- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Köszi!
USB 3.O-s port is van 2 a laptopon, de azokkal sem hoz megfelelő eredményt, pedig 9OOmA simán elég kellene hogy legyen, pláne, ha a hálózati USB HUB-bal támogatom meg a mikrofont.
Én most már nem értek semmit.
Van rajta firewire, meg E-SATA csatlakozó is. Esetleg ha olyan átalakítót vennék, ami ilyenné alakítja az USB-t akkor nagyobb sikerrel járhatnék? -
Maksifül
senior tag
Több helyen is írták, hogy külső tápos USB HUB-bal megoldható ez a probléma. Itt egy videó is róla. Csak azt feltételezem, hogy az lehet a gond, hogy egy asztali gépnél több naftát kap az USB port, mint a laptopon, ezt is írták valahol. Feltételezem, hogy ez okozza a gondot. Mert ha valahogy ki tudnám tolni a porton keresztül az 5OOmA-t, akkor talán működne a külső USB HUB-bal a mikrofon. Itt meg azt írták, hogy a laptopok USB portja csak 2OOmA-t tud leadni, az meg kevés.
Vagy arra gondoltam még, hogy 2 USB portot összekötök egy Y elosztóval, s akkor talán több naftát kap a mikrofon. -
Dinter
addikt
Úgy sikerült megoldani, hogy bejött a Lenovo logo, és állt, írva, hogy a normál indítás megszakításához nyomj Entert. Na én ilyenkor hiába nyomtam, semmi sem történt. Aztán újraindítottam, és még amíg csinált valamit, úgy az Enterrel sikerült is megnyitnom a bios-t, és pendrive-ról helyreállítanom.
-
havri1
félisten
Szerintem ez egy kiállított darab volt valahol, és azért húzták rá a wint. ELindítva azzal a gépemet, egy win7 home, természetesen aktiválva
Tök szűz win, semmi nem volt rajta, DELL-PC névvel.
Felháborítónak tartom az az igazság.
500gb van csak írva mindenhol, konkrét típus sehol sajna. -
Chrys_
addikt
A BIOS-hoz nem férek hozzá, minden géphez egyedi kódot rendeltek (céges).
Az energiasémánál az USB-beállítás nem segített, USB3-n is maradt 450mA.
Ezt a "kérés" dolgot nem értem, azt hittem, USB3-n minden hókuszpókusz nélkül ki kell jönnie a 900mA-nek (mivel ugye adat is megy, ezért nem az előbb is említett 1,5A; a te példádban is az 5V/2A megvan minden profilnál). A port valóban USB3-s, és nem csak a színe kék, teszteltem -
zolisx4
őstag
Ez részben megoldható,
Ha az asztalon van a gép, magasabb gumi korongot tudok alá tenni,teszek is ,meg veszek egy laptop hűtőt ,de mikor az ágyban megy a játék akkor kicsit nehezebb megoldani .
Tudom nem ágyba való a lapos gép de a lányok nem értik .
Mondjuk szétvágni nem vágnám ,de lehet lassan el kéne gondolkodni az eladáson .
Köszi a segítségetDell XPS
Hű ha a gyári van benne a memóriákon ,a procit pasztáztam de a gpu -n is a gyári cucc van ilyen világos kék,vagy fehér ,puha valami ha jól emlékszem. -
zolisx4
őstag
Igen azt észre vettem hogy elég későn 75 foknál kezd el pörögni a ventilátor nem is megy feljebb nagyon ,lehet veszek alá egy hűtő padot lehet javít valamit ,az a gond hogy nem emlékszem rá hogy régen milyen meleg volt csak most is véletlenül néztem meg ,ahogy nézem az alját eléggé zárt lehet kéne nagyobb levegőző réseket csinálni rá vagy ez hülyeség?
Amúgy nincs vele semmi gond ,csak olvastam hogy ezek elromlanak hamar ,mondjuk 6 éve megy. -
-
Mantin
aktív tag
Igen, csak azt nem tudom - tesztek hiányában - hogy az i5-3337u val párosított GT740M vagy az i3-4010u-val párosított GT840M jobb-e a játékokban. A 840M a Notebookcheck szerint 30%-kal gyorsabb a 740M-nél, de csak egy i7-tel van tesztelve, nem tudom az i3 ki tudja e használni
Bonyolult -
Maarki
aktív tag
Kösz a tippet meg is találtam
a win 8 alatt meg találtam és a Card Reader Driver hiányzott még
jah még egy kérdés egy HP 2000-2d03SH gépel is szenvedek
arra win7et kért a tulaj és nem találom a sm buszvezérlőt és a lan háló kártyát win7 driverben win8al működhet vagy ki fog röhögni hogy hülye vagy fiam ülj le 1es
-
MATEO6600
őstag
Értem, így már világos!
Azért írtam, hogy a laptop 11-es channelen van, mert az eszközkezelőnél azt írta a wi-fi adapterre.
Nekem nem gyári, hanem Vargalex fw van fent, és ott nincs külön n-es mód.
Ez alapján mondtam a 130 mbitet:Azt hittem, hogy ennél azért többet tud a B590... Na mindegy, köszi a segítséget!
-
MATEO6600
őstag
Szia!
Ha rámegyek a wi-fi kapcsolatba winen belül, akkor csak 130mbitet jelez...
Nem sikerült kideríteni, hogy hány mbites laptop wi-fi modulja.
A laptopom típusa, ez pedig a wifi-é.
Itt se ír pontos adatot, csak hogy 300 mbit-et is tudnak egyes eszközök.
A wi-fi 6os csatornán van, a laptop meg 11-esen, ezeknek meg kéne egyezniük?
Emeletes házban lakom, szóval van itt a környéken pár wifis router...
Ezt meg nem értem, egy 300 mbites kapcsolat valójában, jóesetben is csak 80 mbitet tud? Akkor mi benne a 300? Tudom, hogy csak elméleti, de mi értelme van akkor a jelölésnek?
A router nem tud n-only beállítást, csak g+n-t. 40 Mhz-en van mindkét eszköz, és 2-3 méteres távolságra egymástól, falak nélkül. -
DiamondBack
senior tag
-
Terkk
tag
-
Terkk
tag
na kipróbáltam 2 UTP kábel és közte a routerrel összekötöttem a PC-t meg a notebookot de úgy 2 óra alatt másolna át 2GB adatot azon keresztül ez valami vicc
wifin keresztül meg csak fél óra.. az se kevés
hogy tudnám a PC-m belső sata hdd-jét rákötni a laptopra?
vagy van valami átalakító a PC belső hdd-jére amivel lehetne csinálni belőle USB kimenetet és úgy rákötni a notebookra vagy az felejtős? -
kovacspityu
csendes tag
Köszönöm szépen a választ, közben én is rájöttem, hogy a Feladatkezelő Folyamatok fülénél be kell pipálnom az "Összes felh...." és akkor azt láttam, hogy van egy vsmon.exe fájl (ZoneAlarm) és az lehet a ludas. Mivel bátor gyerek vagyok
leállítottam(azért persze nézegettem a net-en) és láss csodát, a CPU lement 10-15%-ra
. Hogy jól csináltam-e nem tudom, mindenesetre a tüneti kezelés használt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest