Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
a fs által adott dolgokat, running programsba kilövögetem, töltöttséget is meg tom nézni, ill a store-ok állapotát, ehhez nincs szükségem spb-re
-
zolynet
veterán
válasz
Dufresne
üzenetére
Sztem bennt maradt vagy 4-5 job , mert utoljára asszonyka játszott vele, kit tudja még miket indított el. Ugyhogy jó lecke legyen ez mindannyiunk számára: mikor az asszony letesz, te szépen fogod és a runnig programsból minden bennmaradt rész leállítasz

Aksit már én is vettem ki a nap folyamán. SPBPocketplus shiftdeles volt, rögtön töröltem, nem tetszett. Jó8! -
Dufresne
addikt
Most jutott eszem,be, hogy nekem is volt egy hasonló esetem, amikor csak úgy indult el, hogy elemet ki, a7ztán vissaz töltőre fel és utána ment. Előtte se töltésre se semmire nem reagált.
Amúgy én azt vettem észre, hogy az SPBPocketPlus baromira meríti az aksit, még ''kikapcsolt'' állapotban is. Volt, hogy ki volt kapcsolva, maxre feltöltöttem, fél napig be sem kapcsoltam és mégis lemerült 40%-ra.
Leszedtem az SPB-t és azóta nincs ez a gond. -
zolynet
veterán
ezt nem értem mostmeg....
feltettem a töltőre és rögtöm beindult soft resettel
azért nem értem mert egész este ugyan fenn volt , igaz csak az usb-n töltődött volna (piros led ugyan nem villogott)
mindenesetre azért boldogság
, nem annyira akartam volna visszavinni gariztatni. -
zolynet
veterán
reggeli gyász...

ma reggelre a fs pl n520-am nem kapcsol be, sztem az aksija nincs lemerülve teljesen, garis, de az user guide-t még keresem a neten egy hard reset erejéig.
Dufrense6 ha befutnál akkor keress meg ezügyben, plz help! -
amargo
addikt
-
ToG
csendes tag
Szevasztok,
tudtok nekem abban segíteni, hogy hol kapok Fujitsu Siemens Loox N560 PDA-mhoz tartót motorra? A kocsiban Brodit-ot használok, de ott nem találtam motorhoz.
RAM!
Az említett PDA tudja, amiket írtál.
ToG
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
640*480, tud futhat az i-go,
mely készülékek tudják ezt?
[Szerkesztve] -
Amu
tag
köszi mág1 meglett
power gomb ->reset 5 mp, de úgy hogy közbe be van dugva a töltő -
Amu
tag
Nem tudja vki, hogy kell resetelni
IPAQ 3870-es készüléket? állítólag vmi gobokat egyszerre kell nyomogni, de nem jöttem még rá
pedig most vettem, lehet hogy átvertek és nem is lehet ilyet csinálni? -
rumos14
nagyúr
ok nem akartam én ám udvariatlan lenni.
de azért az már mekkora bóvliságra utal, hogy a SJÁT programjával sem lehet számára lejátszható videót fabrikálni.
amúgy a pda-k esetén az konvertálás célja nem is a megfelelő formátum létrehozása 8mivel kvázi mindent lejátszanak), hanem a felbontás és bitrate csökkentése szokott lenni. -
Márton
nagyúr
Rumos14:
előszőr is, hál égnek nem saját készülék, szivességet teszek.
1. xvid beállításokkal szórakoztam már min. 1 órát, gspotot használtam, mint azt írtam feljebb. 2. hang alacsonyabb rátán sem megy, de a gyárival megegyező paraméterekkel illene mennie, nem?
(pda-ra is szoktak ilyen videót konvertálni, azért gondoltam ide irni) -
vagamo
őstag
válasz
plukacs7
üzenetére
asus n636
[link]![[kép] [kép]](http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekek/1/10694.jpg)
[link]
MyPal A636 (autós töltő/tartó) Mo. térkép Útinfó
CPU: 416MHz Intel
Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 ( Pocket PC )
Méret: 122 x 73.2 x 18.8(19.45)mm
Súly: 186g(akkumulátorral)
Akkumulátor: 1300 mAh, cserélhető Li-ion
Kijelző: 3.5'' TFT LCD 65 000 színű, 16-bites, QVGA, 240X320, érintő képernyős
Memória: beépített 128MB Flash ROM és 64MB SDRAM
Egyéb tulajdonságok/alkalmazások: SD kártya bővítő hely (SDIO/SD/MMC),beépített WiFi, Bluetooth V. 1.2 támogatás, SIR 115,2 kbps támogatás, USB 1.1 kliens támogatás, Fotóalbum vetítés és videó lejátszás, beépített Windows Media Player, teljes képernyő méretű film és zene lejátszás, PIM funkció, beleértve naptár, kapcsolatok, fájlkezelő, Internet böngésző, Pocket Excel, Pocket Word, hangrögzítő, feladatok, jegyzetek, E-mail, naptár, kapcsolatok, feladatok és jegyzet szinkronizáció asztali és hordozható számítógéppel
GPS: A legújabb SiRF III GPS chippel, a pozicionáló teljesítmény pontosabb és gyorsabb, a forgatható antenna fekvő és álló navigációs kijelzést is támogat, 25mmx25 mm patch antenna a jobb jelteljesítményért, csúcsminőségű hangszóró.
Garancia: 2 év
[link] -
plukacs7
aktív tag
Hőgyekurak!
Egy olyan láma kérdésem lenne, amit gondolom sokan feltettek, de munkaidőben 1000 hozzászólást topiconként...öööh...nem megyen
Szóval PDA-t szeretnék venni, és a következő két paraméter lenne fontos:
- Wifi
- GPS (lehetőleg Sirf 3, de a lényeg, hogy érzékeny legyen, stabilan).
Ezen kívül nem árt, ha nem agyhalott a procija (intel előnyben, az eddigi olvasmányok alapján). Kijelző 320*240, ez elég alap. A megbízhatóság se hátrány, mert használtat szándékozom venni.
1-2 éves, használtan megvehető modellek érdekelnek. Amik ezt a kettőt tudják, azok újonnan 80 körül indulnak manapság, + ez meg az, autós készlet, kártya, stb, hipp hopp ott a száz nagyorrú.
Csak azért kérdezek, hogy merrefelé induljak el a használt piacon.
Köszi! -
rumos14
nagyúr
először is megvan a véleményem ezekről az ''mp4 lejátszókról'', de ezt most nem fejtem ki.
tényleg nem tartozik a topikhoz a felvetés, de sztem 1. nézd meg az xvid egyéb kódolási beállításait, pl. avicodec vagy gspot segít ebben. 2. próbáld a hangot alacsonyabb minőségbe kódolni. -
Márton
nagyúr
Vagamo: köszi a tippet, eddig ez a legjobb, de csak félsiker..
Végre olyan fájlt hoz létre, amit lejátszik ez a vacak, de kb. 1 fps-sel!
Pedig pc-n, minden ok, megvan a 20fps.
Nem értem miért... 224x176, 20 fps, xvid, audio 128kbps mpg1-layer2
Mi lehet még a gond??
(Egy másik progival már odáig jutottam, hogy a gspot szerint minden beállítás ugyanúgy szerepelt a fájlban, mint a gyárin amit lejátszik, de ezt mégsem.) -
Athanáz9
aktív tag
Üdv.
Pár éves HP Jornadam van. Ismeri valaki? -
Márton
nagyúr
Ugyan nem PDA, de talán valamelyest idepasszol.
Van egy tök noname mp3/mp4 lejátszó.
Saját videót szeretnék mp4-re konvertálni, hogy lejátssza a kütyü, de eddig mindenre azt mondta: wrong format.
virtualdubbal csinálom, próbáltam divx5-öt és xvidet is, méret 172x144 vagy 224x176, fps: 25, 20 és 16-ot is próbáltam.
Ami 1 gyári avi van a memórián az xvid-es 224x176, 20fps.
Mi lehet a gond, mivel konvertáljak?
A CD-jén van egy AMV converter nevü progi, de amit az kreál, arra is azt mondja a lejátszó, hogy wrong format
-
=HG=
addikt
Köszi a tippeket, itt már én is olvasgattam, de ezeken a fórumokon gyűlölik a tört verziós kérdéseket, és a regisztráció sem akar sikeredni a fórumra valamiért...na mind1.
A lényeg: a térképet már látja tomtom, de mivel a progim eredeti, aktiválási kódot kér a térképre, ami ''biztonsági másolat''.
Valami tipp, mit kéne varázsolni ? -
SAnyi_
csendes tag
hy! már írtam, hogy kilenc gombom megtagadja a szolgálatot...
a gép: a6u 5050, a gari papíron a Rikvest-et írják hivatalos szerviznek.
Tudtok róla valami infot? pl: mennyire megbízhatóak
elore is koszi
amúgy gari nélkul mennyi egy bill csere? -
=HG=
addikt
Sziasztok !
Látom, itt inkább a melyiket vegyem a téma, de azért hátha valaki tud segíteni nekem.
Most léptem a PDA tulajok körébe, és még nem vagyok nagy tudor. Adott egy HTC P3300-as készülék, amivel jár egy Tomtom progi is, 1 letölthető várostérképpel. Le is töltöttem, mükszik is, de többre vágytam, és ''beszereztem'' egy Kelet Európa térképet is, ami egy rar fájl. Namost ezt hogy lehet felismertetni a progival ?
-
vagamo
őstag
válasz
farkas 007
üzenetére
[link]
Próbáld metg itt!!
[Szerkesztve] -
farkas 007
tag
üdv!
havernakvan egy yakumo delta x5 pda-ja. felrakott rá egy magyarítást, és behalt a gépe, csak fehérség jelenik meg neki. csinált rajta hardresetet is de semmi. mit lehet vele kezdeni? elméletileg még garis... -
conchris
csendes tag
Sikerült megoldanom!
Ha érdekel valakit: az application.dat-ot át kell nevezni exe-re és azzal kell feltelepíteni. -
conchris
csendes tag
Hello! Vettem egy Mitac Mio P550-et letöltöttem hozzá az iGO Europe 2006-ot, ráraktam a sync programmal, elindítottam a telepítést és ezt írta ki: '' License is not found. Error code: 0021'', aztán kipróbátam úgy hogy az SD kártyára raktam rá az iGO-t és úgy is ugyanezt a hibát írta ki, aztán letöltöttem hozzá egy másik license file-t, de azzal is ugyanezt írta ki, nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma és hogy lehet megoldani?
-
vagamo
őstag
Nekem ASUS632-öm van, már párszor fulra lemerült, de soha semmi adatot nem vesztett el, persze ami kikapcsolás elött ell lett mentve! A PDA-k között a legjobb ár/teljesítmény az ASUS63X modellek teljesítik! Ráadasul nagyon jó baráti kör alakult ke e gép használói közt!! [link]
-
Gaskin
aktív tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Nézzétek. Jómagam is programozóként melózok. Van fogalmam arról, hogy egy új op. rendszer létrehozása fejlesztéssel, új tulajdonságok megjelenésével, optimalizálással, stb..stb.. jár.
Ennek ellenére állítom, ha valaki ''hétköznapi userként'' (már ha van ilyen) pl:
filmet néz, letöltögeti a leveleit, esetleg igo-t futtat, netalántán egy kis
bugyuta programmal játszik kicsit néha-néha kicsit stb.., akkor lényeges, minőségi különbséget sajna nem fog találni a két korábban említett rendszer között. Az igazán lényeges, bosszantó dolgokra, vagyis például a gyakran megjelenő kegyetlen nagy timeout-okra, és a nem ritka fagyásokra, (vagyis azokra a jelenségekre, melyek helyenként a nem multitaskos 3.1-es windows-t idézik fel az embernek,) sajnos nem jelent gyógyírt az újabb mobile windows használata. Több pda tulaj is van az ismeretségemben. Aki a mio-t behozta/importálja az országba, elég jó haverom. Többek tapasztalata alapján is úgy tűnik, hogy a pda ma még mindig kicsit kiforratlan rendszer. És ezt nagyrészt márka, és platform függetlenül gondolom. Persze bízok az esetleges kivételekben, illetve abban, hogy a jövőben ez változni fog.
Ennek ellenére nyilvánvalóan elhiszem, hogy a user-ek egy része kihasználja az újabb op.rendszer egyes hasznos, új tulajdonságait.
ui: lehet, hogy tévedek, de azt gondolnám, hogy a lemerülés esetéhez kapcsolódó adatvesztés elekerülését nem elsősorben szoftveresen, hanem hardveresen oldják meg... -
Bandus99
őstag
-
Gaskin
aktív tag
Nekem Mio A180-asom van, havernak asszem a 632-es Asus. A két gép ugyanazokat a pda gyerekbetegségeket mutatja, tehát ilyen téren szinte semmi különbség. Az Asus-on már az újabb op rendszer van, de ebből származtatható előnyt, különbséget gyakorlatilag nem találtunk. Hacsak annyit nem, hogy volt 2 eset, ami a Mitac-on gond nélkül futott, az az Asus-on szopás volt. A Mitac jóval olcsóbb, az Asus jobban néz ki. Egy hátránya volt a Mio-mnak, hogy Landscape-ben irányfüggőbb, kellemetlenebb kicsit a képe, ill. a fényereje is picit kisebb. Egyébként szinte ezt az utobbi két dolgot nézném meg alaposan, ha legközelebb pda-t vennék, de ez nyilván szubjektív.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Nem is oly rég linkeltem be.
Telepítsd a magyarítást majd regisztrálj a Kattints ide (kell hozzá az aktiváló kulcs valamint a regisztrációs név(ID) amit a program ad a hardver alapján) és e-mailben elküldik a regisztrációs kulcsot amit be kell írni a programba.
ezt konkrétan nem:
[link]
De, ha az elözőek nem elegek, akkor itt van ALI_G irománya is:
[link] -
Szapora
csendes tag
Sziasztok!
PDA vásárlás előtt állok és segítségeteket szeretném kérni! Jelenleg egy symbian-os telefont használok és szeretnék átállni PDA használatra. Egy ''összvér'' készüléket szeretnék, amely GSM, GPS, PDA funkciókat tud, és kezeli a wifit és a bluetooth-ot is! Tehát majdnem mindent tud. (Nem szeretném nélkülözni, de ha a wifi kimarad belőle, azért nem dől össze a világ... a többi funkció viszont fontos lenne!) Milyen típusú készüléket tudnátok ajánlani erre a célra? Jelenleg a Mitac Mio 701 mellett pártolok, de lehet érdemes várni a januárban megjelenő Asus P535-re!?
Szóval, milyen márkát, ill. típust érdemes venni?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
Moki111
tag
Valaki?
UP! -
Moki111
tag
Sziasztok!
Ismerősöm rendelkezik egy Fujitsu Siemens N500-as PDA-val. Namármost, elmondása szerint, nem igazán tetszik neki, hogy német az eredeti oprendszer.
Tudna valaki segíteni neki, hogy egyrész honnan tudna szert tenni esetlegesen egy angol nyelvű rendszerre, illetve szerintem örülne már akkor is, ha magyarítást kapna hozzá valahonnan.
Érdekelné a vásárlás ténye is, de nyílván legjobban 1 pontos címnek örülne, ahonnan letölthetné.
Előre is köszönet,
Móki -
tutuke
csendes tag
Sziasztok.
Éppen mikor meg akartam venni az Asus 636-osat, jelent meg az Airis T620. Van valakinek tapasztalata, hogy a röpke 30.000 Ft-os árkülönbség megéri-e? Köszi! -
ALI_G
veterán
kész van nagyjából, ha minden ok, legkésőbb holnap délig felteszem. Ez lesz a linkje, csak még nektek nem elérhető. Ha kell, elküldhetem e-mailben, vagy privátban a szöveget.
Mitac Mio P550
[link] -
ALI_G
veterán
áhá. megvan. sikerült felrakni a magyarosítást a Mitac Mio P550 -re. leírom amíg nem felejtem el.
csak nem most. -
ALI_G
veterán
a link amit küldtél privátban, hasznos volt, de még mindig nem sekerült. az ID már meg van, de vmit nem értek. felrakom az active sync-et, (leszedtem az újabb, magyar verziót), de az interweite pro 9.0-val mit kell csinálni? Azt a PC-n, vagy a PDA-n kell telepíteni? Én elindítottam a PC-n, felismerte az USB-n lévő MIO P550-et, kiírta az ID-t, aztán semmi.
Az ID-vel próbáltam az [link] regisztrálni, vagy mit, hogy magyarosítsak, de a verzió mező-be nem tudok írni, és hibát dob. Eleve egy legördülő menü, de nekem tök üres, semmit se tudok kiválasztani. -
ALI_G
veterán
az interwrite pro 9.0 telepítője nem ismeri fel a PDA-t, ill. sokfélét felajánl, de a P550 nincs köztük.
ilyeneket ajánl keresés után:
MIO digiwalker 168
MIO digiwalker 169
MIO digiwalker 336BT
MIO digiwalker A201
...még vagy 4-et. Velem van a baj?!
-
ALI_G
veterán
mitac mio P550. Magyarosítást szeretném felrakni. [link] ez a linkje. Itt van a CD-n az aktivációs kulcs. De mi a fene az a ''Regisztrációs név (ID): '' ??? Ez hol a francban van?
Nem az enyém a készülék, csak megkértek, hogy a PDA-t magyarosítsam, de felhívtam az illetőt, és ilyenről nem is hallott, hogy Regisztrációs név (ID). (mellékesen 8 rublika van mellette, és kér karakter fér el mindben. Semmi hasonló szám-betű kombó nincs egy CD-n, vagy leírásban, papíron, csomagoláson sem!). -
Gaskin
aktív tag
Létezik valami pocket vobsub? vagy valami hasonló? vagy olyan lejátszó, ami egy avihoz hozzá tudja vágni az srt, vagy a sub file-t? tud valaki valami ilyen progit?
-
rumos14
nagyúr
akkor most vmi újat tanultunk.
amúgy az elején én is bénáztam kicsit amig sikerült ''megetetnem'' vele a szótár adatbázis file-t, de már nem emléxem hogy pontosan mi volt a baj.
megnéztem, nekem a 2.10-es v erzió van, és nagybetűkkel írja, hogy Available on Pocket PC 2002, 2003, stb. tehát elvileg a 2.10-esnek is mennie kéne.
ez a hibaüzenet (korábbi verzióhoz készült a progi) csak egy kamuriasztás. -
Gaskin
aktív tag
Felraktam a keretet, meg egy szótárt is. A keretprogram olyan 2-300k volt. A másik meg egy 4Mb-os cucc. De érdekes, hogy fut, csak a tetves szótárat nem lehet aktivizálni, csak kijelölni... Hihetetlen az egész. Aztán most jut eszembe, hogy ott van STDict-ből 2.0-és, meg talán 2.1-es is. lehet, hogy meg kellene próbálnom a másikat is? Amúgy kissé félreérthető számomra az a ''feltehetően előző mobil verzióra készült a szoftver hibaüzenet''. Van egy olyan érzésem, hogy ha újabb op. rendszer kéne neki egy progihoz, akkor is ezt írná ki.
Amúgy kösz, hogy foglalkozol a problémámmal!
-
Gaskin
aktív tag
Akkor nincs mese.. én el vagyok átkozva. reset az egész gépnek, stdict fel, a gép szokás szerint kiírta, hogy a program feltehetően előző mobil verzióra készült. na mindegy. elindítom, a program fut, de szótárat már nem lehetett választani. illetve kijelölni még sikerült, de érvényre léptetni már nem. mindent végignyomigásztam a képernyőn, de semmi. biztos én vagyok a hülye...
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani egy jo szamologep progit PDA ra amivel lehet faktorialist is szamolni? -
Gaskin
aktív tag
Szasztok!
Mio180-asom van. Mobile windows 2003-as van rajta. Rányomtam az STDICT angol szótárat, de valsz nem kompatibilis ezzel az op rendszerrel, mert a felületeken, még az aktuális szótárat sem tudtam kiválasztani. mintha nem működnének a billenytűzet inputok. Szóval a kérdéseim a következők:
1. Másnak sem megy az STDICT hasonló hardver környezetben?
2. illetve tud valaki valami használható angol szótárat erre a gépre?
előre is kösz. -
damatic
tag
Továbbra sem megy a net a PDA-mon...

-
Seirus
tag
üdveletekednek! Arról érdeklődnék, hogy tudja-e valaki hol találhatnék olcsón CF-es Wlan kártyát az asus a620-asomhoz? (lehet használt is) Ha esetleg valakinek van fölös,vagy tud ilyet az privizzen!
-
Dufresne
addikt
válasz
Adrian Mole
üzenetére
[link]
Itt elég sok sandisk terméket árulnak, esetleg meglehet kérdezni tőlük, tudnak-e valamit
A sandisk oldalán is ők vannak megjelölve amúgy
[Szerkesztve] -
Adrian Mole
senior tag
Köszi mindenkinek. Közben megkerestem: a SanDisc gyártott WLAN+256 Mb memóriás SDIO-t. Nem tudja valaki, hogy itthon hol kapható, ki a hivatalos SanDisc forgalmazó?
Közben már írtam a Mio-nak is, kiváncsian várom a válaszukat. -
rumos14
nagyúr
válasz
Adrian Mole
üzenetére
nézz bele a pdamania A701-es topikjába, a párezer hsz. között biztos van a témába vágó is.
-
damatic
tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Na, most ugyan eladósorban nem találtam, de itt olvas6tsz róla, hogy van:
http://www.worldofi.de/HWTests/sansdw256.htm
http://www.golem.de/0405/31411.html
http://www.huwico.hu/node/464
http://www.nc.cz/DetailPage.asp?DPG=20964 -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Dufresne
üzenetére
Mindegy, hogy saját, vagy bővíthető.
Az van, hogy tervezek venni egy Mio A701-et. Ezt WLAN-nal csak a saját, 128 Mb memóriájával lehetséges használni SDIO kártyával. Jó lenne, ha egy (illetve A memória) eközben rendelkezésre állna.
Saját memóriás SDIO WLAN-t mondtak már egy páran, hogy létezik (létezett), de még csak jelét sem találom. Jó lenne valami konkrétat tudni (név, gyártó - ne adja isten, képesnek lenni megvenni). -
Dufresne
addikt
Így nem egyszerű megsaccolni, hogy menniyt érhet. Kéne tudni a korát állapotát legalább.
Újonnan egy ilyen most 150k körül mozog. Szóval lehet elsaccolom, de sztem úgy 100-130 között mozoghat valahol a használt ára, de mondom ez állapottól is nagyon függ. Meg van-e még rá gari, ilyenek
-
Dufresne
addikt
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Saját, vagy bővíthető memóriás wlan kártya???
Saját memóriásat még talán el tudok képzelni, de bővíthetőset
Ezekben a SDIO-s wlan kártyákban ez a hátrány, hogy elveszik a plussz tárhely
-
mukos
tag
Sziasztok szerintetek egy ilyen mennyit ér? ==> Palm Treo 650
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
(legyen egy újabb up)
Végigböngésztem a magyar netet gyakorlatilag. Nem találtam itthon forgalmazott saját vagy bővíthető memóriás SDIO WLAN kártyát.
A külföld még hátra van. -
-
Seirus
tag
Üdv mindenkinek! Arról szeretnék véleményt kérni, hogy HP iPAQ 1940-nak tényleg nagyon tükröződik a kijelzője? Mert teszten azt írták. Szóval ha utcán előveszem és olyan elvetemült vagyok hogy filmet akarok nézni (pl. buszmegállóban ülve) akkor nem fogok látni semmit?
Ja és ha valakinek van filmnézésre alkalmas PDA-ja 20K körül az is érdekelne.
Ha lehet véleményeket/válaszokat privibe küldjetek.
Előre is köszönöm! -
damatic
tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Én láttam az apróneten horror áron: 256M memóval 28ezerért. Ítram is a tagnak, hogy ebayon 14-16ezer körül tengődnek ilyenek, közben lejárt a hirdetése.
-
Adrian Mole
senior tag
Ide is beírom, mert hátha...
Keresnék olyan SDIO kártyát, ami WLAN-os + memória (vagy mikroSD bővítőhely) van rajta. Látott már valaki ilyet? -
damatic
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Hm... Gondolod, ha van rendesen internetelérési lehetőségem több helyen is, akkor majd pont a PDA-mon fogom olvasgatni a PH-t?!?

Elsősorban az egyik mélfiókomat szeretném felügyelni, de van egy hírportál is, amit nézegetnék, ugyanakkor kimondottan bosszant, hogy működnie kellene, de nem műxik... -
damatic
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Ahha.
Erre magamtól is ráéreztem, mert megpróbáltam telepíteni ezt a win komponenst, és elindítottam a konfigot, de az a rohadék azt írta ki: ''mielőtt beállítja az internetmegosztást, meg kell adnia, hogy milyen csatolón keresztül csatlakozik az internetre.''
Annak ellenére, hogy már hosszú hónapok óta realtek hálókártyán csörgedeznek a bitek, kiválasztottam neki a már üzemelő kártyát, és akkor is a fentieket írja ki.
Telefonmodemet meg nem adhatok meg neki, mert egyrészt nincs, másrészt meg ott a realtek csipes 100-as KTI kártya.
Hiába, csak aszongyák, hogy winfos....
Kezdem úgy érezni, hogy addig nem kell neteznem a PDA-val, amíg nem veszek bele SD WIFI karit, meg WIFI-s routert...
Ja, csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy keresek barkácsolásra kijelzőhibás Dell Axim X3i-t (amiben benne a WLAN).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest