Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Hi all!
Windows Ce 4.20-hoz nemtalálok sehol rendesen működő letöltehető böngészőt.Tudnátok ebben nekem segíteni? -
X-COM
nagyúr
a helyzet az, hogy a windows ce az csak egy modulárzis váz, amit az ms elad gyártóknak.
a pda-s windows az windows mobile, ami egy spécin farigcsált windows ce+ms kiegészítések, és mikor rákerül a pda-ra/mobilra, akkor a gyártó is hozzáadja az ő testreszabásait.
a Te gépeden gondolom nem winmobile van, hanem egy gyártó által spécin összehegesztett wince, gondolom direkt gps-re.
Ez nem asztali windows, az upgrade itt általában csak akkor játszik, ha a gyártó ad ki frissítést, főleg egy ilyen spéci eszköznél.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
SaKaB-86
tag
Halika!Tudnátok abban abban segíteni h van egy Motorola MPX 200as smartphonom Win 2003ommal és van rajta vagy 400sms, nincs szivem kitörölni ezért vhogy átszeretném másolni az új qtek 9100 (MDA Vario) -ra. Na most az ActiveSysel meg az Outlookal a telszámokat átmásoltam nagynehezen de az smsekhez elvileg vmi Microsoft Exchange vagy mi kellene amit nemtudok h mi na ebben az ügyben kérném segítségeteket.Ja meg még 1, Vista alatt össze tudtátok párosítani a Windows Mobile Device Centert a PDAval?Elöre is köszi a segítséget
-
sbazsi
veterán
Van nálam most két pda iGo2006-tal, mindkettő látja a műholdakat, de nem veszi a jelet. Tehát a főmenüben rákattintok a parabolajelre, jobbfelül megjelenik a műhold száma, és a jele, de a körben nem jelenik meg semmi.
Mi lehet a gond? -
Magic
tag
A menü ugyanez, csak gondolom régebbi:
[link] -
Magic
tag
Sziasztok!
Kaptam tesztelésre egy Hagenuk Routefinder 300-as PDA-t. Kivettem belőle SD kártyát és visszahelyezés után nem idult a térképes progi.
Arra lennék kíváncsi, h erre fel lehetne telepíteni a Windows CE-t? Ha igen, honnan és hogyan tudom feltelepíteni? -
Logitech
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, akkor marad az újratelepítés.
-
Logitech
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy Acer c530-ast. Ez az első pda-m, még ismerkedem vele, eddig tetszik, a 2,8'' kijelző sem tűnik kicsinek, szép képe van.
Feltettem rá pár játékot az sd kártyára, azokat át lehet valahogy tenni a saját memóriájába úgy hogy ne kelljen újra installálni azokat? -
Ja no
aktív tag
találkozott már vki olyannal, hogy ipaq PDA-n a wordöt futtatva, mikor megnyitom alul a billentyűzetet, akkor hibásan nyitja rá a felületre, mert az alsó menüsor is eltünik. Oda is bill-karaktereket pakol ki, de azok viszont nem érhetőek el, csak ott vannak a képernyő allján, mintegy másfél sorban. Prog újraindítás nem segít rajta, csak a reset, de aztán hamar újra kezdi.
? -
odrobinam
csendes tag
Hali !
Mikor telepiteni akarom a magyar nyelvet akkor ezt irja ki:
The file
''\Windows\AppMgr\Install\Sunnysoft\InterWrite Standard(Wm2005hu).cab'' is not a valid Windows CE Setup file.
Setup Failed
Qtek S110 pda-m van .
Sunnysoft Interwrite Pro 9.1 lehet magyarosítani?
Mit csináljak?
Tud valaki segíteni?
Nagyon szeretném lemagyarosítani a pda- mat!
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
Mikor megvettem a PDA-mat adtak hozzá Outlookot.
Az Office feltelepítésével az Outlook is felmegy.Hogy Outlookot le lehet-e tölteni valahonnan azt nem tudom.Ami szerintem jó az a 2002/2003-as változatok de ha az express van az is jó.Today's record, is tomorrow's motivation
-
pegtop
csendes tag
Sziasztok!
Qtek 9100-om van, nagyon szeretem, am lassan raferne egy hard reset. Active sync-en keresztul mar mindent atraktam a gepre, de a nevjegyzeket sehogy sem sikerul. Ha jol tudom, ehhez Outlook kell(jo de milyen). Szoval hogy is kene ezt csinalnom?
Koszi elore is!!
Udv:
Csaba -
tara
csendes tag
Valami jóféle PDA-s szervizt keresek, mert az üzlet ahol vettem símán elhajtott hogy sem garos sem gari utáni szervizzel nem foglalkoznak. Nekem meg itt egy használhatatlan Qtek-em amit kenhetek a hajamra. Segítsetek
-
feel2006
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok a PDA-ra internetet varázsolni? Laptopra van kötve kábellel, de nem megy sajna, a tűzfalnál ami a gyári win. csak ott engedélyeztem a portot! Wi-Fi vel meg szintén semmi
Help Please!
THXMikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
elektro
aktív tag
probléma megoldódott
[Szerkesztve] -
elektro
aktív tag
sziasztok
adott egy yakumo deltax 5bt pda, és nem akarja felismerni a pc,vagy van vmi trükk?
[Szerkesztve] -
-
Dufresne
addikt
válasz kavicssli #1052 üzenetére
Ez a hp is jó cucc, egyik testvérét láttam, amin még wim2003 volt és teljesen jól működött
Poker.com-ról meg semmi jó hír. Válaszuk ''Hi,
Unfortunately your pocket pc may not have enough memory to load the software.
Have fun & good luck,''
Gyakorlatilag fogalmuk sincs mit kérdeztem Mivel a letölthető .exe nem ppc kompatibilis így odáig el sem jut, hogy betöltene -
kavicssli
addikt
*.Avi illetve ilyen kiterjesztést letudnak játszani?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Dufresne #1051 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
..és valami fejlemény a poker.commal kapcsolatba?
Másik kérdés! Bocsika ha láma lesz...
96 MB teljes memória (64 MB ROM és 32 MB SDRAM), akár 33 MB szabadon felhasználható, nem felejtő memória, 1 GB-ig minősítve ez mit is takar?
és még ez lenne I/O bővítőhelyek további eszközökhöz: SD bővítőhely, 1 bites SDIO és 4 bites SD/MMC típusú szabványos memóriakártyák támogatása SDIO ez mi?
Néztem ezt a PDA t is ez 80k szerintem ez is jó de esetleg valamit tudnátok róla mondani megköszönném szóval ő [link]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dufresne
addikt
válasz kavicssli #1048 üzenetére
Valószínűleg nem fog menni, mivel az nem ilyen tenyérgépekre való oprendszerhez lett írva. Mármint a program
Na ki is próbáltam gyorsan és nem telepíthető fel, ahogy gondoltam
Azért megkérdeztem neked a poker.com-on, hogy mobile eszközökre van valamit ötletük esetleg
[Szerkesztve] -
odrobinam
csendes tag
Hali!
Qtek S110 kellene magyarosítás!
Valaki tud hozzá?
Van alami oldal ahonnan le lehetne tölteni?
Vagy vegyem meg eredetibe? -
kavicssli
addikt
válasz Dufresne #1047 üzenetére
Köszi szépen neked is! Lenne még egy kérdésem remélhetőleg elég értelmes lesz!
Az a lényeg h. gépen sokat játszok a www.poker.com pókert és ezt szeretném majd játszani PDAn viszont a gépen először lekell tölteni egy .exe-t majd azt elindítva felrak valami kis progit és utánna elindítva tudok játszani! (remélem érthetően leírtam)! Ezt PDA ra is meglehet csinálni? Esetleg ha valaki megtudná nekem nézni h. műxik e és tudna csinálni egy screenshotot egyszer meghívom egy sörre! Előrre is köszönöm!
Akkor 58k ért megéri megvennem?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz M@LC0LM #1042 üzenetére
Én is pont ilyet keresek meg msnre! Ezt találtam eddig itt Debibe zsír új! 58K
HP iPAQ rx1950 Samsung S3C(2442) 300MHz ASNEW
[link]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
M@LC0LM
csendes tag
Elnézést,de nem akarok pár száz hszt-átnézni csak annyit kérdeznék:
Melyik a legolcsobb PDA,amin van WiFi, és lehet rajta Skype-ot futtatni(ahhoz kell aszem Windows mobile op rendszer ,vagy vmi ilyesmi a neve)
köszi a választ elöre is -
kavicssli
addikt
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy Wlanos PDA n lehet MSNt futtatni? ...és azt h. pl. a poker.com oldalról lehetne e PDAn is pókerezni?!
Birka vagyok a PDAkhoz de szeretnék venni egyet és szeretnék sokmindent megtudni róla!
Előre is köszönöm a válaszokat!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
odrobinam
csendes tag
Hali!
Van egy eladó nokia n70 -es telefonom!
Szerintetek megéri elcserélni egy Qtek S110?
Lécci segitsetek tanácstalan vagyok!
Válaszokat előre is köszi! -
amargo
addikt
Elfelejti a iGO-t?
Ezt hogy kell érteni?
Ha egy WM3se rendszerű gép lemerűl, akkor csak a backup aksiának a feltöltöttségétől függ, mikor dob hardresetet. Onnantól nem csak az iGO-t felejti.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
hefe
aktív tag
Sziasztok!
Láma PDA-ás kérdés:
Van egy HP IPAQ h2210es csoda. Az a panasz rá, hogy ha lemerül akkor elfelejti az IGO-t. Pedig a 900 megájával egy 1 gigás kingston karin van. Még nagyon nem vágom mi, hogy müxik benne....Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D
-
ML320
senior tag
válasz Dufresne #1035 üzenetére
Sajna tudom...
Másfél éves a kicsike, a nyáron még nagykerektől (pl Ramiris) tudtam volna rendelni. A fene se gondolta, hogy idáig bírja csak... Bár asszonykám nyúzza rendesen...
Inkább csak az bosszant, hogy több ilyet is eladtunk a boltban, így nem csak nekem, hanem másoknak is kellene. DE NINCS!!! Senki se forgalmazza...
Azé kösz!Ember tervez, Isten perverz...
-
wpo
csendes tag
Sziasztok!nekem van egy FUSI POCKET LOOX N500-asom német WM2005-tel+ sunnysoft magyarítással.A problem az,hogy le kellett uninstall-ni a magyarítást,mert elfelejtettem,regisztrálni,utána meg nem engedte.Netről letöltöttem installakt.kulcs stb.rendben.PDA restart,és e START menüből eltünt minden,csak a ''mai nap'' maradt meg.+ betett egy callinit nevű,később még egy calupd parancsikont,ami semmit nem csinál.Ha full resetelem,akkor a német windows frankón visszaáll,minden tuti.de ha rálököm a magyarítást,akkor csak a naptár marad meg,az IGO-t sem lehet elindítani az asztalról,start menüben csak az előzőek.
Ha tud valaki segíteni megköszönném. -
ML320
senior tag
Sziasztok!
Asus MyPal 620-hoz kellene akkumlátor. A Rikvest és az NSE b***ik válaszoltni, így nem tudtok valami céget, aki tudna ilyet szállítani?
Előre is köszi!Ember tervez, Isten perverz...
-
-_neo_-
csendes tag
Üdw!
Sikerűlt beszereznem egy telefonos pda-t(hp 6340). Eddig még nem volt szerencsém ilyenekhez. Kicsit keveslem a telefonos funkcióit (nincs kép, csengőhang hozzárendelése userhez) Olvastam valahol h ezeket elvileg szoftverrel meg lehet oldani. Tudtok ajánlani egyet? nem baj ha fizetős.-_neo_-
-
Mclary79
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Mio C710-et és a következő problémám lenne:
MioMap V3 Updater-t futtatom és ezt a hiba üzenetet kapom: ''Update is unfinished HTTP exception has occured.''
Másik:
Nem lehet valahogyan a navigáció magyar hangját -Moha bá- lecserélni Andrea hangjára?
Ha valaki tud megoldást a problémákra, kérem segítsen.
Köszi -
Ja no
aktív tag
válasz Bandus99 #1027 üzenetére
gyakorlatilag bármely programra vonatkozik, hogy storage cardon is képes futni? Én eddig úgy véltem, hogy a magnak legalább a rendszerben kell lennie, mégha a hozzátartozó adatbázis egy ''külső'' eszközön van is.
Akkor kezdem is újratelepíteni a PDA-mat
Hamár itt tartunk, ha pl egy navig szoftvert akarnék használni, ami egy hozzáadott storage cardon van, akkor ennek tartalmát átmásolhatom egy nagyobb kártyára, hogy mást is tudjak futtatni? -
szahib
csendes tag
IGO 2006. JOGTISZTA kelet Európa szoftver BONTATLAN csomagolásban (miniSD memórikártya + SD adapter), Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Csehország, MAGYARORSZÁG, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia, Ingyenes frissítés után pedig: Albánia, Bulgária, Macedónia, Görögország, és Törökország. A bolti ár (36 e FT.) töredékéért eladó. érd: 70/507-5853
-
Ja no
aktív tag
válasz Dufresne #1018 üzenetére
Ez jól hangzik, pont ezeket a fícsöröket hiányolom az ipaq gyári szoftveréből. Jelenleg össze-vissza kapcsolódik, amit éppen talál, mégha előtte 10 perccel le is dobta ugyanarról vmiért.
Honnét célszerű letölteni egy ilyet? Illetve ha feltelepítem a PDA-mra, akkor hogy érem el, hogy ne vesszen össze a gyári progival?
köszi:
Ja no -
Dufresne
addikt
-
-
Louies
aktív tag
hi! vettem egy PDA-t és azt akkarom kérdezni, hogy hol találok a neten olyan programokat amik hasznosak és nem hasznosak. Szóval mindenféle program érdekel. Jó lenne video lejátszó meg ilyenek.
Bocs, h nem olvasom végig a topicot, de arra ninsc időm.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Ja no
aktív tag
Jó estét,
egy ipaq h4150-el szeretnék netezni hotspotokat használva. /pdamania.hu-n meg is néztem, hogy pesten hol vannak free spotok/. A gépen mit kell beállítani azon kívül, hogy engedélyezem a WiFi-t?
köszi: Ja no -
zolynet
veterán
Most direkt megnéztem mielőtt kikapcsoltam a pda-m, kiszedtem az összes le nem zárt job-ot. Kb 90%-on van az aksi. Kikapcsolás után 2-3 órával nem indul csak soft resettel, már nagyon nem az elő, és rohadtul kezd zavarni.
Asszem ha egy hard reset nem segít rajta akkor visszazavarom gariztatni.Life is too short to stay stock!
-
Dufresne
addikt
válasz Szaszabond #999 üzenetére
Most én sem használok semi ilyesmit.
Az alapból beágyazott progik, plussz még pár apróság zene, meg videó lejátszáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest