- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Papooo
senior tag
A win10 csak arra adna válasz, hogy driver alapú-e a probléma. Ha win10 alatt megy, akkor a win 7 drivere a hibás.
Nem kell leesnie a gépnek, ahhoz hogy lejöjjön az antenna, lehet hogy korábban se volt a helyén, csak épp érintkezett.
Egy perc lecsekkolni, megéri ráfordítani az időt. -
Kbali
nagyúr
Na gratula! Könyvelőnek meg kezét-lábát eltörni, mert akkor lehet, fordítva akart erőnek erejével bedugni valamilyen USB eszközt az aljzatba (úgyis letagadja). Ezzel persze összezárt egy kicsit, a gép meg úgy érzékelte, be van dugva valami. Bár ez utóbbi jelenséget gondolom már összeraktad
-
-
Dell XPS
veterán
Windows esetében, bármi.. Viccet félretéve; nekem nem sikerült, csak újra telepítéssel. Igazából nem nagyon van rá javítási lehetőség, vagy én nem tudok. Érzem, hogy nem vagy könnyű helyzetben (könyvelés(!), de ellenőrizni kell mindenképpen egy másik rendszer alól is. Én optimista vagyok, de lehet hardver hiba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest