-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #51249 üzenetére
Köszi, ha ilyet vennék, akkor már inkább AX1800 kicsit drágábban,.de köszönöm az ötletet.
-
sisi24
tag
válasz
donjohnson #51198 üzenetére
Nagyobb felbontasu monitort, ha leveszem full hdra, nem lesz csunya a képminösége? Vagy ez annyira nem függ össze?
-
cigam
titán
válasz
donjohnson #51229 üzenetére
Hiába pasztázom újra, ha a ventit nem pörgeti fel a vezérlés, vagy egy idő után leállítja. Ezért sem gondolom, hogy a pasztával lenne gond. Ha nem fújja(hűti) semmi a bordát, mondhatni normális, hogy throtlingol.
Már próbáltam BIOS-frissíteni, 2025 áprilisi a legfrissebb, de szerintem már az volt rajt. Nem segített. -
cigam
titán
válasz
donjohnson #51221 üzenetére
W10-el is ugyanaz. Miközben telepítette a frissítéseket, fujtatott egy darabig, majd elcsendesedett. Kicsivel később már throttlingolt 400MHz-en.
Mivel megfelel a W11-nek, szerintem az éjjel frissíteni fogja... -
cigam
titán
válasz
donjohnson #51219 üzenetére
Tehát az op.rendszer( W11) tudja vezérelni a ventit?
Lehet a gépnek is csak hónapjai vannak, mint a W10-nek? 3 éves korában alaplapot cseréltek(garanciában), és annak már lassan 2 éve
Reprodukálhatóan beakad, mert megint csak 400MHz-en ketyeg a proci, a beépített GPU ~70 fokos, és nem pörög fel a venni. Egy ideje elcsendesedett, nem próbálkozik a hűtésével. Fura. Most egyesével állítom le a progikat, melyiktől válik zombivá.
-
Ragniir
lelkes újonc
válasz
donjohnson #51182 üzenetére
Próbáltam hosszabban is. Ahány asus support videó annyi féle képpen....töltővel, töltő nélkül, akksival, akksi nélkül, kikapcsolt állapotban, menetközben. Egész nap több alkalommal. Sajnos nem segít.
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #51179 üzenetére
Igen, gyári akku van benne, 2021.11 havi vétel.
Magasabb töltöttségi szinten kevésbé jön elő (de előfordult már) a dolog.
-
mike1334
veterán
válasz
donjohnson #51174 üzenetére
Egy nyomorult csavart nem tudok kiszedni, a többit ment. Megpróbálom holnap újra.
-
válasz
donjohnson #51140 üzenetére
-
Moretimer
aktív tag
válasz
donjohnson #51123 üzenetére
A laptophűtő sajnos csak -2 fokot hozott, de a tesztek alapján amit említettél, nekem az jön le, hogy gyárilag hagyják olvadni ennyire. Köszönöm a segítséget.
-
abdulka1
őstag
válasz
donjohnson #51093 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez sem segített.
Amíg el nem hárul az akadály az újratelepítés elől, addig megoldom neki egy 15 méteres kábellel a netet.
Néhány hete van új szolgáltatója a tulajnak, nem is értem, hogy miért nem kérte a kábel kiépítését az adott helyre. -
abdulka1
őstag
válasz
donjohnson #51090 üzenetére
Most próbálom adapterrel, de azzal sincs látható kapcsolat.
-
ricsip
addikt
válasz
donjohnson #51090 üzenetére
2,4Ghz-en a 3 áthallás-mentes csatorna az 1, 6, és a 11. A 13, 14 csak akkor érdemes, ha még a 11-es is használt, így ezekkel a kitoltakkal félig-meddig minimális interferenciával el tud működni.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
donjohnson #51084 üzenetére
El sem tudom mondani h mennyire hálás vagyok, megmentettél egy komolyabb kórházi kezeléstől
...így visszagondolva, rémlik h vmikor már belefutottam hasonló hibába, de most nem jutott eszembe, még egyszer nagyon szépen köszönöm!
-
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51046 üzenetére
Igen. Próbáltam így is úgy is.
Peet05: Nem emlékszem, mert annyi féleképp próbáltam, de most csinálok egy fat32-es telepítőt is. Hátha.
Akksit is vettem már ki, és lehúztam a töltőről, de nem segített.
Amúgy már win11, win10- win 7 telepítővel is próbáltam.Pendrive és dvd is megvolt már.
-
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51042 üzenetére
MBR-re is csináltam már pendrivot. Am vinyót felismeri, hogy van benne, csak semmi további nincs. A pendrivot nem ismeri fel. Mostmár. nézek ki a fejemből rendesen
-
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51040 üzenetére
Másik pendrive, másik usb már sajna megvolt. Másik win iso. fájl is.
Az a fura még, hogy ahogy letöröltem a vinyorol a régi wint, ujra particionaltam, majd ugye a másik gépbe tettem erre egy win, nah azóra nem ismeri fel a pendriveot se.
Így ugye egy bios frissítés se opcio.
Security boot letiltva, fast boot is, de sehol semmi. Egyszerűen nincs semmi opcio. Boot menüben csak annyi van hogy fast boot enable vagy diasble.
Tettem most bele ssd-t, amin nincs win, de úgy se ismeri fel a pendrive-ot. Egyiket se. Az usb eszközök között se, eddig legalább ott látta, de ugye ahogy töröltem a vinyójáról a windowst- azóta nem is látja a bios a pendriveot.
Laptopot szétkaptam, átnéztem, minden be van dugva, minden a helyén, eddig évek óta ment a gép. -
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51038 üzenetére
Rufusszal is, és a windows saját progijával is, mint eddig bármikor.
Security boot kikapcsolva,
Uefi, csm, vagy bármi egyéb meg nincs, meg se jelenik semmi.
Boot menüben annyi van hogy Fast boot: enable/disable
meg hogy delete boot option, ahol nem lehet semmit kiválasztani. -
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51021 üzenetére
Ki próbáltam, kivettem a cpu-t, a wifit- és már vagy 1 órája elem és akksi nélkül feküdt, de semmi változás. Gomb benyom, vinyó pörög, és semmi más nincs.
-
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51021 üzenetére
Ki fogom próbálni!
MEgírom majd mire jutottam.
Addig is köszönöm! -
duduati
aktív tag
válasz
donjohnson #51016 üzenetére
MEgpróbáltam, de semmi.
Vinyó, optika felpörög, de nem hallom hogy tovább dolgozna a gép, vagy a vinyó. Áll magában csendben. -
whited
addikt
válasz
donjohnson #50875 üzenetére
Miután végez, a biosba lépve a Windows boot manager marad az egyetlen elem abban a szekcióban
-
Reggg
csendes tag
válasz
donjohnson #50602 üzenetére
Szia!
150w-os töltő van hozzá, az akku olyan 50% lehet. Kipróbáltam dokkolóval és anélkül is, ugyan az a hiba. -
válasz
donjohnson #50249 üzenetére
Ja de nem ez feltétlen hiba
-
capulet75
addikt
válasz
donjohnson #50247 üzenetére
Ilyen szempontból nem számít, egy külső kijelzőt hajt, csak hát ez mégis...
-
válasz
donjohnson #50222 üzenetére
Köszi
.
Egy WD19-em már van itthon, viszont az néha villogtatja a monitor képet (elmegy a jel majd azonnal visszajön) amikor a monitort alvó állapotból hozom vissza. Azt olvastam neten, hogy ez szokott ilyet csinálni. De ha ilyenkor kikapcsolom a monitort és vissza, akkor abbahagyja... Minden többi cucc szintén Dell.Lenovot megnéztem, valami olcsóbb megoldásra gondoltam. Lehet, hogy a port replikátor is elég lenne.
-
Yeffy
veterán
válasz
donjohnson #49824 üzenetére
Igen, sejtettem en is, csak gondoltam megkerdem itt is, hatha tapasztalt valaki mast.
Akkor ez ilyen. Koszi neked is.
-
gery08
csendes tag
válasz
donjohnson #48605 üzenetére
Köszönöm, vissza raktam az alap firmwaret, azzal rosszabb lett, majd a legújabbat, de sajnos maradt ugyanilyen. Valószínűleg tényleg valami usb gond lesz, próbálgatom majd az usb-t, hátha valamelyik módosítás megoldja.
-
tvamos
nagyúr
válasz
donjohnson #13338 üzenetére
Egy 8 evesnek lesz, a "munkajahoz", ugyhogy gondolkodom meg rajta.
Raadasul nem tul combos ez a gep, nem tudom, mennyit erdemes ra kolteni.
Igazan az atlatszo alap, fekete betu tetszene a leginkabb...
Turelmem nincs, van viszont vonalzom, meg tapeta vagom.
Csak nem tudom, mennyire ragaszkodnak ezek az olcsok a billenyukhoz.
Szoval igy. -
tvamos
nagyúr
válasz
donjohnson #13336 üzenetére
Koszonom szepen, megkerdezem tole.
Azt hittem, par szazas tetel... no mindegy, legalabb kapni! -
ExpertEndre
tag
válasz
donjohnson #12985 üzenetére
Szeretném megköszönni, mert ez jó
Egy dolgot nem értek, onnan szedtem le én is korábban és eldobta erorral, nem értem -
molnarpeter
nagyúr
válasz
donjohnson #12799 üzenetére
Konkrétan egy i7-3540M lenne a kiszemelt az 1,3GHz-es GPU-ja miatt, gondolom 4-es szériájút nem kezelne a laposom (pedig de jó lenne egy HD4600...)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
donjohnson #12598 üzenetére
Csak angolt tudnak ~20k magasságában... Ötletek? Ebayről lenne jó egy új, amit át lehet szitázni/matricázni magyarra.
-
Cidan
tag
válasz
donjohnson #12525 üzenetére
Megcsináltam ahogy írtad, de nem változott semmi sem.
Kikapcsoltam, kihúztam a töltőt, kiszedtem az akksit, visszaraktam, felvillant az akkujelző led, rádugtam a töltőt és bekapcsoltam. Ugyanúgy 56% és nem töltődik.
Impressa:
Ez egy saját Win7(Ultimate), a gépet FreeDOS-osan vettem.Az utility.exe viszont futkos, igen. (Lenovo Battery Management Software Ver 8.0). Állítsam le?
-
FlashLed
senior tag
válasz
donjohnson #11343 üzenetére
Köszönöm.
Ha működne az üzenetrendszer,amióta ez az új kib@..ott prohardver van semmi sem működik,csak erőltetik a népre a kakit.
Mindenesetre amint sikerül neki írnom rákérdezek! -
S. Szabi
őstag
válasz
donjohnson #11282 üzenetére
-
xcds
őstag
válasz
donjohnson #11279 üzenetére
De ha filmet néz róla, az nem mondható tétlenségnek.
-
Dell XPS
veterán
válasz
donjohnson #11272 üzenetére
tényleg érdekes, mert a működő slot nem így néz ki: [link]
-
zuhi_
senior tag
válasz
donjohnson #11272 üzenetére
Nem mozdul meg, próbáltam kihúzni csipesszel...
-
t.kristof
senior tag
válasz
donjohnson #11197 üzenetére
Nincs ilyen. Nagy nehezen felbírtam erőltetni a .netet de a driver még mindig nem akar.
Lehet reinstall lesz a windowsnak.
-
btudos
nagyúr
válasz
donjohnson #11164 üzenetére
Megvolt a videó is, amin láttam hogy nem lehetetlen a küldetés, de egyébként service guide alapján dolgozom, az a bevált módszer. A probléma nem is ezzel van, csak az ODD mögötti sarokban a két csavarral ami nem akar kijönni.
NEMO1968: Köszönöm, megpróbálom
-
VIBO
őstag
válasz
donjohnson #10979 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
donjohnson #10907 üzenetére
már tegnap reggel meg is vettem köszönöm!
csak annyi a munka h még csak 1x tudtam bekapcsolni, de nagyon patentnak tűnik!
nem volt időm visszajelezni hamarabb, de köszönöm a segítésget! -
ati012
őstag
válasz
donjohnson #10659 üzenetére
biztos is
-
Mgeri.
csendes tag
válasz
donjohnson #10659 üzenetére
Ezt jól látod. Csalás az egész, itt is óva intek mindenkit.
-
GabN73
addikt
válasz
donjohnson #10562 üzenetére
Megvolt, de az se segített.
Friss rendszer volt rajta, újrahúztam, működik. Lehet valamit sikerült elállítania a tulajnak... -
jfehervari1
tag
válasz
donjohnson #10365 üzenetére
köszi
-
salesmann
csendes tag
válasz
donjohnson #10331 üzenetére
Köszi szépen, szétnézek... :-)
-
Ulius80
tag
válasz
donjohnson #10224 üzenetére
sajnos nem,csak fekete a kijelző!Esetleg gombelem lemerülhetett?
-
Krisz79
őstag
válasz
donjohnson #10220 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
Érdemes különben így? -
unyadavid
senior tag
válasz
donjohnson #9309 üzenetére
köszönöm
-
cAby
tag
válasz
donjohnson #9216 üzenetére
Köszi az infót!
A fontos adatokat átpakolgattuk már a gépemre, a filmek meg nem számítanak... pár torrent oldal és a UPC segíteni fog a gyors pótlásban.
Jó, hát akkor menni fog a gépe zakkanásig!
-
NEMO1968
őstag
válasz
donjohnson #8994 üzenetére
Erre gondoltam én is hirtelen.
Ezt elég érdekes beledugni egy USB-be,persze biztos volt olyan,akinek ez is sikerült
.
[/f.szabo
Na igen,ijedtében sok mindent eltéveszthet az ember.
-
f.szabo
tag
válasz
donjohnson #8994 üzenetére
hát..jah, arra gondoltam, de kicsit ideges voltam a probléma miatt, ezért rosszul írtam, bár a lényegen nem változtat mármint, hogy rövidre zárta az usb portot.
-
rii
nagyúr
válasz
donjohnson #8939 üzenetére
hu'de profik --- és mind pösti ... nagyon köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
válasz
donjohnson #8939 üzenetére
Milyen jó "darabokat" találtál!
Tényleg nem egyszerű 20K környékén....P4 -es az biztosan proci limites lesz a felhasználási területen.
-
rii
nagyúr
válasz
donjohnson #8934 üzenetére
nagyon köszönöm
írok is neki
én és próbáltam keresni, de nem könnyűköszi mégegyszer!
-
albi31
aktív tag
válasz
donjohnson #8934 üzenetére
annál jobbat is lehet vadászni,de akkor minden délelőtt ide kell ülni 1h-ra majd délután is és este is...én találtam majd fél tucatot,de mire odáig jutottam volna hogy fixáljam,már jegelve volt!
-
szonti
aktív tag
válasz
donjohnson #8889 üzenetére
Annyira nem extrém a gép használata, egy winamp megy háttérben, meg a chrome max 2-3 böngésző füllel, youtube, origo, esetleg facebook, meg más híroldalak, sztem ez egyáltalán nem extrém. Aztán ha 1 böngészőfülben új oldalt nyitok meg ilyen értékeket ad. Új gépre nem akarok költeni, alapvetően ennek sincs semmi baja.
-
szonti
aktív tag
válasz
donjohnson #8876 üzenetére
Netezésnél amíg betölti az új oldalakat 98% körüli CPU használatot ír és 93% körüli memóriahasználatot, ha betöltött az oldal akkor visszaáll olyan 75% körülre a CPU használat.
-
szonti
aktív tag
válasz
donjohnson #8874 üzenetére
Driverek frissek, T4300 as proci van benne, chromot már megszoktam. Akkor fölös bele vennem memóriát?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
donjohnson #8816 üzenetére
Köszi a választ. Most néztem rá Aidával és 1,6 GHz-en fut kikapcsolt SpeedStep-el...
Ez a 65W max integrált vga-val lenne elég. -
Kbali
nagyúr
válasz
donjohnson #8758 üzenetére
Köszi, megnézem, hogy Vista alatt is működik-e
-
Ice&Lime
veterán
válasz
donjohnson #8706 üzenetére
"Az észlelt hardvert ez az IDT csomag nem támogatja".
Ezt írja ki telepítésnél sajnos, szóval nem jó a driver.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
donjohnson #8711 üzenetére
Ebben is van valami... Általában ugye mindig az van hogy megtörik valahol a kábel főleg ha viszi az ember a notit és akármilyen szépen tekeri össze előbb-utóbb úgyis megtörik.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
donjohnson #8698 üzenetére
Nem tetszik a gangszíne, túl kiadja a magas frekvenciát, így alaptól élesebbek a hangok.
-
banán007
tag
válasz
donjohnson #8510 üzenetére
Az opera lehet a hibás, mert az IEben minden működik. Flasht is firssítettem és utána se jó...vagxis másik böngészőt fogok használni.
Köszi a segítséget!Most nézem hogy nem feltétlen a böngésző a hibás...ha rárakom a maxthont energiatakarékos GPUra akkor jó, de ha nagy teljesítményre akkor jelenik meg a csík
-
albert8
veterán
válasz
donjohnson #8506 üzenetére
Kösz! Nem találtam valahogy ezt a topikot
-
takyka77
tag
válasz
donjohnson #8438 üzenetére
Igen ez lesz valószínűleg.
-
takyka77
tag
válasz
donjohnson #8436 üzenetére
Hát ez elég necces, mert futár hozza-viszi, és Brno-ban van a szervíz, ha jól látom.
-
fungi
aktív tag
válasz
donjohnson #8387 üzenetére
Igen, az lesz, köszi!
-
dehecked
tag
válasz
donjohnson #8351 üzenetére
Amikor az előző kommentem írtam, meguntam és elmentem BMXezni inkább
Most hazajöttem, elindítottam újból a telepítést, nem mahináltam a beviteli nyelvekkel semmit, és láss csodát működik egyből, szóval majd ha minden fent lesz, akkor a telepítőlemez segítségével kiszedem az angol bevitelt, mert anyám gyakori szokása átváltani "véletlenül", utána meg engem hívogat, hogy hogyan is kéne visszarakni magyarraÚj kérdésem: Van rá elérhető BIOS frissítés, azt mindegy, hogy driverek előtt vagy után telepítem? Jobban esne a kicsi szívemnek a driverek előtt, hátha utána összeakadna a bajsza valamivel, de ki tudja mivel teszek jobbat
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
donjohnson #8093 üzenetére
OK, fail. Megyek sunnyogni a sarokba.
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
szaporv
tag
válasz
donjohnson #7809 üzenetére
Igen jó, de én ezt venném a helydbe
http://hardverapro.hu/apro/equip_usb_3_0_vezerlo_express_card/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest