- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. A következő problémában kérném a segìtségeteket. Egy régebbi Dell laptopot lecseréltünk egy Hp 470 G9-re. Nem szerettem volna reinstallt, ezért klònoztam a régi rendszert ( Marcium Reflect). A célmeghatjò egy sata 850 evo samsung ssd, amit a Hp Nvme ssd-re klònoztam ( külső dokkolòval). Végigment a klònozás sikeresen ( egy harmadik notival), amit fel is ismer a win még a sajátgépben is látszik, de ha visdzarakom a G9-be, akkor nem bootol ròla, még a boot menüben sem jelenik meg az ssd. Tudna esetleg valaki segìteni? Köszönöm szépen.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy Hp 250 g6 notebook-al akadt olyan problémám, hogy win10 alatt, ha ujraindìt vagy én indìtom ùjra, akkor kikapcsol. Utána megnyomom a bekapcs gombot vagy 5-ször és elindul. Ez szerintetek mi a frász lehet? Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egy acer aspire 5736z-n win 10 van, viszont eljött az ideje a reinstall-nak. Acer honlapján nincsen hozzá driver, csak win 7-hez. Értelmesebb lenne visszarakni a 7-est ?? Én ùgy gondolom igen, csak kikérném a ti véleményeteket is. Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segîtséget szeretnék kérni. Egy hp laptopon ùjra volt ìrva a bios. Minden jò lett, de a hálòzati kártya, azòta nem működik. Rádugom de net nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segìtségre lenne szükségem. Egy hp pavilion-ról lenne szò. Bekapcsolás után felpörögnek a ventik, de semmi más nem történik. Próbáltam ramok meg hdd nélkül is, de ugyanaz. Hp oldalán beazonosìtottam a villogò ledek alapján, hogy bios hiba ( 2-szer villanik a led). Ilyenkor lehet még valamivel pròbálozni vagy kuka a lap? Köszi a tippeket előre is.
-
zsolt1129
addikt
Nem volt szétszedve. Még van rá gari vagy 2 év, de emiatt nem akarom elküldeni,mert a gép meg nagyon kell.(munkahelyi használat).
Dell XPS: Mindkettőtöknek köszi a segítséget. Szerintetek milyeb kártyát vegyek bele,ami megbízható? Ugye emiatt nem veszíti el a garanciát,ha kicserélem?
-
zsolt1129
addikt
Lenne egy kis gondom. A dell inspirion n5050-es laptop-on állandóan megszakad a netkapcsolat. Egy vagy több újraindítás viszont megoldja a problémát egy kis időre,de utána kezdődik előröl. Természetesen van még pár laptop ami tökéletesen működik. Felraktam a legújabb wlan drivert is. Szerintetek hol keressem a hibát? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged