-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
NEMO1968
őstag
válasz
VMatteo #36495 üzenetére
Igen,normàlis!
Ilyenkor jàtszadozik az akkuval az elektronika.
Hagyja önkisülèsben kb.85%-ig lemerülni,majd feltölti 95-97%-ig.
Ez nem àrt sem a gèpnek,sem az akkunak,de azèrt hasznàld nèha akkuròl is.
Hagyd mondjuk 20%-ig lemerülni,ès onnan töltsd fel.
Ezt elèg 2 havonta megcsinàlni. -
Kbali
nagyúr
válasz
VMatteo #36402 üzenetére
Nincs olyan, hogy a Dell jobb. Erről szólna az a bizonyos topik: leírod az igényeid, a kereted és a szakik arra tudnak mondani egy-két konkrét típust. Azt is érdemes elfogadni, ha azt mondják, hogy adott típust ne. Na kb. ezt kaptad, mikor azt mondták, hogy a Lenovo Ideapad sorozatát ne.
Ahogyan az előttem szóló is írta: Telemax - ez is benne abban a topikban.
Reménykedni persze lehet, de manapság örülni kell, ha egy eszköz kibírja a garanciaidő végéig.
Tudok azzal példálózni, hogy van egy 10 éves Toshiba laptopom, ami anno 280e Ft volt (teljesítményben a telefonom körberöhögi), de még XP-vel működik, türelmes netezésre alkalmas, használatban is van. Na azzal a géppel a választott Lenovodat agyon lehetne ütni, pedig nem egy business class vas. -
válasz
VMatteo #36344 üzenetére
Nem nagyon van a 330-as gépekben m2-es foglalat szerintem. Én is végignéztem a Lenovo odalán amikor az enyémet akartam bővíteni.
Sata szokott lenni. Szerintem azt a gépet simán veri a Ryzen5-ös AMD-s változat, 140e-ért. Nálunk munkahelyen 7. generéciós I5-ös asztali gépek vannak, 8GB rammal, de a laptopom oda-vissza megeszi őket. Nem mindegy, hogy 4 vagy 8 szállal dolgozik. VirtualBox-al foglalkozunk éppen. Az I5-öt egy WS2016 telepítés + WS2012 konfig teljesen megette, gyakorlatilag fél perces késéssel reagált az egér mindenre... Tudom ez nem ide tartozik, deanno én is vacilálltam hogy I5 vagy Ryzen 5 legyen... nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest