- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Ha nem megy feljebb az baj, akkor vissza kell raknod a programot, mert csak annak a segítségével tudod a tiltást feloldani. A programban be-kikapcsolod az akkuvédelem üzemmódot, akkor el kell, hogy induljon a töltés azonnal. Most én is visszaraktam a programot, és átállítottam teljes feltöltésre, és azonnal elindult a feltöltés.
-
Impressa
őstag
Lehet élni nélküle, én sem használom, teljesen felesleges, véleményem szerint, baja nem lesz a gépek ha nincsen fent.
A BatteryCare-t én is használom kontrolképpen. Lassan 2 éves lesz a vas, és nem érzem hiányát a programnak, a Win 7 energiagazdálkodásánál mindent be tudsz állítani, amit a LEM-ben is.
-
Impressa
őstag
Igen, le kellene állítanod: folyamatstruktúra leállítása. Utána a LEM programot is ki kellene kapcsolnod. És mielőtt újraindítanád a gépet, az automatikusan induló programok közül is vedd ki a LEM programot. Arra figyelj, hogy a Battery Managementnek is van külön saját indító fájlja. Elvileg újraindítás nélkül is el kell, hogy induljon a töltés.
Ha nem, akkor restart segíteni fog. Mindezt saját tapasztalatból írom, mivel nekem is Lenovóm van ezzel a programmal. A LEM programot én letiltottam, de Battery Managementet hagytam futni, mivel mostanság sokat használom adapterről a gépet.
-
Sajnos vannak ilyen tipusú aksik amiket nem lehet addig tölteni amíg teljesen le nem merülnek.
Ez független a winben elérhető beállításoktól. Az egyik aksimra lehetett állítani a winben az aksi töltési profilját, aztán ugyanazon laptopban lecseréltem az aksit, és arra már nem hatottak a beállítások: addig nem töltődött amíg 5%-ra le nem esett az aksi töltöttsége, onnan lehetett csak feltölteni 100%-ra... de máshonnan nem.Tehát ez nem gépfüggő, nálam a gyári aksit lehetett (aksiprofil beállítástól függően) bármikor tölteni, az ugyanolyannak kinéző utángyártottat pedig nem.. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged