- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10216 üzenetére
Ilyen terhelés mellett ( használat) szerintem teljesen jól bírja az akkud. Mondhatnám azt is, hogy hibátlan: és igazából az a lényeg, ténylegesen mennyit bír és nem az, mit ír ki a win. Mivel folyamatosan változik a terhelés, így folyamatosan változik (késve természetesen) a hátralévő idő számítása is.
-
-
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10212 üzenetére
Ha kiveszed az akkut, ránézésre mennyire tűnik "gyárinak". Tudom fura kérdés/kérés.
(gyárinál azért rajta szokott lenni a laptop márkaneve is) ha jól értettem, amit írtál a másik topikban, hogy legalább 2 órát bír az aksija? HDD cserénél még kalibrációra se lenne szükséged, hisz a win a BIOS-ból olvassa ki az információt. Ettől függetlenül lehet érdemes lenne megcsinálnod, mert utána a BC is pontosabb infót ír ki neked az akku állapotára vonatkozólag. Gyárilag 6 cellás 48Wh akkuval jött ki, neked meg olyan mintha 4 cellás akku lenne most benne.
-
Impressa
őstag
válasz
DeFranco #10210 üzenetére
Üdv.!
Dobd fel a BatteryCare kíváncsi vagyok, mit ír ki az akkudra.
De már az gyanús, hogy akku feszültségére 3,7V-ot ír neked. Legalább 11V-ot kellene kiírnia. Ha meg teljesen fel van töltve, akkor 12,4V környékén kellene lennie. Ha nem írtad fel az akkud sorozatszámát, akkor nem nagyon tudod kideríteni a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest