Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Hi all!
Windows Ce 4.20-hoz nemtalálok sehol rendesen működő letöltehető böngészőt.Tudnátok ebben nekem segíteni? -
X-COM
nagyúr
a helyzet az, hogy a windows ce az csak egy modulárzis váz, amit az ms elad gyártóknak.
a pda-s windows az windows mobile, ami egy spécin farigcsált windows ce+ms kiegészítések, és mikor rákerül a pda-ra/mobilra, akkor a gyártó is hozzáadja az ő testreszabásait.
a Te gépeden gondolom nem winmobile van, hanem egy gyártó által spécin összehegesztett wince, gondolom direkt gps-re.
Ez nem asztali windows, az upgrade itt általában csak akkor játszik, ha a gyártó ad ki frissítést, főleg egy ilyen spéci eszköznél. -
SaKaB-86
tag
Halika!Tudnátok abban abban segíteni h van egy Motorola MPX 200as smartphonom Win 2003ommal és van rajta vagy 400sms, nincs szivem kitörölni ezért vhogy átszeretném másolni az új qtek 9100 (MDA Vario) -ra. Na most az ActiveSysel meg az Outlookal a telszámokat átmásoltam nagynehezen de az smsekhez elvileg vmi Microsoft Exchange vagy mi kellene amit nemtudok h mi
na ebben az ügyben kérném segítségeteket.Ja meg még 1, Vista alatt össze tudtátok párosítani a Windows Mobile Device Centert a PDAval?Elöre is köszi a segítséget
-
sbazsi
veterán
Van nálam most két pda iGo2006-tal, mindkettő látja a műholdakat, de nem veszi a jelet. Tehát a főmenüben rákattintok a parabolajelre, jobbfelül megjelenik a műhold száma, és a jele, de a körben nem jelenik meg semmi.
Mi lehet a gond? -
Magic
tag
A menü ugyanez, csak gondolom régebbi:
[link] -
Magic
tag
Sziasztok!
Kaptam tesztelésre egy Hagenuk Routefinder 300-as PDA-t. Kivettem belőle SD kártyát és visszahelyezés után nem idult a térképes progi.
Arra lennék kíváncsi, h erre fel lehetne telepíteni a Windows CE-t? Ha igen, honnan és hogyan tudom feltelepíteni? -
Logitech
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, akkor marad az újratelepítés.
-
Logitech
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy Acer c530-ast. Ez az első pda-m, még ismerkedem vele, eddig tetszik, a 2,8'' kijelző sem tűnik kicsinek, szép képe van.
Feltettem rá pár játékot az sd kártyára, azokat át lehet valahogy tenni a saját memóriájába úgy hogy ne kelljen újra installálni azokat? -
Ja no
aktív tag
találkozott már vki olyannal, hogy ipaq PDA-n a wordöt futtatva, mikor megnyitom alul a billentyűzetet, akkor hibásan nyitja rá a felületre, mert az alsó menüsor is eltünik. Oda is bill-karaktereket pakol ki, de azok viszont nem érhetőek el, csak ott vannak a képernyő allján, mintegy másfél sorban. Prog újraindítás nem segít rajta, csak a reset, de aztán hamar újra kezdi.
? -
odrobinam
csendes tag
Hali !
Mikor telepiteni akarom a magyar nyelvet akkor ezt irja ki:
The file
''\Windows\AppMgr\Install\Sunnysoft\InterWrite Standard(Wm2005hu).cab'' is not a valid Windows CE Setup file.
Setup Failed
Qtek S110 pda-m van .
Sunnysoft Interwrite Pro 9.1 lehet magyarosítani?
Mit csináljak?
Tud valaki segíteni?
Nagyon szeretném lemagyarosítani a pda- mat!
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
pegtop
csendes tag
Sziasztok!
Qtek 9100-om van, nagyon szeretem, am lassan raferne egy hard reset. Active sync-en keresztul mar mindent atraktam a gepre, de a nevjegyzeket sehogy sem sikerul. Ha jol tudom, ehhez Outlook kell(jo de milyen). Szoval hogy is kene ezt csinalnom?
Koszi elore is!!
Udv:
Csaba -
tara
csendes tag
Valami jóféle PDA-s szervizt keresek, mert az üzlet ahol vettem símán elhajtott hogy sem garos sem gari utáni szervizzel nem foglalkoznak. Nekem meg itt egy használhatatlan Qtek-em amit kenhetek a hajamra. Segítsetek
-
feel2006
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok a PDA-ra internetet varázsolni? Laptopra van kötve kábellel, de nem megy sajna, a tűzfalnál ami a gyári win. csak ott engedélyeztem a portot! Wi-Fi vel meg szintén semmi
Help Please!
THX -
elektro
aktív tag
probléma megoldódott
[Szerkesztve] -
elektro
aktív tag
sziasztok
adott egy yakumo deltax 5bt pda, és nem akarja felismerni a pc,vagy van vmi trükk?
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
kavicssli #1052 üzenetére
Ez a hp is jó cucc, egyik testvérét láttam, amin még wim2003 volt és teljesen jól működött
Poker.com-ról meg semmi jó hír. Válaszuk ''Hi,
Unfortunately your pocket pc may not have enough memory to load the software.
Have fun & good luck,''
Gyakorlatilag fogalmuk sincs mit kérdeztemMivel a letölthető .exe nem ppc kompatibilis így odáig el sem jut, hogy betöltene
-
kavicssli
addikt
*.Avi illetve ilyen kiterjesztést letudnak játszani?
-
kavicssli
addikt
válasz
Dufresne #1051 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
..és valami fejlemény a poker.commal kapcsolatba?
Másik kérdés! Bocsika ha láma lesz...
96 MB teljes memória (64 MB ROM és 32 MB SDRAM), akár 33 MB szabadon felhasználható, nem felejtő memória, 1 GB-ig minősítve ez mit is takar?
és még ez lenne I/O bővítőhelyek további eszközökhöz: SD bővítőhely, 1 bites SDIO és 4 bites SD/MMC típusú szabványos memóriakártyák támogatása SDIO ez mi?
Néztem ezt a PDA t is ez 80k szerintem ez is jó de esetleg valamit tudnátok róla mondani megköszönném szóval ő [link] -
Dufresne
addikt
válasz
kavicssli #1048 üzenetére
Valószínűleg nem fog menni, mivel az nem ilyen tenyérgépekre való oprendszerhez lett írva. Mármint a program
Na ki is próbáltam gyorsan és nem telepíthető fel, ahogy gondoltam
Azért megkérdeztem neked a poker.com-on, hogy mobile eszközökre van valamit ötletük esetleg
[Szerkesztve] -
odrobinam
csendes tag
Hali!
Qtek S110 kellene magyarosítás!
Valaki tud hozzá?
Van alami oldal ahonnan le lehetne tölteni?
Vagy vegyem meg eredetibe? -
kavicssli
addikt
válasz
Dufresne #1047 üzenetére
Köszi szépen neked is! Lenne még egy kérdésem remélhetőleg elég értelmes lesz!
Az a lényeg h. gépen sokat játszok a www.poker.com pókertés ezt szeretném majd játszani PDAn viszont a gépen először lekell tölteni egy .exe-t majd azt elindítva felrak valami kis progit és utánna elindítva tudok játszani! (remélem érthetően leírtam)! Ezt PDA ra is meglehet csinálni? Esetleg ha valaki megtudná nekem nézni h. műxik e és tudna csinálni egy screenshotot egyszer meghívom egy sörre! Előrre is köszönöm!
Akkor 58k ért megéri megvennem? -
M@LC0LM
csendes tag
Elnézést,de nem akarok pár száz hszt-átnézni csak annyit kérdeznék:
Melyik a legolcsobb PDA,amin van WiFi, és lehet rajta Skype-ot futtatni(ahhoz kell aszem Windows mobile op rendszer ,vagy vmi ilyesmi a neve)
köszi a választ elöre is -
kavicssli
addikt
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy Wlanos PDA n lehet MSNt futtatni? ...és azt h. pl. a poker.com oldalról lehetne e PDAn is pókerezni?!
Birka vagyok a PDAkhoz de szeretnék venni egyet és szeretnék sokmindent megtudni róla!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
odrobinam
csendes tag
Hali!
Van egy eladó nokia n70 -es telefonom!
Szerintetek megéri elcserélni egy Qtek S110?
Lécci segitsetek tanácstalan vagyok!
Válaszokat előre is köszi! -
hefe
aktív tag
Sziasztok!
Láma PDA-ás kérdés:
Van egy HP IPAQ h2210es csoda. Az a panasz rá, hogy ha lemerül akkor elfelejti az IGO-t. Pedig a 900 megájával egy 1 gigás kingston karin van. Még nagyon nem vágom mi, hogy müxik benne.... -
ML320
senior tag
válasz
Dufresne #1035 üzenetére
Sajna tudom...
Másfél éves a kicsike, a nyáron még nagykerektől (pl Ramiris) tudtam volna rendelni. A fene se gondolta, hogy idáig bírja csak... Bár asszonykám nyúzza rendesen...
Inkább csak az bosszant, hogy több ilyet is eladtunk a boltban, így nem csak nekem, hanem másoknak is kellene. DE NINCS!!! Senki se forgalmazza...
Azé kösz! -
wpo
csendes tag
Sziasztok!nekem van egy FUSI POCKET LOOX N500-asom német WM2005-tel+ sunnysoft magyarítással.A problem az,hogy le kellett uninstall-ni a magyarítást,mert elfelejtettem,regisztrálni,utána meg nem engedte.Netről letöltöttem installakt.kulcs stb.rendben.PDA restart,és e START menüből eltünt minden,csak a ''mai nap'' maradt meg.+ betett egy callinit nevű,később még egy calupd parancsikont,ami semmit nem csinál.Ha full resetelem,akkor a német windows frankón visszaáll,minden tuti.de ha rálököm a magyarítást,akkor csak a naptár marad meg,az IGO-t sem lehet elindítani az asztalról,start menüben csak az előzőek.
Ha tud valaki segíteni megköszönném. -
ML320
senior tag
Sziasztok!
Asus MyPal 620-hoz kellene akkumlátor. A Rikvest és az NSE b***ik válaszoltni, így nem tudtok valami céget, aki tudna ilyet szállítani?
Előre is köszi! -
-_neo_-
csendes tag
Üdw!
Sikerűlt beszereznem egy telefonos pda-t(hp 6340). Eddig még nem volt szerencsém ilyenekhez. Kicsit keveslem a telefonos funkcióit (nincs kép, csengőhang hozzárendelése userhez) Olvastam valahol h ezeket elvileg szoftverrel meg lehet oldani. Tudtok ajánlani egyet? nem baj ha fizetős. -
Mclary79
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Mio C710-et és a következő problémám lenne:
MioMap V3 Updater-t futtatom és ezt a hiba üzenetet kapom: ''Update is unfinished HTTP exception has occured.''
Másik:
Nem lehet valahogyan a navigáció magyar hangját -Moha bá- lecserélni Andrea hangjára?
Ha valaki tud megoldást a problémákra, kérem segítsen.
Köszi -
Ja no
aktív tag
válasz
Bandus99 #1027 üzenetére
gyakorlatilag bármely programra vonatkozik, hogy storage cardon is képes futni? Én eddig úgy véltem, hogy a magnak legalább a rendszerben kell lennie, mégha a hozzátartozó adatbázis egy ''külső'' eszközön van is.
Akkor kezdem is újratelepíteni a PDA-mat
Hamár itt tartunk, ha pl egy navig szoftvert akarnék használni, ami egy hozzáadott storage cardon van, akkor ennek tartalmát átmásolhatom egy nagyobb kártyára, hogy mást is tudjak futtatni? -
szahib
csendes tag
IGO 2006. JOGTISZTA kelet Európa szoftver BONTATLAN csomagolásban (miniSD memórikártya + SD adapter), Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Csehország, MAGYARORSZÁG, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia, Ingyenes frissítés után pedig: Albánia, Bulgária, Macedónia, Görögország, és Törökország. A bolti ár (36 e FT.) töredékéért eladó. érd: 70/507-5853
-
Ja no
aktív tag
válasz
Dufresne #1018 üzenetére
Ez jól hangzik, pont ezeket a fícsöröket hiányolom az ipaq gyári szoftveréből. Jelenleg össze-vissza kapcsolódik, amit éppen talál, mégha előtte 10 perccel le is dobta ugyanarról vmiért.
Honnét célszerű letölteni egy ilyet? Illetve ha feltelepítem a PDA-mra, akkor hogy érem el, hogy ne vesszen össze a gyári progival?
köszi:
Ja no -
Dufresne
addikt
-
-
Louies
aktív tag
hi! vettem egy PDA-t és azt akkarom kérdezni, hogy hol találok a neten olyan programokat amik hasznosak és nem hasznosak. Szóval mindenféle program érdekel. Jó lenne video lejátszó meg ilyenek.
Bocs, h nem olvasom végig a topicot, de arra ninsc időm. -
Ja no
aktív tag
Jó estét,
egy ipaq h4150-el szeretnék netezni hotspotokat használva. /pdamania.hu-n meg is néztem, hogy pesten hol vannak free spotok/. A gépen mit kell beállítani azon kívül, hogy engedélyezem a WiFi-t?
köszi: Ja no -
zolynet
veterán
Most direkt megnéztem mielőtt kikapcsoltam a pda-m, kiszedtem az összes le nem zárt job-ot. Kb 90%-on van az aksi. Kikapcsolás után 2-3 órával nem indul csak soft resettel, már nagyon nem az elő, és rohadtul kezd zavarni.
Asszem ha egy hard reset nem segít rajta akkor visszazavarom gariztatni. -
Dufresne
addikt
válasz
Szaszabond #999 üzenetére
Most én sem használok semi ilyesmit.
Az alapból beágyazott progik, plussz még pár apróság zene, meg videó lejátszáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest