- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Acer 5720z már SATA3-as? Ha nem, akkor megéri SSD-t beletenni?
Köszi
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Lenovo T61-em. A kijelzőne furcsa színekben vibrál bekapcsolás után, kb 1-2 percig. Utána egy nagyobb vibrálás bepöttyöződés (kb mikor elmegy az adás a TVben) után jó lesz. Mi lehet ez kontakthiba? Kijelzőhiba?
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Lenovo T61-es notebookom, aminek a kijelzője egy idő után berózsazsínesedik, illetve alapból érdekes színei vannak, vibrál. Megdöglött a kijelző? Vagy esetleg csak az inverter?
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Melyik az a notebookos videókártya amelyik már megbirkózik a 4k videóval?
Nvidia 920m bírja már?Köszi
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy MSI EX630-as noti, amiben külön videókártya van. Arra lettem figyelmes, hogy ez a kártya eléggé ciripel? Ez mitől van? Kezdi megadni magát?
Köszi, Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Egy Toshiba Tecra A3 kellene töltő és találtam egy régi Fujitsu töltőt.
Mind a kettő 15V, de a Toshibáé 4 amperes a Fujitsu 2,7 amperes. Jól gondolom, hogy csak annyi a különbség, hogy lassabban tölti majd az akkut?Köszi, Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Egy érdekes dolgot szeretnék veletek megosztani. Adott egy Samsung i3-as noti. Már reggel óta azon vagyok, hogy kiderítsem, miért akadozik a net ezen a gépen. Telefonon, PC, netbookon minden ok.
Próbálkoztam mindennen, router beállításaival, driverekkel, windows beállításokkal, antivirus programokkal stb.
Tudjátok mi volt a gond? Én nem hittem el... Ha ECO módba van a gép, akkor szakadozik az internet...amint átrakom Teljesítmény centrikusra, akkor minden ok...
Ti találkoztatok ilyennel? -
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Ha nem marad bent a DVD író tálcája akkor kuka?
Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Tanácsot kérnék. Adott egy notebook, ami nem tölt rendesen. A töltő vége nagyon felforrósodik, néha szikrázást is hallani. Arra gondoltam, hogy a laptop töltő csatija lehet rossz, vagy nem érintkezik rendesen.
Mi a véleményetek?
Megkérdeztem több szervizt mind 15-20.000 Ft mondtak javításra... Kicsit sokkalom egy csati forrasztásáért...
Tudtok ajánlani esetleg szervizt?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest