- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
-
donjohnson
addikt
vegyél egy tp-link nano usb-s wifi-t és 5000 ft-ból megúszod. nem is kell szétszedni hozzá a gépet.
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani USB-C aljzatba csatlakoztatható eszközt, amibe a 3,5-es jack headsetemet működésre tudom bírni?
Ha nagyon nincs más, akkor jó a sima USB is.
A headseten egy dugó van és sztereó eszköz.Nem szükséges drága, audiophile cucc, csak céges online meetingekre használnám.
Köszönöm a segítséget.
-
ricsip
addikt
Azt elárulod, milyen fajta eszközhöz (pontos típus) keresel dokkolót? Mert igazi dokkolót csak a laptopod valódi gyártója fog tudni adni. Minden más csak port-replikátor, kisebb-nagyobb kompatibilitási hibákkal.
Nekem WD15-öm van, annál akkor villog a külső monitor képe, ha feszül a kábel és megmozdítom. Magyarul kontakthiba. Ha nem mozgatom, és jól beigazítom a kábeleket, akkor nem villog.
-
donjohnson
addikt
-
oxalisz
tag
Egyenlőre tanácstalan vagyok, mert az alaplapi elem jó régi, és szívem szerint cserélném, de ezt a gépet annyira nem szedtem még szét, hogy a cserét meg lehessen ejteni...
Az megint elgondolkodtat, hogy hhd-ről simán indult. Hiába a 98%-s ssd kondíció, ha a vezérlés döglődik. Minden esetre sűrűn menteni kell az adatokat. Egyébként ennek a gépnek igen fapados bios-a van. Egyenlőre ennyi. -
oxalisz
tag
A gépet hdd-vel árulták, és amikor eluntam a tempót, ssd-re váltottam. Először egy Intel 120 GB méretű 535-re, majd a jelenlegi 250 GB-s 860 EVO-ra. Az eredeti telepítésre nem emlékszem, a többi klónozás volt. A 860 EVO négy és féléve dolgozik, a hiba a 22H2 frissítés óta jelentkezik, bár lehet, hogy ahhoz semmi köze. A kérdésedre nem tudok válaszolni, de érdekelne ,hogy miért fontos a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged