- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
leweegee
aktív tag
válasz
Runner_fxr #48571 üzenetére
-
leweegee
aktív tag
válasz
Runner_fxr #48569 üzenetére
Sejtem mi lehet a gond, kapcsold ki a fastboot opciót, lásd a képen. Szedd ki a pipát mentsd el, és kapcsold ki, majd próbálj meg belépni a biosba. Power gomb után rögtön nyomogasd az F2-őt jó gyorsan, ne csak egyszer.
-
válasz
Runner_fxr #48530 üzenetére
Ezek nem az f2 ès f10 nyomogatása miatt jönnek be.
Az F2 lenne a bios menü és az F10 a boot. Esetleg fn gomb is kell hozzá. De bekapcsolás után azonnal nyomogasd az F2 párszor. -
Petrónius
aktív tag
válasz
Runner_fxr #48549 üzenetére
Csak egy ötlet: külső billentyűzettel próbáltad?
-
Attila0
őstag
válasz
Runner_fxr #48549 üzenetére
Nekem is ugyanilyen gépem van, és f2-vel nálam is a bios jön be.
-
leweegee
aktív tag
válasz
Runner_fxr #48547 üzenetére
-
abdulka1
őstag
válasz
Runner_fxr #48530 üzenetére
Szia!
A Boot menüt a gép bekapcsolásakor az 'Esc" egyszeri megnyomásával érheted el. -
leweegee
aktív tag
válasz
Runner_fxr #47567 üzenetére
Nem hibás, csak a Windows rossz drivert tesz fel hozzá alapból és ez okozza a galibát. Lehet vele túrázni, telepítés után engedélyezni kell az olvasót és csökkentett módban feltolni egy olyan drivert ami működik, de én elengedném a történetet, ha kell sd kártyát használni van usb-s olvasó.
@Tim82: Az a vicc, hogy ezzel napi szinten szembesülök mégsem ugrott be itt, írjuk ezt az öregségem számlájára.
-
leweegee
aktív tag
válasz
Runner_fxr #47541 üzenetére
Szia!
Tiltsd le a biosban az sd-kártya olvasót, az okozza a galibát. A miscellaneous devices alatt találod, Media Card valahogy így szerepel, állítsd disabled-re. -
válasz
Runner_fxr #31642 üzenetére
Közben rájöttem.
-
prabhu
senior tag
válasz
Runner_fxr #30357 üzenetére
Secure boot, Fast boot kikapcs a BIOS-ban. Legacy-ra állítás is kellhet ugyanitt.
-
válasz
Runner_fxr #18305 üzenetére
Közben rájöttem, úgy tűnik a 3d drive guard sofware kellett neki.
-
MurdR
veterán
válasz
Runner_fxr #16425 üzenetére
Próbáld ki egy linux live-val, de szerintem is a HDD a ludas. Memtestet is lefuttathatsz mellé természetesen.
-
Ruszki
senior tag
válasz
Runner_fxr #12496 üzenetére
Chipset drivert feldobtad!?
-
zoltttan
csendes tag
válasz
Hasonló cipőben járok. Sajnos én sem jötem rá.
A hp support oldalán az automatikus illesztőprogram-kereső sem működik nálam. Te próbáltad?
Valakinek egyéb tippje? -
szabonagyur
félisten
válasz
Runner_fxr #12542 üzenetére
Hát ilyen ez a consumer világ. Egy oprendszer támogatás van, de ott sincs legalább driver frissítés. Van egy gyári meg néha 1-1 BIOS max és ennyi. Egyrészt gondolom idejük sincs millió géppel foglalkozni, hogy támogatva legyen, másrészt meg nem ér annyit az egész nekik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Runner_fxr #12540 üzenetére
Ezt lehet így is nézni, hogy az MS megkente, meg, hogy a HP-nak nincs érdekében foglalkozni minden épp futó oprendszerrel. Amikor megvetted tudtad előre, hogy mit támogat mit nem a gép.
Mivel consumer gépről van szó itt a legkisebb a támogatottság, szóval nem hiszem, hogy annyira az MS hibája ez a driver támogatás dolog, mivel azért neki abból is pénze van ha Win7et veszel. -
NEMO1968
őstag
válasz
Runner_fxr #12509 üzenetére
Szia!
Eszközkezelőben a hardverazonosítók alapján sem találsz drivert hozzá? -
válasz
Runner_fxr #12514 üzenetére
Valószínű az a problem, hogy nem asaját, azért ismeretlen az eszköz
-
válasz
Ilyen nekem is volt ismerős gépével. Minden működik, tehát úgy maradt.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Szerintem az Aida vagy az Everest megmondja.
Vagy, Google -
válasz
Nézd meg, hogy a benne levő eszközök gyártóinál vannak-e azokhoz Win7 driverek és felrakhatod egyenként
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hello
Minek lenne pofátlan? Consumer gép 2014-ben és a Win8.1 a legújabb oprendszer, HP általában csak a legújabbat támogatja consumer esetben.
-
albi31
aktív tag
válasz
Runner_fxr #7023 üzenetére
én csak 1x szedtem szét egy ilyen kütyüt,azóta el sem vállalom(amúgy is utálom az MSI-ket,egy akkora csalódás hogy szavakba nem tudom önteni!),ha nem fizetik ki,mert ez nem notebook,hanem egy subnotebook,kicsit sokkal több dolog van sokkal kisebb helyre összezsúfolva,én személy szerint még egyszer nem szeretnék találkozni ezzel a géppel,mert annyi időmet rabolta el,és közel sem tudtam elkérni azt az összeget,másrészről ez a típusnak a gyerekbetegsége,mert a mérnők,aki tervezte,vagy be volt rúgva vagy direkt ilyenre csinálták,vagyis én a helyedbe nem állnék neki még véletlenül sem(kb 40-50 percig forgattam,hogy ne törjem szét a pattintókat,mert ha azokat eltöröd,akkor már nem fog illeszkedni!!!)..de te majd eldöntöd!
(#7024) vwpolopg : bármilyen gyári program jó(mindegyik gyártónak van programja),neked csak egy low level format kell,mert azt már egy get data back-kel sem lehet visszahozni....de ha tévedek,akkor cáfoljon meg valaki.
pl.: ez!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Runner_fxr #7023 üzenetére
Szívesen! Nem nagyon találni megfelelő áron sajnos... Ment PM!
(#7024) vwpolopg : Nem tudok programról, esetleg kérdezz rá itt is (ha nem jön válasz), gondolom értenek hozzá..[link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
Runner_fxr #7020 üzenetére
Szia,
Szvsz olyan ~4-5K lehet max, de ez attól is függ, hogy ki javítja meg természetesen. Nézd meg egy használt árát és ha ki tudod cserélni, akkor elképzelhető, hogy ugyanaz lesz a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest