- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
MrRL19 #24570 üzenetére
Nagy valószínűséggel magától nem fog kiszáradni - a folyadék a kijelző különböző rétegei közé került ugyanis. (Valószínűleg lefolyt a kijelző alsó kerete alá, majd onnan szivárgott be.)
Szervízben szétszedhetik, de ez macerás és pepecselős meló, valamint elég nagy eséllyel kijelzőhalál a vége - nem hiszem, hogy sok szervízes vállalna ilyesmit. Persze, egy próbát nyilván megér érdeklődni...
-
Kbali
nagyúr
válasz
MrRL19 #23609 üzenetére
Tiszta telepítés volt vagy ráfrissítettél? Ha ráfrissítettél, akkor a korábbi rendszeredről csinált egy win.old mappát, amiből vissza lehet állítani.
spawn21-nek is: Egyébként a mostani win10-es kérdések nem notebook specifikusak, talán a win10 topikban hamarabb kaptok választ.
-
válasz
MrRL19 #21324 üzenetére
Ha fontos a legális Windows megléte (és már miért ne lenne az?), akkor egy próbát megérhet.
Pár hete volt egy kálváriám az OEM előretelepített rendszerekkel (gondolom a Tiéden is az volt gyárilag). A lényeg, hogy ha egy 30 napos telepítőt töltesz le, ami nem buherált(!), hanem eredeti(!) MSDN verzió, akkor amennyiben egyezik az eredeti verzióval, el fogja fogadni a kódot. Ezt biztos forrásból tudom, ugyanis a Microsoftos supporttal beszéltem telefonon, és ők javasolták, hogy próbáljam meg, nem veszítek vele, max nem fogadja el, de ha mégis elfogadja, akkor teljes értékű a rendszerem.
Végtelenszer lehet próbálkozni mindenféle verzióval, nem lehet gond belőle. Ha sikertelen az aktiválás, akkor kiírja, hogy mi a probléma - verzió különböző, érvénytelen / hibás kód, stb. A telepítő nyelve az aktiválás szempontjából lényegtelen.És igazuk lett, Win 7 Home Premium x64 esetében működött, neten aktiváltam, sikeresen.
Plusz előnye ennek, hogy amit Te leszedsz, az "tiszta" rendszer, és ezáltal nincs telefosva a gyártó baromságaival.
Egy szó, mint száz, szedd le a telepítőt (szerintem már csak torrenten találod meg, de no para, attól még az ugyanúgy legális, de a HASH-t ellenőrizd azért), és hajrá!
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
MrRL19 #19753 üzenetére
Mindkettő viszonylag jó gép; HP sokkal szebb (műanyag), Lenovo nem annyira, viszont jobban összerakott noti ebben a kategóriában. 90k -ért nagyon jó vétel, főleg garanciával. (!). Kijelzőben dv6 a nyerő függetlenül attól, hogy azonos felbontású, billentyűzete viszont kényelmetlen, kopog, nem az igazi. 1TB -os merevlemez gyenge pont szintén mindkettő esetében, így kérjél Sentinel képet az állapotról.
-
A notikból ki lehet szedni az 5.1-et, akár USB-n keresztül is, (nem véletlenül van rajtuk HDMI csatlakozó).
Nekem G35-ös Logitechem van, ez 7.1-es füles (bár többnyire csak 5.1-es forrással hajtom ugyebár). Meg vagyok vele elégedve, de ilyen vájtfülűeknek való high endtől biztosan távol van, mindenesetre nekem megteszi.
-
Impressa
őstag
Többen is írták, hogy ezt tapasztalták. Lehet van egy kártevőd, amit az ESET nem, de a következményeit azonban érzékeli. Pont a routered IP címét írja ki. Ha azt "mérgezték" meg, akkor ha böngésződbe beírod az IP-t, akkor nem a menüjébe lépsz be, hanem elirányít egy másik oldalra.
Próbáld meg router nélkül is, akkor is kapsz-e jelzést.
De olvastam anno, hogy ennek az egyik lehetséges oka, az ESET frissítésében lévő hiba miatt volt - ezt még az 5-ös verziónál írták - Szóval egy mély vizsgálat nem árthat a gépednek szerintem. -
A_ScHuLcZ
addikt
De hisz a kérdésedben van a válasz, a win pontosan leírta mi a hiba. Valami megváltozott a wifitekben a korábbi mentett profilhoz képest, ezért nem tud csatlakozni, az asztalinak pedig ugyebár kábelen semmi köze a wifihez. Állítsátok vissza az elmászott beállítást (titkosítás típusa szokott lenni általában), vagy töröljétek a hálózatot mind2 gépen és vegyétek fel újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest