- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
szaporv #16018 üzenetére
"Amúgy egy HP Pavilion DV 9xxx amd-s integrált vga-s alapról volt szó."
Huh, ez még kóla beöntés nélkül is súrolja a retek melegágya fogalmát.
Az, hogy elindult utána a gép, még csak-csak... de hogy azóta (1éve) még működik, már számomra necces. Nem vonom kétségbe a szavad, de nekem egy kicsit városi legenda a történetedPersze minden lehetséges.
-
-
scarbantia
aktív tag
válasz
szaporv #8043 üzenetére
Szia!
Miért? A Dell M4400-ban volt RGB LED-es, fehér LED-es, dual CCFL-es, és ha jól emlékszem, akkor single CCFL-es panel is. Mindegyik ugyanolyan alaplapra ment rá, nyilván eltérő inverterekkel/vezérlőkkel. Ha jól tudom, akkor LED-eshez nem kell inverter.
A PWM vezérlők az alaplapban vannak, vagy a LED-es panelekhez is kell valami vezérlőmodul?W500-ban is volt CCFL-es panel és fehér LED-es is.
Csatlakozók, inverter szempontjából esélyesebbnek látom a dual CCFL-est, a méretet meg kell nézni, hogy bele lehet-e faragni. 3mm nem kevés, még akkor se, ha esetleg 1,5-1,5mm-re eloszlik. A 0.8mm-es vastagság talán nem jelent gondot. Bízok benne hogy a TP-ben van hely.
-
albi31
aktív tag
válasz
szaporv #8041 üzenetére
odaírta,hogy a dual az 30-s a LED-s 50(életembe nem láttam),így csak a 30-s jöhet szóba,másrészt,ha kicsit nagyobb,már bukta van,ez biztos,meg kell nézni,hogy a gyári specifikációban milyen lehetőségek vannak,és csak azt tudja a W500-ba rakni...nem is értem,hogy ment át a Lenovóból a DELL-be!
-
bitum3n
tag
válasz
szaporv #8033 üzenetére
Köszi a választ. Megfontolandó mindenképpen a csere
Egy szegedi notebook szervízben egyébként azt mondták ők nem tudják kicserélni, de ha lehetne akkor se tudná a gép kihajtani. Érdekes, hogy elég sok új játék egy fullhd ledtv-re kötve high vagy afeletti beállításokon megy... -
molnarka
csendes tag
Egyébként 22ért láttam szállítási költséggel együtt, de 25ért már olyat kapok amit be is szerelnek itthon és akkor már a szállítás által előjöhető probléma sem áll fenn. Viszont kaptam 12ért is ajénlatot, de nem biztos, hogy jó hozzá, ezért írtam ide, hogy kompatibilitás lehetséges-e.
-
ravail
senior tag
Szia!
A laptopodról ezt az adatlapot sikerült találnom. Ez alapján Mobile Intel 915PM Express Chipset-es. A chipset által támogatott CPU-k listáját itt találod. Ez alapján, talán az M780-as lenne egy kicsivel erősebb, azonban szerintem ezt a többletet nem éreznéd.
Megelőztél netzoli!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest