Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Vettem egy 4gb-os sd kártyát, h majd milyen jó lesz az a FS N520-amba, de...
Se az otthoni memóriakártyaolvasó se a pda nem látta. Majd jött a 3-ik teszt, haverom laptopja mely ugyan látta de megformázni ő sem tudta. RAW módban van. Vmi ötlet h ezzel mit tudok kezdeni? Ezt így most lehet annak nevezni h szar és vissza a boltba, vagy ez így nem állja meg a helyét?Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz plastic-+ #1451 üzenetére
Nekem külsőre jobb a megjelenése az FS-nek, ill masszívabbnak is néz ki. N520-at használok lehet innen az elfogultság. 640x480ast nem tom mennyire igényled. Mhz-ben pedig nem hiszem hogy éreznéd a különbséget. Most teszemazt 3,4 v 3,1sec alatt számolja újra az útvonalat. Esetleg nézd meg a hp4700 [link] csak ugye ehhez még gps is kell. De a kijelzője magáért beszél.
Mind1, 1 szavazat a FS N560-ra.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Balage1979 #1461 üzenetére
N520-asomhoz amit vettem tartó 7K volt a speedshop-ban, deák környéke,
sajna arra még rá kell szánniLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Dufrense köszönöm a segítséged a bios flash ügyben.
Hard Reset + Bios Flash, e kettőssel a soft reset-eim lényegesen leredukálódtak.
De inkább úgy mondanám h azóta nem volt. Nem sok idő telt el azóta.
De teszelem a FS N520-amat rendesen.
szerk.:kis elírás
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Most direkt megnéztem mielőtt kikapcsoltam a pda-m, kiszedtem az összes le nem zárt job-ot. Kb 90%-on van az aksi. Kikapcsolás után 2-3 órával nem indul csak soft resettel, már nagyon nem az elő, és rohadtul kezd zavarni.
Asszem ha egy hard reset nem segít rajta akkor visszazavarom gariztatni.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Szaszabond #999 üzenetére
a fs által adott dolgokat, running programsba kilövögetem, töltöttséget is meg tom nézni, ill a store-ok állapotát, ehhez nincs szükségem spb-re
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Dufresne #997 üzenetére
Sztem bennt maradt vagy 4-5 job , mert utoljára asszonyka játszott vele, kit tudja még miket indított el. Ugyhogy jó lecke legyen ez mindannyiunk számára: mikor az asszony letesz, te szépen fogod és a runnig programsból minden bennmaradt rész leállítasz
Aksit már én is vettem ki a nap folyamán. SPBPocketplus shiftdeles volt, rögtön töröltem, nem tetszett. Jó8!Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
ezt nem értem mostmeg....
feltettem a töltőre és rögtöm beindult soft resettel
azért nem értem mert egész este ugyan fenn volt , igaz csak az usb-n töltődött volna (piros led ugyan nem villogott)
mindenesetre azért boldogság , nem annyira akartam volna visszavinni gariztatni.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
reggeli gyász...
ma reggelre a fs pl n520-am nem kapcsol be, sztem az aksija nincs lemerülve teljesen, garis, de az user guide-t még keresem a neten egy hard reset erejéig.
Dufrense6 ha befutnál akkor keress meg ezügyben, plz help!Life is too short to stay stock!
-
-
zolynet
veterán
válasz gege71.hu #754 üzenetére
Sztem ezzel minden rendben van, már mint a leírtakkal, nem tudom az ilyen dolgoknak van-e ugyan eredményük, de hát annak mégkevesebb van, ha le sem írjuk. Remélem sikerrel jársz és amit visszakapsz, legyen akár új alkatrészes v teljesen új, kiszolgál évekig!
-
zolynet
veterán
válasz gege71.hu #725 üzenetére
divx-es filmeket lejátszik , sőőőt van egy ilyen divxencode nevezetű kis progi ami aviból csinál pda-ás avi-t, pl: 1,4gigás filmet nekem 335megára szedett le 20perc alatt. Lehet benne állítani azt h mennyire tömörítse a video-t ill a hangot, én azt maxira hagytam.
Feliratos filmet még nem néztem rajta. Koncert felvétel van most rajta, ahhoz meg ugye minek. Szaggatásmentesen megy a kisöccsén azaz az N520-ason is.
TCPMP lejátszóval nézem a filmeket (avi,wmv....)Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Első formázáskor mindíg célszerű memóriakártyaolvasóval formázni,
különben kisebbnek látja a pda. Ilyet vettem [link], ezt még pendrive funkciókre is sűrűn használom (nettó nagyker 2564ft volt, még bruttóban sem gáz)
Mindenképp windózos formázást javasolnék.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
szerencsére nem vagyunk 1formák, még szerencse...aztán már direkte nem reagáltam rá, h ne legyen szétoff a topikban , de TI pörgetitek és nem én!!!Amugy meg ez a hsz is meg a tiéd is tökfölösleges volt, ahogy a Nagyapád is megmondta de haggyuk a dolgot mert nem érünk el vele úgy sem semmit, max van 1 oldal semmi a topikban.....továbbá nekem nem állt szándékomban rögtön moderátorok után rohangálni....mind1
azért mert szökőévente egyszer benéztek a totyikba offolni, télleg érdemes
-
zolynet
veterán
én mindenféleképp azt mondanám h szar az aksi, 1300mAh azért bírnia kellene, nekem ugyan csak 1100mAh-es aksival felszerelt FS N520-am van de 1héten max 2x töltöm úgy hogy munkába be ill vissza ezen hallgatok zenét, kis igo... Ha garis akkor visszavinném a boltba h csekkolják le az aksit. Amugy ez a MioP550-es nekem is tetszik (az egyetlen Mitac ami tetszik ) Én pl ha kikapcsolom a gépet akkor előtte mindig nyomok egy running program sátdánt, és akkor nem marad benn futó progzi a háttérben. Konklúzió: aksicsere
-
zolynet
veterán
válasz Dufresne #607 üzenetére
eddig egyszer futtattam rajta msn-t, no prógáljuk már ki ezt is alapon, hát elég nagy perverzitás ezen klimpírozni meg ezt a kis 3,5'' nézni.
3,5'' vs 19'' muhahahahaaaa
vagy kellene olyan kábel neked ami először is jó hosszú merthogy az ágyból ugye....
ja és ez természetesen a pda képet kinyomná moncsira eufória lenne, mi???Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Tegnap a kocsikázás közbe rácuppantottam az igo h akkor dolgozzzzál, battery 30%-on volt. Amikor már nagyon a végefelére ért az aksi /persze közben volt több low battery jelzés is/ igo alatt jött egy low battery 4% üzenet, és mellette hogy 4...3...2...1...visszaszámolt és frankón shutdown. Nem is láttem ezelőtt még , de nem is nyírtam így. De hát néha ki kell sütni az aksit is
-
zolynet
veterán
válasz Dufresne #574 üzenetére
hát én nemtom mi lehetett, mindenesetre a nyaralás nagyon patent volt, Orebic-ben voltunk, nézzze meg h merre van, olyan beach-je van hogy namég 2006-os upgrades igo-val mentem. Az utat mutatta frankón de mint írtam, ha vmi konkrétat írtam be hogy mönnnyé akkor kilépett a proz.
hogy hogynem wifi nem vót
-
zolynet
veterán
Visszatértem horvátból, nem is ez az érdekes, hanem hogy olyan nagyon prímán nekem nem ment az igo a FS N520-ammal. A főutat látta , de hogy egy nagyobb várost bejelöltem és mondom neki hogy célpont akkor egy kis üzit tett ki a kijelzőre hogy blabla és nem lehet, és ha jól emléxem vissza frankón ki is lőtte magát az igo. De természetesen volt másik térképem is , ugyhogy nem volt para. Ilyesmivel találkozott vki már? Ill akinek van igo-ja és járt már külföldön, neki mien tapasztalatai vannak???
-
zolynet
veterán
én is így jártam, mikor bementem az edigitalba h megnézzek egy mio180-as pda-t, próbáltam volna kinyitni a gps-t, hát nem annyira akartam ott az eladó előtt kitörni, így átadtam neki h ez télleg kinyílik?! megfogta és egy ''határozott'' mozdulattal de óvatosan is azért kinyitotta, na onnantól kezdve nem érdekelt a mio-nak az a változata....keltett olyan műanyag, antimasszivitást hogy ne tovább.
Ugy vagyok a feszegetéssel h lehetőleg ne az én kezemben maradjonLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
újabb újonc tapasztalat: elfelejtettem mostanság a running programs-ot használni, és hát ugye az háttérben kajolja az aksit. Aztán csak azt veszem észte hogy a bekapcsológombra nem reagál a készülék, de semmi nyikk. Na be a seggébe a ceruzát, reset, beindul, rögtön üzeni hogy low battery, jaaaaaa, és ezt már vagy 2-3x eljátszottam. Biztos csak én vagyok a béna kezdő.
-
zolynet
veterán
Tegnap divxencode nevű programmal a roger nyúl a pácban xvid hundub 1.4 gigás filmet tömörítettem legjobb minőség, legjobb hanggal 320x240-ba. A ppc file mérete 331megát foglal, és a kis FS N520 gyönyörűen viszi, c.o.o.l.
Ill feltettem a battery pack-ot, de rögtön le is szedtem, vhogy nem az én világom.
Amugy meg vmi jófajta póker_freeware gamez-t keresek, tegyük hozzá tudom hogy google a barátomLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Kis segítség kellene,plz!
Hát én már annyit soft reseteltem hogy namég
Van ugy hogy nem kapcsol be a FS N520 v nagyon úgy fest h belefagy mé a unlock is, én meg aztán jólbedugomneki a cerkát az visszaáll pikkpakk /fél perc/ , no de miért fagyik belje?!?!?! nem sok kb 4-5 progzot tettem fel, köztük igo, amivel szintén van kicsi bajom. Most egy kb 14-15km-es távon ha 3-4x nem dobta el a műholdat akkor egyszer sem, pedig nem mentem felhőkarcólók mellett, meg alagútba. Vki ilyen tapasztalat?!
Meg hogy hideginditásnál vagy 8perc h műholdat találjon, nem egy bajnok idő valljuk meg.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Dufresne #425 üzenetére
de azért objektívnek kell lenni , v szubjektívnek, no mindegy csak ív legyen a végződés
ár/érték arányban sztem a piacon most ez a különösen ajánlott vétel
...tegnap megint mojoltam a gps-sel, de aztán megint sikeredett megtalálni, nem tom miért ien nyögvenyelős ez nekem....nemlehet hogy a sebesség: 38000 karcsú neki?!Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Akkor már inkább FS N520 nem azért mert azt ''haszálunk'' Dufrense kollegával
Amugy meg találtam egy webet, ahol még pda cuccos, meg minden, jaaaa
meg össszehasonlítás: [link] elég korrekt. Még ez is benne van: ROM/RAM mérete ill h mennyit lehet felhasználni belőlük.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Nekem úgy van megoldva a kocsi ''hifi'' cuccos hogy van egy cd-s mp3 lejátszóm ill az autóban egy kazettás blaukpunt. Na most vettem anno egy átalakítót, ami úgy néz ki hogy kazetta és jön ki belőle a mazzzzag aminek kisjack a vége, amit ahogy illik rá is dugok a mp3 player line-out-jára és már megy is a boldogság, azaz vagy 700megányi zene a kazettáról
A kérdés a kövi lenne, a mp3 lejátszót vaj ki lehetne-e cserélni a FS N520-amra , és akkor meg a PDA-ról menne a zene. Amugy gondolom próba cseresznyeLife is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest