- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
zolynet #2250 üzenetére
Ha nem írja semmilyen document sem, akkor hívj fel egy céget ami forgalmazza! én is neten rendeltem, s felhívtam őket! Egyből vágta a tag, h nem jó bele az SDHC kari! Kártyát már nem ott vettem, nem találtam sehol sem sima SD karit 4 Gb osat! Ezért lett bele csak 2Gb os...
Üdv: demars
[Szerkesztve] -
demars
addikt
válasz
zolynet #2246 üzenetére
véletlenül nem SDHC karit vettél??? a T830 loox sem kezeli csak a sima sd karit! én is 4 gb osat akartam venni, de boltban azt mondtaák h nem kezeli az sdhc karit, s sima sd vel is csak 2 gb ig tesztelték! így 2 gb osat vetem bele! Nézz utána, s ha nem kezeli vidd vissza s cseréltesd be!
Üdv: demars -
Dufresne
addikt
Most jutott eszem,be, hogy nekem is volt egy hasonló esetem, amikor csak úgy indult el, hogy elemet ki, a7ztán vissaz töltőre fel és utána ment. Előtte se töltésre se semmire nem reagált.
Amúgy én azt vettem észre, hogy az SPBPocketPlus baromira meríti az aksit, még ''kikapcsolt'' állapotban is. Volt, hogy ki volt kapcsolva, maxre feltöltöttem, fél napig be sem kapcsoltam és mégis lemerült 40%-ra.
Leszedtem az SPB-t és azóta nincs ez a gond. -
gege71.hu
addikt
Sajnos sokat nem érek vele.
Csak az ideg verhet, hogy kész lesz e a héten.
Ezt válaszolták:
Tisztelt ***** Úr,
Sajnálattal vettem, hogy készüléke a vásárlást követő rövid időn belül meghibásodott. Az FSC , mint ahogy minden más gyártói képviselet az idevonatkozó magyar jogszabályok szerint működik ( lásd 151/2003 ( IX.22.), valamint 49/2003 GKM rendelet ) , vagyis az eladónak a 3 napon belüli , a rendeltetésszerű használatot akadályozó meghibásodás esetén kell kicserélnie a terméket, egyébként 3 napon túl az ügyfél javíttatja azt.
További, javítással kapcsolatos kérdései esetén kérem forduljon bizalommal ****** Csaba ügyfélszolgálati aszisztens kollégámhoz.
Tisztelettel:
****** Sándor
Na már most nekem az 5. napon szart be a cucc. Ilyen esetben saját belátásukra vmi méltányossági alapon intéztethetnék a cserét...de hát kitérdekel, hogy a vevő egy valag pénz kiadása után elégedett e az utószolgáltatásokal...pffffff
Van egy fogadásom, hogy hetekre fog elhúzódni ennek a szarnak az alaplapcseréje. -
Dale
aktív tag
Köszi! Egyelőre megpróbálkoztam azzal hogy kikapcsoltam pár percre, aztán visszaállítottam az alap rendszert, és nem telepítettem fel semmit. Most meg már 12 órája tökéletesen alszik, nem eszik semmit az aksiból közben. Szóval egyelőre érthetetlen mi lelte szegényt első alkalommal... GPS-re be volt ugyan kapcsolva az automatic management de ez gondolom nem járatja folyamatosan, elvileg csak egy access layer a programoknak... Meg a .NET Framework se hinném hogy bekavarna valamit a gépnek, más meg nem is volt rajta igazából csak saját programok.
A futó programokat én is le szoktam lőni ha már nem kellenek... Na majd tesztelgetem és meglátjuk mi lesz.
-
Dufresne
addikt
De szerintem a vista-nak nem volt tervben a windowsmobile-itása
Viszont a live messengerről régóta van már szó...sőt smartphone-ra van már korrektül működő beta...de sima wm5 alá még semmi
Pedig el bírnám viselni, ha olykor mikor az ágyból msn-ezem pda-n, nem a fapados messengert kéne néznem... -
sbojan
tag
Én már több helyen jártam vele Európában (Horvátországban sajna nem), s eddig mindenhol igen hasznosnak bizonyult. Volt olyan hely (pl. Lengyelország), ahová nem is vittem magammal papír alapú térképet, viszont ugy száguldottam mindenhol, mint a helyiek, az eltévedés veszélye nélkül.
-
Dufresne
addikt
Elvagyok nélküle, de persze nem bánnám, ha nem csak úgy az asztalon heverne...
Egyébként 10k körül van kiskerben. Elég horror ár...sajna egyre több modellből hagyják ki...nemtom mennyit spórolnak ezen, de mi ennek nem örülünk az tuti. Mondjuk a helye persze ottvan a dobozbanno comment
-
Dufresne
addikt
Ígértem még neked egy hard reset leírást, szóval:
''Nyomja meg egyszerre a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) (1) és a Calendar (naptár)(2) gombot!
Dugja be egy rövid idôre a toll hegyét a melegindításra (reset) szolgáló nyílásba (3)! Tartsa
még néhány másodpercig benyomva a Suspend/Resume (felfüggesztés/folytatás) és a
Calendar (naptár) alkalmazásindító gombot!
A gyári állapot visszaállítása néhány percet is igénybe vehet. A mûvelet végén egy hangjelzés hallható.
Kövesse a kijelzôn megjelenô utasításokat!''
Annyit hozzáfűznék, hogy én úgy csináltam, hogy beillesztettem a stylust a reset lukba és úgy odatámasztottam az asztalnak, majd megnyumtam a 2 gombot és utána gyorsan rátehénkedtem a gépre, hogy a reset is benyomódjon. Persze eközben végig nyomva kell tartani a másik két gombot. Nem elsőre sikerült, de azért sikerült -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Ez az unlock-os dolog nekem is megvan, de nemkell resetelni miatta. Vagy elég neki, ha 1-2x ki-be kapcsolod a képernyőt és utána lehet unlockolni, vgy hosszan rajtatartod az unlock-on a stylust és akkor egyszer csak eszmél és fel tudod oldani. Nemtom miért csinálja...de nem kell resetelni miatta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest