-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
amperallat
csendes tag
válasz
leweegee #50835 üzenetére
Kedves leweegee!
Megpróbáltam az általad javasolt módszerrel. A képen látható üzenet fogadott:Csak f4 gombra történik valami, bejön a samsung logo és visszajön ugyanez a szöveg. Viszont van olyan alkalom amikor a kép csíkozódik és kifehéredik:
Próbáljam meg az alaplapról lehúzni az LCD kábelét? Lenne értelme? Illetve a kijelző felöli oldalt még nem bontottam meg. Lehetséges, hogy lehet valami kontakt hiba?
-
válasz
leweegee #50236 üzenetére
Kosfejű nyuszi is nagyon cuki, de az összes szobanyuszi jófej, de sajnos a rágcsálás az náluk alap, ha épp ébren vannak!
Könyveket is imádja nagyon nyuszó.
Gondolkodtam valami kábelvédőn már, de mondjuk eddig bejött az is, hogy rejtem előle. Ez a bandászszalag viszont tetszik, ha nem is erre a célra. Elmentem ezeket a linkeket, később még jól jöhetnek. Amúgy nincs kizárva, hogy ezt az árnyékolóharisnyát simán átharapná, ahogy nézem, a töltőkábelt is egyetlen harapással intézte el! Majd meglátjuk mi lesz, de köszi a linkeket is.
-
válasz
leweegee #50234 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy környéken körbeszimatolok elektroszaki ügyileg, neki tényleg pár perces rutinmeló lenne!
Többszáz nyuszi!
Az de durva tud lenni.
De amúgy a törpenyuszik is igazi rettenetek, ahogy hallom. Ő egy Holland törpe Rex, de képtelen vagyok rá haragudni és addig a pár pillanatig, amíg lehiggadok a galádságait felfedezve, igen okosan elinal és elbúvik előlem. -
válasz
leweegee #50232 üzenetére
Super! Nagyon köszi mindkettő kérdésre a helpet!
Sajna nekem ez a forrasztás zsugorcsövezéssel elég kínaiul van, de amíg nem találok erre megoldást, addig viszont megnyugtattál, hogy használhatom a telóm töltőjét. Sajna jóval rövidebb, mint a Dell töltő, de ez van.Így jár aki valódi duracell nyuszit tart és egy percre nem rejti el a notebook kábelét. Eddig is imádta a notebookot, de ha figyeltem, akkor időben le tudtam ordítani a kábelről.
-
bossvico
senior tag
válasz
leweegee #50050 üzenetére
Sose veszek
.
Igazából a kollégám szaratott be, kikapta a kezemből, nyomta a homokos alukofferba (szervízbe van erre a célra egy előkészítve) de ez ugye nem lángol, csak feldagadt és kijött, és azonnal ki kell menni mindenkinek fél órára, meg szellőztetni. Ennyire nem gondoltam volna gáznak, de azért megkérdeztem, köszi a válaszodat. -
-
-
laychi
veterán
válasz
leweegee #49759 üzenetére
A spec szerint ennyi a max igen, de hátha.
Desktop esetén ugyan így még van adva, de mégis megy felette.
De ezen az áron így sem rossz vétel bolti garival. Még, ha csak 4800 cl40-nel is fog menni.
Asus memtweakit-et leszedtem tegnap, hátha hagy finomhangolni a ramot, mert biosból nem lehet, de sajnos nem lehet.
Most a gyári 8GB ram van benne, mellé még egy 16GB-os ripjaws 4800 cl38 lett rakva.
A 8gb-os sebességén megy. Egyéb kompatibilitási gondot eddig nem tapasztaltam.
A ripjaws szintén alkalmi vétel volt.
Ha találnék egy ugyanilyen modult ugyan azon az áron, az lenne a tuti. -
-
gabor128
aktív tag
válasz
leweegee #49563 üzenetére
Szia!
Köszi a kommentet!
Ezt a rögzítőt nem tudtam.
Az asztal az extra mini és a monitorok is a falon lesznek. Az egyik már ott van.
Hol lehetne utánanézni, hogy az AY dokkoló támogatja-e a 1920x1080-at 60Hz-en két monitorra? - a Lenovo leírásban csak a max felbontás van beírva. A kisebb felbontásokat és frissítési gyakoriságot nem részletezi. A 30Hz az nem jó nekem. Túl lassú. Munkára lenne, de akkor is. -
-
-
-
cs.zs.
veterán
-
-
válasz
leweegee #48548 üzenetére
Így is kipróbáltam, hogy előbb az f2-t nyomom, utána kapcsolom be a gépet.
Bejön ez a menü:Aztán megnyomom az f8-at, majd bejön ez:
Lehet én vagyok a hülye, de se boot menü, se bios lehetőséget nem látok.
Nekem is furcsa, mert nem ez az első gép amire windowst szeretnék telepíteni, de ilyen hibával eddig még nem találkoztam, eddig még mindegyik gépen bejött a bios vagy a boot menü. -
-
-
Tim82
félisten
válasz
leweegee #47563 üzenetére
Én nem haragszom egyáltalán, csak arra szerettem volna rámutatni, hogy jelen esetben érdemes rákeresni arra az adott notinál, hogy kivitelezhető az ajánlott metódus. Ha ezt "potya" kötekedésnek veszed, sajnálom, a szándékom nem az volt.
Nagyjából a 4. generációs mobil Core i-s notiknál voltak utoljára cserélhető procik (azok sem U-s procik), azóta nemigen (biztos van nagyon ritka és nagyon kevés kivétel mondjuk gamer noti vonalon), ez a Vivobook meg a nagyon rövid időbe kerülő rákeresésem szerint 8. gen U-s i5 procival van
forrasztvaszerelve. -
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged