- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Ezt tényleg nem vágom. A legális iGO csak a saját SD kártyájáról hajlandó futni? Úgy tudtam, a PDA-nak van egy oprendszere, az iGO egy szoftver ez alá, és mindegy, miről fut. Úgy terveztem, ha a legális iGO kártyájáról áttükrözöm a cuccot egy 2GB-os kártyára, akkor ugyanúgy menni fog. Vagy, az SD-kártyákon létezik valami egyedi ID ami a programok másolásvédelmi célból ki tudnak olvasni?
sajnos a legális i-go csak a saját kártyájáról hajlandó futni,nem tudod másik kártyára átmásolni
akkor már csak warezként futhat crackelt exe-vel -
rumos14
nagyúr
-
Dufresne
addikt
ÉNis még az n520-at beraknám a listába.
Amúgy amit írtál ''- legyen beépített GPS, olyan fajta, ami autó belsejéből is megbízhatóan működik
- iGO menjen rajta (autós navigáció)
- Garmin MapSource menjen rajta (outdoor navigáció, ez is kellene)
- lehessen használni MP3 lejátszásra, e-book olvasásra, esetleg netezésre
- tudjon kezelni akár 2 GB-os SD-kártyákat is (ha lehet, kártyacserebere nélkül tudja az előző hármat)''
Ebből az a rész sántít, hogy a fentieket együtt kezelje, persze csak abban az esetben ha legális IGO-t tervezel
Amúgy no problemo, de gondolom ezel teis tisztában voltál
Amúgy n520-ban cserélhető az akksi simán, sztem a T620-ban is, a MIO-ról meg nemtudok sokat, de az nekem annyira nemtetszik. -
Peet210
őstag
Én még felvenném a listára a FS n520-as modeljét is.
Jó GPS vevő és van benne WiFi is. Az olyan gépeknél melyekben beépített akksi van azoknak porblémásabb a cseréje ezkben a gépekben ált ilyen van ha jól tudom, de lehet tévedek. Új gépekre 1-2 év gart vállalnak és az alapcsomagbán az autós tartozékok is benne vannak általában. Az megeshet hogy a GPS nem fog tökéletesen kilátni a fémgőzölt tükör mögül (aszem a franica kocsikba van ilyen), már olvastam itt ilyenről, tapasztalni még nem tapasztaltam (mert nincs francia kocsim).
A 2gb sd kártya kezelés, mp3 lejátszás, pc-vel való kapcsolat teremtés és iGO használat nem okoz problémát a felsorolt készülékeknek. Ezeken a WM5 rendszer van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest