- OnePlus One - Kína már itt One
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Impressa
őstag
válasz
Nixon18 #9587 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az eredeti töltődben volt egy harmadik kábel, amin kapott a "referencia feszültséget", és ebből "tudta" a BIOS milyen töltő van csatlakoztatva a gépbe. Emiatt viszont nem feltétlen fogja feltölteni teljesen az akkudat. Viszont az "a" betű lenyomását nem írnám a töltő számlájára, az inkább gondolnám bill. hibának. Érdemes lenne megnézned, hogy USB-s billen ( milyen nyelvújító vagyok) is jelentkezik-e a probléma.
-
Impressa
őstag
válasz
Nixon18 #6053 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne 100%-os a kihasználtsága. Én folyamatosan ezzel küzdöttem, és meguntam. Kapott SSD-t és ennyi.
Ami nagyon tudja enni a HDD-t pl. vírusirtó ellenőrzést végez, vagy win update indul el stb...
Az SSD adat elérése sokkal gyorsabb a 4k szegmensben is ( de ezt már gondolom tudod ) És igen a másik lapos csere érett lett.... -
Dell XPS
veterán
válasz
Nixon18 #6029 üzenetére
Alaposan "leredukálta" magát, így nehéz lesz kitalálni, hogy mi lehet a háttérben..(vagy az új elárulja.)
Mod: pont ezt akartam még kérdezni: garanciális még?
(#6031) Rivaul Miért jártál volna, mindketten a memória próbára vártunk..
(#6032) kerkess Milyen processzorra gondoltál?
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Nixon18 #4010 üzenetére
Használat közbe a Ffox nekem is 7-12%-ot mutat. Még ha az összes egybe is 40% körül jár az se kéne problémát okozzon. Nem tudom mikori de lehet csak elöregedett a rendszered vagy sok rajta a szemét. Esetleg melege lehet még a gépnek. Elég kevés az infó amin tovább lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged