- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Papooo
senior tag
A win10 csak arra adna válasz, hogy driver alapú-e a probléma. Ha win10 alatt megy, akkor a win 7 drivere a hibás.
Nem kell leesnie a gépnek, ahhoz hogy lejöjjön az antenna, lehet hogy korábban se volt a helyén, csak épp érintkezett.
Egy perc lecsekkolni, megéri ráfordítani az időt. -
Kbali
nagyúr
Na gratula! Könyvelőnek meg kezét-lábát eltörni, mert akkor lehet, fordítva akart erőnek erejével bedugni valamilyen USB eszközt az aljzatba (úgyis letagadja). Ezzel persze összezárt egy kicsit, a gép meg úgy érzékelte, be van dugva valami. Bár ez utóbbi jelenséget gondolom már összeraktad
-
-
Dell XPS
veterán
Windows esetében, bármi.. Viccet félretéve; nekem nem sikerült, csak újra telepítéssel. Igazából nem nagyon van rá javítási lehetőség, vagy én nem tudok. Érzem, hogy nem vagy könnyű helyzetben (könyvelés(!), de ellenőrizni kell mindenképpen egy másik rendszer alól is. Én optimista vagyok, de lehet hardver hiba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest