Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
na nyomtam egy hard-resetet.
hogy lehet átállítani az "asztalt"?. nem találom. Az enyémen kint van az asztalon ez a "progi" vagy mi.
ja, asztalon jelenleg a tap-and-hold-ot nem engedi.[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
minden futó progit kilőttem, de még mindig fene egy lassú jószág. Mint nelly az elefánt. Pedig alig vannak rajta szoftverek is. A legnagyobb az igo my way 2006 plus. Az tényleg ennyi helyet eszik? Már semmit se tudok felrakni az 1 GB-os memókárrtyára.
-
ALI_G
veterán
jött hozzám a P550-ven amiről írtam "cikket" a logouton tavaly karácsony tájékán.
Le kell szedjem a magyarítást, mert be van lassulva nagyon. Szószerint retek lassú.
Hogy kell leszedni? -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kapott Ausztriában egy Compaq H3900-as PDA-t. Ezen még Windows CE 3.0 van (Vagyis ez valami Pocket 2002 vagy mi a fene). Ezt szeretném neki frissíteni WM2003-ra,hogy tudja használni az IGO-t. Ezt hogy tudom megcsinálni? Mi kell hozzá? A másik meg az, hogy a gép ROM-ja német. Lehet ezt magyarra felülírni?
-
rumos14
nagyúr
-
Gülümaci
tag
Hali!
Ha már úgyis van elképzelésed, akkor minek a szakképzett eladó? Ha azért kell, mert nem vagy biztos dolgokban, akkor jobban jársz, ha itt megkérdezel néhány PDA zsenit. A boltos úgyis csak arra hajt, hogy eladjon neked valamit, mivel abból jár neki a jutalék.
Szerintem ha PDA, akkor FUJITSU SIEMENS! Nekem sajnos nincs olyanom, de volt alklalmam kipróbálni egyet, és hát majd leestem az ülésről, mikor megtapasztaltam, hogy mi a különbség egy Mio 169, és FUSI között! -
őstag
Hi all!
Van egy PDA-m GPSsel, windows mobile 2003mal! Navigálás közben egyszercsak lefagyott, ezért lereseteltem, de semmi. Kivettem az akksit és most minden visszaállt az alapbeállításra. A probléma az hogy az "asztal" ilyen volt, az időjárás nélkül, az Active taskstól lefelé, tehát rálehetett menni hogy main, ind, system és akkor kis ikonok jelentek meg: [link] Ilyenre szeretném visszaállítani de most ilyen: [link]
Hogyan tudom visszaállítani? Valaki leírná lépésről lépésre? A pda angol nyelvű. Köszi szépen előre is -
Dundy
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Egyre több 30e Ft körüli olcsó GPSes PNA/PDA-k vannak a piacon.
Mennyivel rosszabbak ezek, mint a drágább (pl. 50eFt-os) kategória?
Olcsó alatt értem pl. ezt:
Erre is ugyanúgy lehet később más operációs rendszert, vagy más térképet telepíteni, nem?
A CPU sebességet leszámítva még mivel "gyűlhet meg a bajom", ha ilyet veszek?Köszönettel várom a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Tomtom One 3rd editiont vett edesapam, kelet Eu. terkeppel. Hogyan, honnan lehet ratolteni teljes Eu. terkepet? Ez penzbe kerul, gondolom.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
DiamondBack
senior tag
üdv fórumozók. egy olyan gondom van hogy nem tudok netezni a pc-n csak a pda-n. ezelött nokia n80-am volt és ott a nokia pc-suite-tal pàr pillanat alatt élt a kapcsolat. most lecseréltem egy htc universal-ra a telót és sajnos nem tudom müködésre birni. mik a szükséges beállitások ahhoz hogy modemként tudjam használni a pda-t? a pc-n winXP prof sp2, a pda-n wm6 van. az activesync-et felraktam és müködik is. a pda-n müködik az internet. please help me!
-
LadyM
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. PDA vásárlás előtt állok, kérlek ajánljatok olyan boltokat, ahol bőséges a kínálat és szakképzett az eladógárda. Jó lenne ,ha Budapesten beül el tudnék menni valahova körbenézni. Neten már rengeteget nézelődtem, tehát vannak elképzeléseim, de azért élőben is szeretnék megsasolni egy pár masinát.
Köszi a tippeket előre is!
Üdv -
crwn
senior tag
Nekem csinál olyasmit mostanában az MDA Compact II PDA, hogy ledobja a hálózatot, és akkor nem vagyok elérhető. Pedig még a hálózatválasztást is manuálisra tettem, hogy kizárólag a szolgáltató hálózatát keresse, preferálja. Néha a kis E bötűs ikon, ami az EDGE kapcsolatot jelzi meg-meg változik G-re, ami pedig GPRS ugyebár. Lehet ennek ehhez köze szerintetek, vagy esetleg más ötlet
-
flurider
aktív tag
ahah kicsit elnéztem, mingyár kitalálom, hogy mit is akarok..
srykawunk[ Szerkesztve ]
Csillagkörü Litér
-
Janesz51
csendes tag
Mio p560-am van és szeretnék vele telefonálni a kocsiban kihangósítóként.Tud valaki megoldást rá,mert a forgalmazó a kérdésemre azt válaszolta nem kell tudnia .Ezt én is tudtam de ha egy aránylag sima PNA -val lehet ,akkor kell megoldásnak lennie.Előre is kösz!
-
róland
veterán
válasz csibemagdi84 #2975 üzenetére
Ha a Russa-t feltetted, akkor bizonyára találkoztál Andorpapa kb. 60 oldalas leírásával is. Érdemes átolvasni! Amúgy nem értem miért kell egyszerre futtatni mindkettőt.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
kingabo
őstag
válasz csibemagdi84 #2975 üzenetére
Egyszerre akarod a kettőt futtatni? Miért?
-
csibemagdi84
csendes tag
Sziasztok
Remélem tudna valaki segíteni, nem régiben vásároltam egy mio701-est. Feraktam rá az Igo 2006 plust és a russat, de a kettő nem működik együtt! Az Igot nem indítja el.
Van egy gps gatem de nem ossza meg! Vgy nem értek még elég jó hozzá. Minden segítséget köszönök.
Emailom és msnem: csibemagdi84@freemail.hu -
Juhtúró
tag
Sziasztok,
van egy ilyen pocket pcm: [link]
Alapból ezen Microsoft Pocket PC 2002 van, a kérdésem az lenne, hogy melyik a legújabb operációs rendszer ami még elmenne ezen a gépen?http://linuxtutorialok.blogspot.com/
-
rumos14
nagyúr
én is iGo természetesen, de Nokia okostelón próbáltam a tamástamást és nem olyan rossz!
-
ML320
senior tag
válasz Gülümaci #2967 üzenetére
Az hogy a legjobb, nem egyértelmű abból, hogy sokan használják. Jól használható, kisebb hibákkal. Marketing szempontból is nyomatják, illetve bundled szoftverként is sok helyen ezzel értékesítik - ergó rá van "kényszerítve" a felhasználó, hogy használja. A mezei felhasználók nagy része nem tudja a PDA-t a PNA-tól megkülönböztetni, és amikor csak iGot akarnak venni, akkor kiderül, hogy még készülékük sincs.
A legnagyobb előnye viszont az, hogy a PDA-k 99%-án használható, illetve van egy "demo" verzió is[ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz...
-
Gülümaci
tag
Na ezt már szeretem! Köszönöm a sok-sok hsz-t! Nemcsoda a sok iGo, manapság ez a legjobb a piacon...
-
kingabo
őstag
régebben destinator, mostanában igo
-
Gülümaci
tag
Sziasztok!
Egy kis statisztikát szeretnék csinálni, ebben kérem mindenki segítségét!
A kérdés: ki milyen navigációs szoftvert használ?
-
ALI_G
veterán
linuxra vannak szoftverek amivel életre lehet kelteni a PDA-kat?
-
-
wrezox
tag
Egyébként, ha ennyi gondom lenne egy itt vásárolt termékkel.. Én mennék az eladóhoz
-
ALI_G
veterán
most jut eszembe, hátha ír valamit a manual:
After installing ActiveSync on your personal computer,
connect the iPAQ Pocket PC to the personal computer using
the Universal Desktop Cradle.
Ez a bölcső lenne? Nekem olyan nincs. De miért kéne neki a bölcső? -
ALI_G
veterán
válasz ithomas #2948 üzenetére
aha, ettől tartok én is. De akkor a töltés miért megy hiba nélkül?
Egyébként akitől vettem azt mondta gond nélkül használta az AS-t, igaz neki megvolt a gyári, ami "elkallódott".
majd kipróbálom lakótársam gépén, jobbat nem tudok.
Az ilyen egyébként javítható lenne? Egyébként meg miért nem ismeri fel, ha már egyszer felismerte. PDAmanián azt írták, hogy tűzfal, de abban engedélyeztem amikor felugrott és működött az AS, de próbáltam már letiltani is. Avast-ot használok még ami gond lehet, de azt is tiltottam már le. -
ALI_G
veterán
válasz Buddhha #2940 üzenetére
Szia!
Az alaplapon van 2 kimenet, abból az egyik megy a monitoromba amin van 4 USB kimenet. Abból 2-ben próbáltam,de amikor működött egy pár percre akkor is ide volt dugva. Eddig pen-drive-ot, USB kamerát próbáltam ott,azok működnek. Ezen kívül próbáltam még a házon lévő kettő közül, ami az alaplapra van dugva, azokban se megy. Hátul még nem próbáltam.
-
ithomas
őstag
Kinek mennyi ideig bírja a fullra feltöltött készüléke mondjuk a folyamatos WIFI-zést?
Mert én úgy vettem észre hogy az nagyon lezabálja..akárcsak a GPS max 3 óra alatt kinyiffan.
Ezek nélkül sokkal tovább bírja persze...szóval kiváncsi lennék hogy ez az általános...vagy azért a legtöbb PDA ennél tovább üzemel egy töltéssel?Real eyes realize real lies!
-
Buddhha
tag
Figyelj csak! Hány usb van a gépedben?? mert ezt én úgy értelmezem, hogy van benne egy négyportos hub, amibe dugod... meg kéne nézni, hogy másik usb porton produkálja e ezt a hibát, mert nekem olyan, mintha nem bírná a hub... ha jól értelmezem a képet...
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
ALI_G
veterán
na mostmár akkor megmutatom mit ír ki:
Fontos észrevétel, amit eddig nem tudtam mire vélni. Ha a kezembe veszem a készüléket mikor rajta van az USB-n, akkor azonnal világítani kezd. Egyébként folyamatosan tölti megszakítás nélkül. Most az AS-sel akkor szakadt meg a kapcsolat, amikor a kezembe vettem...most, ha felveszem és bedugom neki tövig, akkor megint kiírja az első buborék ablakot, de amúgy nem. Viszont tölteni meg tölti.
most akkor mi van? -
ALI_G
veterán
válasz kingabo #2927 üzenetére
Szia!
igen, felvillan, írtam is feljebb, de ezt nem hiszem el. Bedugtam, hogy leírjam pontosan mit ír ki (egyébként semmi hasznosat szerintem), és felugrott, hogy HP USB blabla, és már indult is a syncron progi...pedig _semmit_ se csináltam másképp.neeee, már megint: az USB eszközt nem lehet felismerni...
[ Szerkesztve ]
-
crwn
senior tag
Újabb tapasztalati eredményeimet teszem közzé a PDA GPS vevő összepárosítása kapcsán, amivel tegnap ismét hajhullás közeli állapotba hajszoltam magam.
Nos:
Először a PDA-na a kívánt szoftvert kell elindítani, pl. iGo (természetesen élő BT és sugárzási kapcsolat kell; a COM port 6-ra, a sebesség a legnagyobbra állítva az iGo-ban), majd ezt követően kell bekapcsolni a már előzőleg a PDA-val összepárosított GPS antennát. Ma már többször próbáltam, és megy! Megtalálják egymást. De nem ótóban próbálgattam, remélem műhódot is lelni fog!
Ezek szerint a sorrend sem mindegy ez esetben (akár csak az udvarlásnál )! -
Buddhha
tag
válasz Kötelező #2918 üzenetére
Én részemről megpróbálnék egy hard-resetet a gépen, feltéve, ha nincs rajta fontos cumó, vagy mentve van, mert gyanúsan bele lett nyúlkálva a gépbe... Hardreset után viszont kéne működnie a gépnek, mert akkor visszaáll minden alapba... ha nem, szólj az eredeti tulajnak... Kérdezz rá, nála ment e... no offense...
[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
crwn
senior tag
Már örültem legutóbb, mikor az MDA Compact II PDA-m összepárososdott bluetoothon a Nokia GPS vevőmmel. Aztán azóta nem is próbáltam, de most ismét fennáll a hiba, nevzetesen, a PDA bluetooth managere felismeri a vevőt (kódszám alapján, ami 0000), beállítom a COM6 kommunikációs portot is itt, ajd az iGo szoftverben is beállítom a portot a 6-osra, az adatátviteli sebességet pedig végigpróbáltam mindet. Aztán nincsen kommunikáció mégse. És a Nokia GPS vevőn csak a zöld led villog, ami az üzemben levést jelzi, de a kék nem, ami pedig a bluetooth kapcsolatot jelezné. Tehát a két vas között nix kontakt. Van aki esetleg használja ezeket így együtt, és tud tanáccsal szolgálni? Megköszönöm, ha igen!
-
kingabo
őstag
A pda-n futó as-el is kezdeményezheted a kapcsolódást, illetve lezárhatod elvileg.
Kiprobáltad, hogy másik gépen sem látja egymást a két gép? Amikor csatlakoztatod a gépet a win felugraszt az óra mellett egy kis ikont, hogy új hw-t talált? (mint amikor új pen-t lát a zikszpé)
Bocsi, ha nem nagyon sikerült értelmesen leírni. -
MODERÁTOR
-
Kötelező
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz Kötelező #2922 üzenetére
és az a másik hosszú iromány amit nem lehet elolvastni? Az is valami hibaüzi.
Megvan külön a magyarosításod? Mert akkor próbálhatsz egy hard-resetet is (de csak csínnyával).WM 2003-at gondolom az előző tulaj rakta fel. Ez nem az origi cucca, lehet kell valami frissítés vagy fene tudja. MS CE honlapján mintha láttam volna ilyen-olyan kis frissítéseket, ilyen kis debug csomagokat, de ez nem 100, hogy ide való.
[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
Most vettem a PDa-t itt a PH!-n. WM 2003 magyar van rajta. Gondoltam bekapcsolom a Bluetooth-ot elkezdett villogni fent a Kék led aztán kiirta azt. Nincs semmi Bluetooth-os eszközöm most itthon, emiatt irta ki? Csk probaképp szerttem volna bekapcsolni. Soft-reset-et már csináltam, mikor bekapcsol a gép elkezd villognia kék led aztán kiirja....
:(
-
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
Gépem: Compaq Ipaq H3870
Probléma: Bluetooth-ot be akarom kapcsolni és ezt irja ki:
Kép1
Lehet nem látszik aképen rendesen az irás. De azért hátha tudtok segiteni.:(
-
ALI_G
veterán
van valakinek ötlete az active sync-es problémámra?
-
odrobinam
csendes tag
Hy.
HTC Artemi-em procijat szeretném húzni a XCPUScalar_3.03 progival!
Ha 260 MHz felhúm, lehet vmi baja?
Proci elfüstöl vagy hasonló?! -
Krobi79
tag
sziasztok,
új pda tulajként belefutottam egy problémába. Feltelepítettem a SPB pocket plus 4 trialt kipóbálásra és olyan gondom van, hogy a Memory-ban Running program Listben megjelent a megnyitott alkalmazásokon felül egy Desktop bejegyzés is. Szóval, ha mondjuk be szeretném zárni és rányomok a Stop all-ra, vagy a Pocket Plus X fülén a close All-ra akkor nem tudok a Today képernyőre visszajutni. Ha a Desktopot nem zárom be akkor vissza tudok. Ez a Desktop bejegyzés hogyan került oda? Állandóan a futó alkalmazások között látom, ha bezárom, akkor lőttek a Todaynak és csak a soft reset segít.
Valamit elnyomkodhattam, találkoztatok már ilyennek?
thx -
DeSanto
őstag
PDA ra kellene nekem egy olyan software amely fordít angol német és arab nyelveken és tudja a kifejezéseket is.
Létezik ilyen?
Windows van rajta. -
Csapi007
veterán
Hello
Az érdekelne hogy egy PNA-ra amin Microsoft Windows CE.Net 5.0 van lehet más programokat tenni a navigáción kívül?"Csak úgy mondom"
-
róland
veterán
"The NMEA 0183 Interface Standard defines electrical signal requirements, data transmission protocol and time, and specific sentence formats for a 4800-baud serial data bus. Each bus may have only one talker but many listeners." Az NMEA 0183 interface szabvány definiálja az elektromos jelzések követelményeit, adatátviteli protokolt és időt, valamint specifikus mondat formátumot a 4800 baud-os (baud=bit per sec.) soros adatsínhez. Minden sínnek egy adója és sok vevője lehet. (Hiretlen ennyi a nyers fordítása.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
wrezox
tag
PDA-n minden weboldalt meglehet nyitni?
-
róland
veterán
válasz Zsé2003 #2900 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal.
SiRF Star II és A-GPS: [link]
A gyártó megfelelő weboldalának linkelése szerencsésebb lett volna, mint a windowsceportal-é.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest