget mindannyiótoknak
Próbálkozom ezerrel, majd jövök, ha elakadok
-
tmiklos82
csendes tag
Köszi a segítséget, de még nem sikerült megoldanom.
Eseteleg van valaki akinek ilyen telója/pda-ja van? Atee neked eseteleg nincs valami öteleted/megoldásod. Mosok jelentkezését is szivesen veszem. Köszi. -
tmiklos82
csendes tag
Hello Mindenki
Köszönöm az eddigi segítségeket. Még annyi kellene, hogy kerek legyen az egész, hogy a wap-ot és az ninternetet beállítjam nem a wifi-re gondolok hanem a gprs-re. Vodás avygok, de a voda-nál nem tudnak segíteni ''nem forgalmaznak ass p535-öst'' Szóval a beállításnak a menete kellene meg, hogy miylen adatokat adjak meg pl. hozzáférési pont neve, .....
Előre is köszi -
-
Peet210
őstag
1.: Nem nem kell frissíteni.
2.: Igen ez normális, ne lepődj meg. [link] én ezt használom a programok azonnali bezárására. Szerintem nagyon jó.
3.: Passz.
4.: A .zip vagy .rar fájlokat a gépen kicsomagolod, aztán ha van benne telepítő fájl akkor AS-en keresztül ha nincs akkor PDA-ra fel és onnan indítod el. De ha felrakod a Total Commander-t [link] a PDA-ra akkor az kezeli a tömörített fájlokat, tehát a PDA-n is ki tudod csomagolni a fájlokat (és persze be is). -
atee
őstag
Mindenre nem tudok válaszolni, de talán egy két dologban segitségedre lehetek.
Szóval igen ez norális ha lehet annak nevezni, hogy megy tovább a zene. Állítsd le előbb és úgy kapcsold ki. Egyébként ajánlott egy ''jobb'' lejátszót beszerezni! Zenének a Mortplayert ajánlanám! Divxnek a TCPMP-t
llletve sajnos az is ''normális'', hogy futnak tovább a progik és manuálisan kell bezárni. Erre is vannak különböző progik amik segítenek, hogy ne nagyon kelljen velük foglalkozni és manuálisan bezárogatni. Én eddig egy X button nevüt próbáltam jó volt, de egy ideje nem működik. Még lusta voltam másikat keresni!
Amiket zipben szedsz le azt a PC-n csomagold ki és onnan futtasd a telepítőt. Úgy, hogy rá van dugva a PC re a PDA is illetve van kapcsolat Activesyncen keresztül. Magától összehozza és előbb a PC-n majd a PDA-n kell telepítési utasításokat adnod neki! Hacsak nem CAB file van a zipbe (ilyennel is találkoztam már). Akkor azt a CAB filét a PDAra bemásolva onnan tudod telepíteni! -
atee
őstag
Sziasztok!
Persze kereshetnék is, de ha van valakinek valami bevált egy letöltő linkel együtt akkor megköszönném!
Szóval olyan progi kéne amivel a sim kártyámon levő számokat tudnám normálisan és lehetőség szerint egyszerűen át importálni a PDA ra!
Fel tettem egy másik contact maneger progit és csak a viszonylag frissen beírt számok látszanak benne. Amúgy a progi tetszene és jobb is lenne mint a wm5 alap rendszerébe integrált. Sajnos a progin belül ilyen opció nincsen. Erről van szó egyébként!
[link]
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Na újra itt, bocsi mindenkitől, még tanuló vagyok
Szóval működik a PDA, egész jól elvagyok vele
Beletettem bölcsőbe, Vistára felimádkoztam, már neteztem is vele, meg minden.
Azt kérdezném, hogy most Win 2003 (4.20.1081 Build 13100) van rajta, ezzel kell vmit csinálni? Azaz pl frissíteni, meg stb
Másik kérdés: mikor pl Media Playerrel zenét játszok le, és a jobb felső X-re kattintok, akkor nem hagyja abba a játszást, hanem megy tovább, de eltűnik az ablakja. Ugyanez van mindenhol: ha vmit megnyitok, és utána X-el bezárok, akkor a beállításoknál a memory részen a running programs (vagy ilyesmi) részen ottvan minden, amit eddig megnyitottam. Ez normális?
Harmadik (ez lehet, h nem ide tartozik) h fennvan most a Destinator 3.0.25, a térkép (MO) pedig 2004.Q2.2781-es, ami sztem nagyon régi. Ezt hogy kell frissíteni? Magát a programot is kell, vagy csak a térképet?
Vagy vki tud esetleg jobbat? (I-Go nem jó, mert elvileg nem megy rajta
)
Negyedik: letöltöttem progikat, van ami .zip, azzal nem tud mit kezdeni a PDA. Azt én kicsomagoljam egy mappába, és akkor lesz soksok fájl, és onnan próbáljam meg futtatni?
Nah bocsi a sok kérdésért, még kezdő vagyok, és úgyis jövök
Üdv, és előre is köszi: Atesz -
tusi74
őstag
válasz
Peet210 #1956 üzenetére
Az ActiveSinc-ről jut eszmebe. Nekem a Vistán A windows Mobile-eszközközpont feliseri ugyan Typhoon Mygude-omat, Csatlakozik, minden OK, még tallózni is enged mind a PDA-n, mind a kártyán, de másolni már nem lehet rá, ás róla semmit. Megszakad a kapcsolat és se kép se hang. Onnantól kezdve már nem látszanak a fájlok sem. Ötlet?
-
Peet210
őstag
-
tusi74
őstag
válasz
Sick Boy #1951 üzenetére
Eu már közelebb áll az elképzeléshez, de még mindig nem az igazi. Az OK, hogy bölcső, de a pattintással óvatosan lennék. Az autó 2 éves, nagyon vigyázok, hogy semmi ne sérüljün meg benne. A pattintással is elég egy rossz mozdulat, hiszen a lamellák is műanyagból vannak, aztán nézhetek. Ez a párnás tetszene a legjobban, 37 EUR-ért lenne is, abba vennék akkor inkább egy bölcsőt. DE 126 EUR volt a PDA, nehogymár 37 EUR-ért vegyek neki tartót.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Tegnap este boldog tulaja lettem egy Compaq H3850-es gépnek. Van hozzá GPS is, tökjó
Rögtön vettem bele egy 1 gigás SD karit is.
Így lesz pár kérdésem, mivel tök kezdő vagyok
Első kérdésem: hol találok hozzá programokat? Bármi jöhet
Illetve hogy lehet telepíteni ezeket?
Windows 4.20.1081 van rajta
Előre is köszi: Atesz -
Sick Boy
őstag
Szia!
Ilyet tudnék mondani:
Kell egy tartó bölcső, sztem Herbert-Richterben gondolkodj, a Brodit drága, ritka és autófüggő, ha átülsz másik autóba, nem tudod vinni magaddal...
Szal kell egy bölcső, pl itt: [link] ez kompatibilis 100%-ban a gyári bölcsővel.
Hogy szeretnéd rögzíteni? Nekem ilyen HR légbeömlő lamellára pattintható tartóm van és nagyon meg vagyok vele elégedve, bármelyik lamellára rá lehet tenni (elvileg), pl: [link]
azért jó, mert ugye teljes a kompatibilitás, mindkettő HR termék, 4 fogas, stabil rögzítéssel, és 100 féle tartozék vásárolható ehhez a rendszerhez!
Ez is lehet esetleg egy alternatíva?! -
Sick Boy
őstag
válasz
tmiklos82 #1949 üzenetére
Hal!
Elvileg a navi 'FEL' gomb és a RESET egyidejű benyomásával lehet előidézni így érzésre.
Úgy csináld, hogy nyomva tarttod a 'FEL' gombot és nyomva tartoda RESET-et kb 3 mp-ig, majd lengeded a RESET-et, de a 'FEL' gombot nyomva tartod míg a Windóz be nem jelentkezik.
Jelezz vissza, h sikerült-e!
Üdv.
SB -
tmiklos82
csendes tag
Hali. Óriási segítség kellene. Van egy Asus P535-ösöm és kellene egy hard reset hogy a teló visszaálljon alp beállításokra vert nem enged be a jelszóval amit megadtam. Ez nekem se tiszta, hogy miért. Tehét a hard resetnek a menete pontról pontra kellene sürgősen ami a teló romjából vissza húz mindent. Előre is köszi a segítséget.
-
tusi74
őstag
Nekem a szivargyújtó körül nagyon pici hely van, nem tudnám tőle kezelni a váltót. Hiába, nem egy dromedár na!
Viszont megvan már mit szeretnék, csak elég drága:
Ha ezt megtalálnám olcsóért, a gyári ablakosat beleaplikálnám. Ez nem ragad, nem tapad, nem fúrt. Ezt egyszerűen beteszem a mélyedésbe, ott a műszerfal tetején, ha akarom kiveszem. Olyan mint egy párna, szabályosan ''pólyában'' van az én új kincsem.
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
Bocs a kötekedésért, de amit belinkeltél, vagy ablakra rögzül, vagy a műanyag lapot kell felfúrnod a műszerfalra.
Amúgy hova szeretnéd elhelyezni? Mert pl ilyen megoldásod van: [link]
Én spec mindenkinek az ablakot javaslom, viszont felül a visszapillantó mellé. Lent zavar, benne van a látókörben. Fent viszont nem rossza a helye, az utast sem szokta zavarni. A GPS vevő rész sincs elrejtve, jó a vétel (Peu206). A kábel is elrejthető a napellenzőnél, az A oszlopnál le. De ha csak lóg, az sincs annyira bent a képben. -
tusi74
őstag
Lehet én vagyok béna, de nem találtam külön PDA tartós topicot. Ha valaki tudja melyik az, akkor elnézést, ott folytatom.
Szóval, nem szeretnék ablakra szerelhető vákuumost, nem szeretnék felfúrhatót, valami könnyen mozgathatót, de mégis stabilra gondoltam. Ragasztózásról sem lehet szó.
Valami ilyesmi kellene: [link]
Ezzel csak 2 dolog nem stimmel, hogy ACER-hez van, másrészt nem szállít Mo-ra, ma válaszolt.
Renault CLIO-m van, abba kellene valami jó kis tartó a Typhoon Myguide 3500 Mobile-hez.
[Szerkesztve] -
sonar
addikt
Tudtok mondani olyan oldalt ahol találok pda teszteket, esetleg okos telefonokkal kombinálva?
-
ML320
senior tag
válasz
doncharlos #1940 üzenetére
A nagyon gyorsan mit takar?
Azonkívül a futó programokban mik vannak? -
doncharlos
csendes tag
Sziasztok!Még új vagyok/tök kopasz/.De már is van 1 égető kérdésem.Konkrétan.
Vettem 1 mio p340-t.De szerintem nagyon gyorsan,mégkikapcsolt állapotban is lemerül az
akksija.Van valakinek valami tiptye? -
Joccy88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
VAn egy mio C510es PNA-m Kelet-europai térképpackkal, van lehetőség valahogyan teljes Európa térképet rátenni? Nem ragaszkodom a mio map programhoz, ha IGO-val is emgoldható nem gond....
Köszönöm -
tusi74
őstag
Biztos a kutya sem kíváncsi rá, de elújságolom. Megvan életem első PDA-ja egy Typhoon MyGuide 3500. Francia op rendszerrel, és töke egyedül firssítettem a ROM-ot angolra az átvétel után kb. 20 perccel. Azért csak könnyebb úgy ismerkedni valamivel, hogy tudom mi van odaírva.
Ha valakinek gondja lenne az align screen-nel egyet tudok tanácsolni. TÜRELEM. Böködni a célkereszt közepébe szorgalmasan és egyszer továbblép. Nekem kb. 8-szor kellett megismételni. -
-
ngabor2
nagyúr
[link] én ilyennel políroztam a telefonomat, tényleg használt.
Djuree: minél kisebb a szektorméret, annál több file-t lehet rajta létrehozni, de annál nagyobb az adminisztrációs terület (a FAT-táblák). ha viszont kisebb admin-területet akarunk, ennek az az ára, hogy nagyobb szektorok kellenek. ha 64k-nál nagyobb file-okat tárolsz rajta leginkább, akkor nem igazán van jelentősége.
512byte a fizikai blokkméret, ennek többszöröse lehet csak a szektorméret. -
ML320
senior tag
válasz
Dufresne #1929 üzenetére
Hát igen, a plexi az másabb tészta. Azon kívül igényelne a művelet még egy kis szakértelmet is, hiszen a készülékből a kijelzőt teljesen ki kell venni, és a tisztítási folyamat is ott van még. Tehát a polírt mivel mossuk le? A plexit bevágom a csap alá, de egy kijelzőt?
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
Dufresne #1927 üzenetére
Jujj, azt inkáb ne!!!
A felső rétegen van egy finom bevonat, amit még egy polír is csak levakar. A végeredmény egységesen matt és karcos felület, mert egy-egy mélyebb rovátkát nem tudsz megfelően eltávolítani.
Ha most raksz rá egy védőfóliát, a nagyobb karcok látszódnak ugyan, de kikapcsolt állapotban vehető jobban észre. -
G-9
csendes tag
Sziasztok!
Sügér voltam és nem használtam a PDA-hoz védőfoliát picit össze karcoltam.
Lehet valahogy orvosolni ezt a problémát?
Köszi! -
ngabor2
nagyúr
a másolás nem lesz (érezhetően) gyorsabb.
a 64k-s vesztés oka a file-tárolás módja miatt van. ha 1 byte-ot írsz egy file-ba, akkor is 64k-t fog elfoglelni, meg akkor is, ha 65536-ot. lásd még: FAT. [link] (sajna magyarul nincs meg, csak angolul.)
4GB-os kártya esetén marad a fat32, mert a fat16 2GB-ig kezeli a partíciókat. -
ngabor2
nagyúr
mekkora az a kártya? ha 2GB alatti, akkor fat16-ot ajánlanék. cluster size... no ez érdekes elméleti kérdés, de mivel valszeg 64k-nál nagyobb file-okat akarsz rajta tárolni, ezért a 128-as is lehet. ekkor a legkisebb az adnimisztrációs terület, cserébe file-onkébt akár 64k-t is elveszíthetsz... ami egy 2GBos kártyánál elenyésző.
-
Djuree
félisten
csináltam teszteket a pocket mechaniccal.
cf kari benchmarkot. érdekes:
Kingston 256MB
File system read test (unbuffered): 491,96 kb/sec
File system read test (buffered): 505,12 kb/sec
File system write test (unbuffered): 506,72 kb/sec
File system write test (buffered): 522,37 kb/sec
File system general test: 60,82 operation
Low level unbuffered burst read test: 513,43 kb/sec
Low level buffered burst read test: 2,86 mb/sec
Low level unbuffered burst write test: 616,37 kb/sec
Low level buffered burst write test: 2,69 mb/sec
Seagate 4GB
File system read test (unbuffered): 504,69 kb/sec
File system read test (buffered): 560,39 kb/sec
File system write test (unbuffered): 438,55 kb/sec
File system write test (buffered): 544,90 kb/sec
File system general test: 14,97 operation
Low level unbuffered burst read test: 477,18 kb/sec
Low level buffered burst read test: 2,65 mb/sec
Low level unbuffered burst write test: 585,22 kb/sec
Low level buffered burst write test: 2,85 mb/sec -
BikerCsecse
csendes tag
Telefonnal tökéletesen működik...
-
BikerCsecse
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a MIO P550 es PDA-m csatlakozik Bluetoothon a fejbeszélőhöz(bukósisak), de nem ismeri fel hogy milyen eszköz is ez, ezért nem tudom beállítani a kimeneti portot, mert fel sem ajánlja a lehetőségek között a sisakdumálót! Driver kéne vagy mibaja?
-
Djuree
félisten
feltettem a pocket mechanicot.
formatálni akarom a cf karit, de van egy-két dolog amit nem értek.
FAT12
FAT16
FAT32
melyik legyen?
cluster size:
1sector 512B
2, 1k
4, 2k
8, 4k
16, 6k
32, 16k
64, 32k
128, 64k
melyik legyen? -
dDiego
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #1910 üzenetére
erre gondoltam
-
Dufresne
addikt
válasz
[HUN]Zolee #1910 üzenetére
Valóban lehet hogy erre gondolt, de erre meg nincs jó ötletem
-
ngabor2
nagyúr
meg is van. a nyitóképeryőre ki lehet tenni a lockot, és az nem némítja el a zenét. monnyuk kézzel elég nehéz benyomni... de ne legyünk telhetetlenek.
rumos: a gps és a linux az úgy jön ide, hogy összesen az tart vissza a wm linuxra cserélésétől, hogy nem tudok rá igo szintű navigációt. -
[HUN]Zolee
őstag
-
dDiego
aktív tag
sziasztok
Mio P350-ről van szó
az 1GB memóriakártyán 64,3 MB van használva és mégis 3,95 MB-ot ad szabadnak (teljes méretnek 968,25 MB-ot ír)
ez mitől van, volt valami az activesync első szinkronizáláskor, talán akkor foglal le helyet, vagy mi lehet
thx -
BikerCsecse
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a MIO P550 es PDA-m csatlakozik Bluetoothon a fejbeszélőhöz(bukósisak), de nem ismeri fel hogy milyen eszköz is ez, ezért nem tudom beállítani a kimeneti portot, mert fel sem ajánlja a lehetőségek között a sisakdumálót . A fejbeszélőhöz nem kaptam CD-t vagy ilyesmit... Az oprendszert kéne frissítenem? Korábban már kaptam infót itt valakitől, akkor az volt a gáz, hogy folyton kikapcsolt a PDA és csak resettel lehetett bekapcsolni... akkor elküldtetek egy oldalra ahonnan le lehetett tölteni egy service power pakot ehez a típushoz, merthogy mindegyikkel ilyen baj volt... ez bevált, de nem találom már ezt az oldalt sem... lehet, hogy itt lenne erre is megoldás? Egyébként kipróbáltam telefonnal és azzal tökéletes... Segítsetek!
Kösz... -
rumos14
nagyúr
válasz
ngabor2 #1891 üzenetére
megint csak a Qtek S110-nél szerzett tapasztalatokról tudok beszámolni. én úgy állítottam be, hogy fél perc után lekapcsolt a képernyő, 1 perc után pedig ment standby-ba. a mortplayer természetesen ilyen állapotban is muzsikált tovább, ill. reagált a gombnyomásokra (hangerőállítás, tekerés, stb). ily módon sosem (na jó, nem sűrűn
) tapasztaltam random touchscreen használatot.
amúgy van fólia a kijelzőn? elsősorban természetesen a megóvás céljából fontos, de - fajtától függően - valamelyest csökkenti a touchscreen ''érzékenységét'', tehát minimálisan jobban oda kell nyomni a cerkát (nem félreérteni).
sőt, a nagyon magas szintű felhasználók megpróbálkozhatnak a touchscreen érzékenységének registry-ben történő állítgatásával is. egy registry editor find funckiójával sztem kikövetkeztethető a nóháu.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest