- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lookingglass
újonc
válasz
Hardver Arc #33436 üzenetére
Az a baj, ha rendelek is bele, egyáltalán nem biztos, hogy menni fog. Jó volt ez így, igazából asztali gépként funkcionált.
-
válasz
Hardver Arc #33426 üzenetére
Elméletileg a full dh más kábelt igényel.Mielött megrendeled nézd meg . hogy hány szál van bekötve a kábelen.Ha több mint 20 akkor jó.
-
Papooo
senior tag
válasz
Hardver Arc #33210 üzenetére
Egy hét alatt megjön, és így kell beszerelni.
Max fél óra alatt megvan. -
nahunn
tag
válasz
Hardver Arc #32693 üzenetére
15,6 slim led 30 pin 1366*768 lesz
-
Vangelis
félisten
válasz
Szedd ki pár perc alatt megvan és az a tuti!
-
válasz
Ez sok mindentöl függ egy a biztos, hogy 15,6" a többi csak akkor derül ki ha pontosan be van azonosítva a típus.Ha elküldöd a gyári számot (service tag) megmondom pontosan milyen kijelzö kell bele.
-
Papooo
senior tag
válasz
Hardver Arc #32578 üzenetére
15,6"-os 30 pines led kijelző kell bele.
Ha beszerzed használtan, és youtube alapján beszereled, akkor 10-15000.
Ha inkább újat akarsz, szervíz által beszerelve, akkor 25-35000. -
dugo_
veterán
válasz
Hardver Arc #32455 üzenetére
DDR3L (1,35V), 1600MHz, CL11, ezeket kell figyelembe venni.
ezek azokJó eséllyel menni fog a dual chanel, ha nem, akkor ott a 14 napos elállás. Vagy keress aprón kipróbálhatót.
Egyszerűbb egyébként a CPU-Z programmal kiíratni ezeket az adatokat, az még a modellszámot is kiírja.
Sokszor szokott lenni aprón típusazonos memória, ha elkezdik bontani hasonló évjáratú a gépeket az oem memóriákkal együtt. -
nahunn
tag
válasz
Hardver Arc #32310 üzenetére
nézd meg az eszközkezelőben a wifi tulajdonságok részletek hardverazonosítók
alatt, hogy milyen kártya van benne, arra guglizz rá
(pl: PCI\VEN_8086&DEV_08B3&SUBSYS_81708086&REV_83 ) -
MurdR
veterán
válasz
Hardver Arc #13187 üzenetére
Meg ér annyit. De Far Cry 2 nem fog menni azon a felbontáson médiumon.
-
Rivaul
addikt
válasz
Hardver Arc #13187 üzenetére
Ahogy néztem az korrekt ár. Közben találtam egy tesztet. Azt is érdemes lehet vétel előtt átfutni. Itt aprón 85-ért is találtam, s még újonnan is árulján 107k körül amúgy.
-
Rivaul
addikt
válasz
Hardver Arc #13185 üzenetére
Ha nem vársz tőle túl sokat akkor elégedett leszel. Memóriát bővíthetnél majd mert minél többet tud levenni magának a video annál jobban fog teljesíteni. Amit írtál s vársz az kb reális.
-
Impressa
őstag
válasz
Hardver Arc #8710 üzenetére
ez jó volt. Én semmit nem húzok ki. Asszony tud az őrületbe kergetni, ő mindent kihúz este
Akkor végül is minden ami be van dugva még kikapcsolt állapotban is fogyaszt hiszen
Ahogy mondod, minden ami be van dugva és nincs rajta kapcsoló ( mechanikus) az fogyasztó. A TV igazából stand by üzemmódban van, de ez nem is baj. -
donjohnson
addikt
válasz
Hardver Arc #8708 üzenetére
én se szoktam kihúzni a töltőt. ha hibátlan, akkor kibírja 10 évig is bedugva. ha meg valami hajlamos rá, hogy tönkremenjen, akkor az előbb-utóbb úgyis elromlik, ha kíméled akkor is.
-
Impressa
őstag
válasz
Hardver Arc #8708 üzenetére
Hogy rövid legyek, nem.
Én is folyamatosan a hálózatban hagyom a töltőt ( pedig anno kihúztam) de a gépből kihúzom a végét. Azért jobb lenne kihúzva tartani arra az időre, mikor nem használod.
1. nincs fogyasztása ha kihúztad - tudom minimális -
2. áramszünet esetén, mikor visszakapcsolják az áramot okozhat gondot az adapternek, meg persze minden más elektromos eszköznek is. (olyankor van meló, kondi, NTC, vagy varisztor pukkanásával meg szokták úszni a delikvensek) -
rgeorge
addikt
válasz
Hardver Arc #8554 üzenetére
-
subset
senior tag
válasz
Hardver Arc #8548 üzenetére
Szia,
Biztosan örülne neki a gép és csendesebbé válna ha ki lenne rendesen takarítva....pláne ha kívülről is látható a porosodás.
Sok az a 60 fok, főleg ha ennyi terheletlen állapotban (ha jól vettem ki szavaidból).
Talán ez segít:
[link] -
banán007
tag
válasz
Hardver Arc #8296 üzenetére
Lehet kapni szemüvegekhez nedves törlőt is, én azzal szoktam és hatásos.
pl. Splendid márkájút (én ezt használom), spárban lehet kapni, de bármelyik szupermarketbe találhatsz -
Dell XPS
veterán
válasz
Hardver Arc #7873 üzenetére
60K-65K-ért lehetne eladni a laptopot jelenleg, a többit Te döntsd el.
A PB nem egy nagy minőség és van is gond vele, az asztali géped keresztbe megeszi a laptopot, de ha a hordozhatóság kellene mindenképpen..szóval ezt Te látod át.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Hardver Arc #6398 üzenetére
Az egy jó lehetőség, ilyesmit keress.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Hardver Arc #6394 üzenetére
Na azt az utolsó ajánlatot kellene körbejárni, és kérdezzél bátran segítenek a kollégák vagy az ajánlott fórumok valamelyike.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Hardver Arc #6386 üzenetére
Nagyjából egyik sem...
Mire kellene, milyen összegért, honnan? -
Dyrg
aktív tag
válasz
Ez kérdés? Asus. Teljesítményre és megbízhatóságra is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia,
Milyen processzor van a 7551-ben?
Szerk: ASUS mindenképpen szvsz..
-
Ruszki
senior tag
válasz
Hardver Arc #6365 üzenetére
Szerintem jó áron van.
Még egy kicsit alkudsz persze ésszel ha lehet!
Aztán ha van valami nyűgje csak kijön időbe aztán ott a gari!Üdv,Ruszki!
-
Rivaul
addikt
válasz
Hardver Arc #5937 üzenetére
Mire megírtam, módosítottad. Nincs mit
-
Rivaul
addikt
válasz
Hardver Arc #5935 üzenetére
Youtube-on kéne nézelődnöd ilyen esetben hogy mit is bír. Persze ott sokszor a p1 is viszi fullon a BF3-at így jobban nézz körbe.
Amúgy te vagy a sokadik aki cserével kapcsolatba kérdez. Mivel nem találtam olyan topicot ahol ilyen témával foglalkoznának így megnyitottam. Várok minden kérdezőt s szakit aki érdemben tud nyilatkozni a témáról!
-
Rivaul
addikt
válasz
Hardver Arc #5932 üzenetére
Ha ár-érték arányban vesszük akkor megéri elcserélned. Ha teljesítményt nézünk akkor azzal a lapossal nem fogsz tudni játszani. Persze csak ha számít az ilyesmi. Ha nem akkor teljesen jó üzlet.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Hardver Arc #5919 üzenetére
2013.06.21.-én vettem,innentől 2 év garancia.
minek veszi meg, ha pár nap múlva eladja?? vmi nem stimmel itt ezzel....
-
Dell XPS
veterán
válasz
Hardver Arc #5705 üzenetére
Szia,
Ez attól függ, hogy mire használnád a laptopot (a pontos specifikációja is kellene), előtte viszont áraztasd be a konfigurációt: ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás (kiemelt téma)
-
stratova
veterán
válasz
Hardver Arc #5705 üzenetére
A 6670 GDDR5 kártyádnak kvázi kisebb teljesítményű testvére a 6770M, ennél valamivel erősebb kártya kellene pl. egy HD 7770M, GT 650M GDDR5, ha nem akarsz a játékokban visszalépést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged