-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip #51108 üzenetére
Az említett laptop valójában semmi komolyabb munkát nem fog kapni, munkát tekintve szinte csak szövegszerkesztés fog majd róla történni, igazából a legnagyobb hardverigény olykor-olykor pár filmsorozat lejátszása lesz.
Ha így sem ajánlott a 45W-os töltő, akkor megspórolok holnap egy kitérőt és mégse megyek IKEA-ba.
Az alap elképzelés az lett volna, hogy ne az eredeti zömök adapterét kelljen használni, hanem csak ilyen csinosabb UBS-C végű “telefontöltőt”.Szerk: Akkor meg lehet veszek inkább Essager 67W GaN töltőt és elvileg úgy annyira nem teszek majd rosszat az akkunak azt használva.
Nekem igazából ez is új, hogy gyorsabb töltővel tudnak olyat a laptopok manapság, hogy ki tudják zárni az akksiról futást és csak az adapterről futnak.
Telefonok és táblagépek miért nem tudják ugyanezt a gamer telefonokon kívül? -
válasz
ricsip #51102 üzenetére
Köszi mindkettőtöktől a választ!
Azt láttam igen az oldalon, hogy az a neve szerint is 100W-ig okés kábel, csak van közben 1000-essel olcsóbban “sima” kábel is ugyanabban a hosszban (amihez nincs írva, hogy mekkora teljesítményig jó), de végülis 1000 Ft-ért lehet nem szórakozom, hogy aztán vagy jó lenne vagy nem.
-
Goldshadl
csendes újonc
válasz
ricsip #50846 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát, én a középúton vagyok, teljesen tudatlan már nem vagyok, mindenféle szemetet nem töltögetek azért le, elvileg vigyázni tudok a rendre a gépemen, de azt pl. már nem tudom kiküszöbölni, hogy ne hízzon fel a windowsom, minden óvatosság ellenére sem. És utálok recoveryt csinálni. A régi xp-s gépeimet is sokszor kellett lezúzni, azt ki is tanultam rendesen, megvolt a kis CD, most viszont keresgélni az új Windows gépházban, utálom, na.
-
-
válasz
ricsip #50244 üzenetére
Aham, megvan így köszi! Láttam yt videókon már ilyet, okos dolog valóban. Itthon nincs ilyen, így az kimarad, meg ugye nedvesség sem érhet egy notebook töltőt, kivéve nyilván a nyuszi szájában lévőt!
Azért lehet körülnézek, van-e villszer üzlet a környéken, OBI és társai vannak mindenféle nyilván...
Köszi az alkalmazási tippeket is!
-
válasz
ricsip #50230 üzenetére
Dell Latitude 5540 laptop + Dell P2723DE monitor.
Biztos, hogy nem kontakt hibás az előző az volt, ott a táp is elment, itt konkrétan olyan, mintha a szinkronból esne ki, de csak akkor csinálja, amikor inaktivitás miatt a monitor elmegy alvóba és felébresztem egérrel, vagy billentyűzettel. Akkor csinálja ezt az elmegy a kép majd visszajön,, megint elmegy utána visszajön, stb., stb. Ha ilyenkor kikapcsolom a monitort majd vissza, akkor abbahagyja.
És nincs minimálisan sem mozgatva a kábel ilyenkor. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ricsip #50221 üzenetére
Felkiáltójeles nincs.
Általánis eszközök alatt nem tudom, hogy mit értesz.Egyébként az eddigi jelekből az a sejtésem, hogy nincs a laptopban BT. Így lenne a logikus. Csak ugye én laikusként nem tudom, hogy a BT esetleg nincs-e más néven megnevezve az Eszközkezelőben (akár ahogy írtad Általános eszköz) megnevezéssel.
Legflejebb veszek egy USB-s BT adaptert, 1500 Ft-ért már láttam az emagon.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
ricsip #50085 üzenetére
Megnéztük és ők írták rosszul a honlapon, mert miközben vártam itt a válaszra addig javították a honlapon + a Lenovo oldalán is 512-est írnak.
A probléma az, hogy egyik döntő tényező volt a laptop mellett, hogy 1TB SSD-vel adják és ezt tükrözte az ára is (mindenhol máshol több 10000 Ft.-al olcsóbb volt). A mai világban egy dedikált gpu-s laptopnál amit játékra használnának nem sokat érnek az 512 SSD-vel. Ráadásul csak, hogy ne legyen egyszerű elbírált 0% 10 havi áruhitelre is lett vásárolva.
Szóval ezért próbálok utánajárni, hogy garanciavesztéssel jár-e a Lenovo laptopoknál, ha garanciaidőn belül bontva van a gép (bővítés, csere, portalanítás, stb.). Egyes gyártóknál szabadon bővíthető a gép garanciaidőn belül. Ha a Lenovo-nál is így van, akkor elfogadjuk az esetlegesen felajánlott kompenzációt és bővítjük +1TB SSD-vel. -
ricsi99
addikt
válasz
ricsip #50020 üzenetére
MédiaMark-ban vettem valami tp-link cuccot...ami a lényeg hogy külső táp-os legyen... több mint egy éve megvan /bluetooth /egér /pendrive szinte mindig van benne + telcsimet is arról töltögetem... egy hiba van... könnyen kicsúszik a bejövö usb kábel. standard usb 3.0-ás de hibátlan megy a 2.0 -ás csatiban is... nem szakad meg ,ha usb-s wincsit teszek rá akkor sem...csak kellett egy kis cellux tuning ,ha épp lerántom a gép tetejéről ne essen ki belöle a bejövő kábel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged