- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
perfegor17 #50212 üzenetére
BIOS-frissítés is át tudja szabni a funkciót.* Van, hogy csak linux alatt kapcsolható valami. A kettőt összefüggésben is láttam már. Vagyis duplán indokolt a live linuxi teszt.
*Pl. Nem Fn+Esc a váltás többé, hanem dupla Fn.
-
válasz
Ahogy írták teszteld live rendszer alatt. Plusz óvatosan szedd le a hátulját, majd bill szalagkábel kihúz, szemrevételez, amit kell csináld meg, pl takarítás, majd rakd vissza, és teszt.
-
5leteseN
senior tag
válasz
perfegor17 #50214 üzenetére
Ha a NumLock nincs bekapcsolva, nálam is van a +/-, és jobbra/balra. Ezek szerint valami a billentyűzet jó, nem szakadt/zárlatos. A bill-beállítás nem jó(ott kell keresgélned, vagy alaphelyzetbe állítani), vagy esetleg még valamiért nem jó billentyűzet van nálad beállítva: mint például mikor a 101 gombost 105 gombos(és esetleg még más nyelvű)ként "elállítva" próbálja használni valaki.
Így távolról ennél sokkal többet nem nagyon lehet segíteni.
A "favágást"(lépésről-lépésre történő hiba-keresést) innen nem tudjuk helyetted megcsinálni, a felesleges varga-betűket tudjuk(próbáljuk) csökkenteni. -
5leteseN
senior tag
válasz
Ha jelenleg Windows fut rajta akkor tesztelném egy Linux-val Live üzemmódban(semmit nem csinál a meglévő rendszer(ekke)l.
Ha most Linux fut rajta, akkor pedig a szintén gyorsan elkészíthető WinToGo-val tesztelném pikk-pakk a lapost, ami WonToGo szintén nem nyúl a meglévő rendszerhez.Ha a másodlagos Op-rendszerrel műxik a hibásnak jelzett rész, akkor tuti, hogy valami beállítás lett "elkalimpálva".
Ha a másodlagosokkal is rossz, akkor szinte biztos a hardver hiba(billentyűzet). -
válasz
perfegor17 #49991 üzenetére
Gyári orig, ami jó is olyat keress.
-
válasz
perfegor17 #49989 üzenetére
Keress bios dump file-t
-
teptep
senior tag
válasz
perfegor17 #49983 üzenetére
A redditen is bírkóznak vele.
gyári win10 lemezzel akkor az fel megy de csak a 1709-es verzió
És ha telepítés után letöltöd Win10 22H2 iso-t és megnyitod, akkor setuppal nem tudod frissíteni? -
válasz
Bios reset? Bios írás íróval?
-
ricsi99
addikt
válasz
Bios ban nem láttam még hibaüzenetet.. lefényképeznéd?
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #49108 üzenetére
Amatőr kérdés ,de gondolom legacy módban telepíted...
MBR partició van e vagy Gpt?
Probáltad e az sata vezérlőt ide/ahci módban?
Win7-el probáltad e már? Emlékeim szerint az volt a támogatott rendszer.
Végtelen karkázás akkor szokott lenni ha a win vár valami meghajtó válaszára... pl kártyaolvasó ,vagy usb vagy ilyesmi..
Kiprobálnám ,hogy amit lehet a bios-ban letiltanák/lebutitanák...
Lehet a gép energiabeállításai nem fexenek a win telepitönek
Gondolom több ssd/hdd vel próbáltad ... én software hibára tippelek... ha dvd-röl megy a gép akkor a hw szerintem jó... fizikailag akkor az adatbuszok épek és az tápot is megkapja -
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #49106 üzenetére
Próbáld meg Caddy-ba átrakni az ssd-t ,és a dvd helyére berakni... annak a csatija biztos hibátlan ha a dvd megy benne
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #49104 üzenetére
Most a telepitő pen-drive -ről vagy az ssd-ről nem megy?
-
válasz
perfegor17 #45359 üzenetére
Nálam a legutolsó ilyen alaplacserével járt, én is cpu meg ramcserével kezdtem. Nálad Proci. Ezt is tudjuk. De am biosban is kikapcsolt? Mert nekem igen. Elsőre Én melegedésre gyanakodtam, mert 92 főlé is ment Windows alatt, nem vártam votább, de utána 45-55fokos állapotban is kikapcsolt pontosan 27 perc után
Legközelebb azért valahogy utalj, hogy mire válaszoltálPl válaszolj arra a hsz-re
A 2020m elégy gyengusz cpu...
-
Tim82
félisten
válasz
perfegor17 #45341 üzenetére
CPU-t cseréltetek a gépben mondjuk kétmagos Pentiumról vagy Celeronról i3-ra? Ha megnézed valamilyen hardverösszetevők kilistázására alkalmas programmal (pl. Aida, hWInfo32 v. 64), "véletlenül" nem HM70 az alaplapi chipset?
Ha ez a kettő igaz, akkor nem bug, hanem feature a 30 percenkénti kikapcsolás.
-
válasz
De ha kikapcsol és rögtön visszakapcsolod, akkor is pont harminc perc? BIOS ban sincs semmi opció? Bios alapbeállítasok, netan frissítés? És hogy kapcsol ki? Mint akit a konnektorból rantanak vagy szépen leáll?
-
válasz
Biosban is?
-
Medvus
csendes tag
válasz
perfegor17 #45150 üzenetére
Én az fn+f9et nyomkodva oldottam meg hasonló problémát.
Azt már próbáltad? -
válasz
perfegor17 #45152 üzenetére
nézd meg jegyezd s meg a bios beállítást, majd bios reset
és lássuk biosba mit produkál -
válasz
perfegor17 #45150 üzenetére
Szia. Esetleg szedd le a drivert VGA
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #44818 üzenetére
Egy jack kb igy néz ki...
Konyhanyelven írok , talán így érthetőbb.
Ha megnézed 5 tüske van a csatlakozón.
Nevezzük úgy el hogy
Az első 1 külön álló a föld...
a hátsó 4 ből mondjuk :a 2 belsőn bejön a bal/jobb oldali hang a 2 külsőn meg kimegy.
Ha ezt megnézed ,láthatod ,hogy ilyen rugós lemezkeből áll
Ez ha bedugod a jacket ,a 2 belsőn bejön a hang de a lemezek széthajlanak egy kicsit és igy a 3-4 es lábakon nem megy ki. Igy kikapcsol a belső hangszoró.Láttam már olyat ,hogy igy elment a csati ,hogy állandóan "nyitva" maradt a csatlakozó és nem szólt a belső hangszoró.
Persze ez még kombinálva van mert egy kis erősítő ic- is utánna van kötve ,hogy szóljon a belső hangfalpár... ami természetesen egy digitális vezérlő áramkör-el van megoldva ,hogy tudd állitgatni a hangerőt...
Röviden.
Csatlakozót meg kell nézni... ugye odáig jó minden...
Ezt még egyszerűbb cserélni ,ha azzal van a gond , a következő az erősítő része ,ami már nem a házibarkács javítási kategória -
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #44816 üzenetére
Maga a Jack csatlakozó az jó az alaplapon?
Nincs széthajlítva? Azt egy sima mezei mérőműszerrel le tudod mérni.
Szintén asus lapon (csak sokkal régebbi) már futottam ilyen problémába ,de ott az "erősítő" ic volt elszálva a lapon -
válasz
perfegor17 #44058 üzenetére
Igen ilyen is előfordul, de akkor akkuról rendesen kell mennie, ha kihúzod a töltőt.
-
Weaver
senior tag
válasz
perfegor17 #43680 üzenetére
akkor most már én is látok ilyet, mert utángyári a töltő
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #43557 üzenetére
Akkor ez nem egyedi. Az elmúlt kb 1 évben két ilyesmi SNSV járt nálam, kopp ugyanezzel a hibával. Reball és egyéb smd javítás sem segített. Mintha "leesett" volna az nVidia chip az alaplapról
De legalább az IGP-vel ment mind a kettő.
-
válasz
perfegor17 #43557 üzenetére
Szia.
Pl [link] ezzel ha tudod tesztelni?
Esetleg biosba nincs az beállítva, hogy csak az igp használja? -
válasz
perfegor17 #43437 üzenetére
Sajnos tud ilyet csinálni a win update, én is belefutottam már. Tök szűz windows-nál. Ott nem volt gond újratelepíteni, de nálad igen. Ezért írtam, hogy háttértárak ki, mentés, és utána kísérletezés tovább. Csökkentett módban próbáltad már?
-
válasz
perfegor17 #43435 üzenetére
Gondolom le lettek lőve a gépek frissítés közben. Én kimenteném az adatbázisokat (ha nincs eleve mentés, az gáz) és utána kísérleteznék tovább.
-
Amartus
senior tag
válasz
perfegor17 #43431 üzenetére
És lehetett kezdeni valamit vele?
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #42930 üzenetére
Sok minden.
Ha szerencséd van egy bios frissités helyrehozza. Ha nem akkor alaplap javítás /vagy csere.
De ez olyan mint a kocsi... ha nem indul 1000 és egy baja lehet -
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #42697 üzenetére
Mit szeretnél? Irj privit
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #42631 üzenetére
Első körben egy külső íróval egy bios-irást ajánlok.
(ha már szétkaptad gondolom végignézted ,hogy nincs e fizikailag valami alkatrész elszálva) -
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #42314 üzenetére
Ha felküldöd pestig én megnézhetem... irj privit
-
válasz
perfegor17 #42314 üzenetére
Szia. Esetleg nézd meg, hogy külső kijelzőre ad-e képet, ha van több ram modul benne, akkor csak az egyikkel próbáld. Vagy vedd ki a ssd/hdd-t, és anélkül is próbáld meg.
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #41841 üzenetére
Látom, gyulai vagy, nem tudom, megbízható BGA-zással is foglalkozó szerviz van-e a közeledben.
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #41831 üzenetére
Külső kijelzőn próbáld meg. Ha nincs kép, akku, töltő ki, 1perces hard reset. Ha így se, ramok ki, lábpucolás. Ha így se, gyanítható a vga forraszhiba vagy chiphalál.
-
Shin Chen
tag
válasz
perfegor17 #41831 üzenetére
A gaming notebook topikban érdemes lenne rákérdezni. Ha még nem tetted meg.
-
válasz
perfegor17 #41787 üzenetére
Van itt a szekrényben egy összetört Omen 17-an. A többit privátban
-
válasz
perfegor17 #41785 üzenetére
Akkor valszeg alaplap probléma lesz. Próbálj meg bontott alaplapot venni hozzá, talán még ez a jó megoldás. Az alaplap-javítás az olyan lutri, hogy én nem vágnék bele. Ha újat veszel, az pedig gazdasági totálkár.
-
válasz
perfegor17 #41782 üzenetére
De csak a venti csinalja, vagy a gép is ujraindulgat? Esetleg rammal kezdenék hirtelen, vagy akksi kiiktatása.
-
válasz
perfegor17 #41782 üzenetére
sípol is a gép?
-
válasz
perfegor17 #41765 üzenetére
Ha még garis, akkor szerviz. Én nem tudok róla, hogy az akkut szétszedés nélkül ki lehetne lőni az omenekben, pedig nekem is omenem van
-
válasz
perfegor17 #41765 üzenetére
Szia. Vedd ki az akksit, meg huzd le töltőről is. Majd vissza. Ha mem kiszedhetö az akksi, alul szokott lenni, egy pici lyuk azzal tudod az akksit kilőni. Majd töltő rá és próba
-
powika
újonc
válasz
perfegor17 #41442 üzenetére
Pfuh, sztem a W kevés amit le tud adni ... most ránéztem, ez 75W-os az alap meg 120W-os, gondolom ez lehet a ludas
Nyilván karanténban vagyok és lejárt a 3 napos visszavétel a Medianal, sztetek engedik majd cserélni ?
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #41357 üzenetére
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #41353 üzenetére
Nem. Jó ideje a laptopok teljesen máshogy tárolják, csak komolyabb beavatkozással törölhető...
-
válasz
perfegor17 #41175 üzenetére
Keress rá neten, hogy mit jelent ez az MSI-nél, és abból megtudod a hibát. Pl. RAM, VGA, stb
-
válasz
perfegor17 #41156 üzenetére
Alaplaphiba lesz, vagy VGA forrasztás szállt el. Nem villognak a ledek?
-
válasz
perfegor17 #40835 üzenetére
Ez laphiba lesz.
-
tserrof77
őstag
válasz
perfegor17 #40833 üzenetére
Próbálj variálni a Legacy/UEFI beállításokkal, hátha úgy felmegy a rendszer.
-
Kbali
nagyúr
válasz
perfegor17 #40830 üzenetére
Simán lehet hdd hiba is.
-
válasz
perfegor17 #40830 üzenetére
Értem, akkor ha a live linux sem bootol be, hdd/ssd nélkül usb-ről, akkor előbb ki kell deríteni miért nem dolgozik a bios után. addig USB-ről én nem frissítenék mert rizikós
-
válasz
perfegor17 #40828 üzenetére
Akkor ne frissítsd, mert alaphibás is lehet, vagy ram hiba.. stb
-
válasz
perfegor17 #40826 üzenetére
Egy próbát megérhet, hogy reseteled a bios-t. Utána próbálsz telepíteni.... stb. Live linux se indul el?
-
válasz
perfegor17 #40823 üzenetére
Szia. Lenovo logonál áll meg? Mert akkor nem biztos, hogy az usb bios update segít. Kuka is lehet utánna. Amúgy biosba be tudsz lépni?
-
válasz
perfegor17 #40823 üzenetére
Biztos biost akarsz frissíteni ilyen gépen? Ha megáll, akkor kuka.
-
válasz
perfegor17 #40030 üzenetére
Hogy derült ki végül?
-
válasz
perfegor17 #40027 üzenetére
Kíváncsi vagyok hol lesz a bibi...
-
válasz
perfegor17 #40020 üzenetére
Ha van még rá gari akkor gariztasd. Én azzal kezdenék, hogy Passmark Memtest-et futtatnék rajta 1-2 órát pendriveról. Ha az jó akkor nem a ram a probléma. HDD-t vedd ki és egy másik gépbe bedugva futtass rajta HD Tune programot. Csinálgatja egy darabig. Ha minden cella zöld akkor bad sectorod nincs, az is jó. Ha van a gépbe videókártya, azt tiltsd le a biosban, elég a HD graphics is. Ha gí telepíl a windows akkor VGA hiba.
-
Papooo
senior tag
válasz
Ismerős probléma.
Két ilyennel volt eddig dolgom, az egyik gép azóta is üzemel, Opensuse linuxal. -
válasz
Szia. HDD, ram, vagy akarár laplap is lehet. Kösd ki a HDD-t, úgy indítsd el linuxot.... majd ramteszt, Vagy tegyél bele másik ramot, és azzal próbáld ki. Valahogy így kezd
-
Kbali
nagyúr
válasz
perfegor17 #39747 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
perfegor17 #39727 üzenetére
Próbálkozhatsz a pasztázással, de sokat nem fog érni, ennek a típusnak ennyit tud a hűtése - vásárlás előtt, ha érdeklődsz, lebeszéltek volna a vásárlásól.
-
válasz
perfegor17 #39732 üzenetére
Az szerintem nem rossz, de ha még nyerni szeretnél pár fokot, akkor ajánlom a noctua nt-h2 pasztát, csináltam is egy tesztet? nt-h2 vs. mx-4:
[link] -
válasz
perfegor17 #39727 üzenetére
Ez a 75-80 fok mikor van? Terhelés alatt?
-
ricsi99
addikt
válasz
perfegor17 #37156 üzenetére
Nézz körül az energiakazdálodásnál... Töltöről és aksinál is más beállitások vannak...
-
válasz
perfegor17 #35050 üzenetére
Szerintem semmit.
-
SP4C3
veterán
válasz
perfegor17 #31574 üzenetére
amit kér minimum:
AMD Radeon HD 3870
NVIDIA Geforce 8800 GTHa nem elengedhetetlenül fontos neked a mobilitás, akkor válts asztalira, ha meg kell a hordozhatóság, akkor esetleg valami itx build + hordozható monitor
-
SP4C3
veterán
válasz
perfegor17 #31572 üzenetére
Úgy az egész lapost... (márha játszani szeretnél, ha meg nem, akkor minek lecserélni
)
Ja és HD 6870 =/= HD 6870M
-
Brandynew
őstag
válasz
perfegor17 #30822 üzenetére
Minimális. Inkább csak gyorsabban indulnának a gyakran használt programjaid. Az nem megoldás, hogy teszel a HDD helyére egy 250 GB-os SSD-t, a HDD-t meg kiveszed egy külső, USB-s rackbe?
-
válasz
perfegor17 #30199 üzenetére
Szinte biztosan kijelző hiba.
-
adika4444
addikt
válasz
perfegor17 #29944 üzenetére
nm, örülök hogy megoldódott a kérdés. Én is így üzemeltetem a gépeimet normál használatban hasonló okokból mint te, a melegedést leszámítva mert 2570P-nek jó a hűtése...
Viszont a zaj és az akkuüzem az időnként fontos tud lenni -
adika4444
addikt
válasz
perfegor17 #29941 üzenetére
Szia!
Le lehet. BIOS-ban vagy energiagazdálkodás a Win-ben, spec beállítások, proci, max teljesítményt rakd 99%-ra. -
szp1
addikt
válasz
perfegor17 #29921 üzenetére
Köszi a választ, letöltöttem, megnéztem.
Elhasználódás mértéke : 56%.......
Akkor csere lesz a vége. -
válasz
perfegor17 #29914 üzenetére
Ez driver hiba.Mindkét drivert el kell távolítani majd elöször tedd fel az intelt majd utána az nvidiát,utána mád kell müködnie rendesen.Arra vigyáz ,hogy csak a gyártó által készített drivert használd.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
perfegor17 #29881 üzenetére
Igen, üresjárásban ez így jó.
-
SP4C3
veterán
válasz
perfegor17 #29717 üzenetére
Inkább rakj alá egy hûtôpadot. Max terhelés mellett 80-90*C - ig rendben vagy.
-
Khelben
nagyúr
válasz
perfegor17 #29715 üzenetére
Nem a jó hűtéséről híres az a gép, ráadásul a négymagos cpu tolja rendesen a hőt. Úgyhogy normális. Ha terheled, akkor eldobálja majd az órajelet, sajnos ez ilyen. Tesztekben volt olyan, hogy 650 Mhz-en bírt csak működni a túlmelegedés miatt, amivel valamivel gyengébb lett, mint egy I3...
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #29655 üzenetére
Sikerült megoldani kivettem a kijelzőt és rákötöttem egy alaplap hibás lenovo gép kijelzőjét tökéletesen megy
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
perfegor17 #29482 üzenetére
itt az apron találsz 10 ért használtat,jó az bele
-
Kbali
nagyúr
válasz
perfegor17 #29482 üzenetére
Ha még használható volt, akkor talán érdemes megmenteni. Ha helyhez kötötten használjátok, akkor esetleg még külső monitorral megpróbálható...
-
Spet
addikt
válasz
perfegor17 #29304 üzenetére
Legalis windows? Elore letoltotted a frissitesi tanacsadoval vagy utolag szeretned telepitovel? Mert ha utolag szeretned akkor lehet a hatarido lejarta miatt nem akar veghezmenni a dolog
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #29052 üzenetére
Engem az idegesít hogy a lenovo felirat sem jön be.
-
válasz
perfegor17 #29045 üzenetére
Ha nincs benne HDD akkor is el kellene indulnia valamilyen rácsatlakoztatott eszközröl a bootolásnak,illetve a bioszba be lehetne lépni.Az uefi ugyan ír a hdd-re de csak telepítéskor,attól még kellene a gépnek müködnie.
Félek más gond lehet.Még azt próbáld meg,hogy akku ki,tápegység lehúzva és a bekapcsoló gombot 30 másodpercig lenyomva kell tartani,elvileg ez rezetálja a bioszt,illetve a cmost.Csináld meg és ha utána sem megy akkor sajnos szervíz a vége. -
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #29044 üzenetére
Ramot kivettem bekapcs úgy sípolt ez a része rendben is van.gondolom a vga jó mert képet add.Nem lehet hogy ez a fos uefi bios mentett valamit a vinyóra?
-
válasz
perfegor17 #29041 üzenetére
Vedd ki a vinyót, és ha utána minden rendben van újra akkor a hdd hubás.Buta kérdés de a hdd cserénél kivetted az akkut a gépböl?
-
Dell XPS
veterán
válasz
perfegor17 #26022 üzenetére
Sajnos nem! Nincs "bekötve" az alaplapon, így meghajtóként nem fogja felismerni.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
perfegor17 #26022 üzenetére
Szerintem,nem.kűlső USB adapter.ÜDv.
-
Hunyus
senior tag
válasz
perfegor17 #25822 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Samsung np700g7a s03de laptop.
Én nem találok a neten leírást róla.
Az érdekelne,hogy hány gb-ig kezeli a ramokat 16-32gb,1333-1600mhz?
Valaki esetleg megtudná írni? -
MurdR
veterán
válasz
perfegor17 #25387 üzenetére
Az semmi. Múlt hónapban szedtem szét egy Gericom gépet, összerakás után felettébb halk volt.
kihagytam a ventit. -
válasz
perfegor17 #25271 üzenetére
A ventillátor forgórésze ment tönkre.Ennél a típusnál gyakran megesik.Cserélni kell.
-
válasz
perfegor17 #25273 üzenetére
fekete sárga között mérj egy ellenállást.
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #25273 üzenetére
így hogy nem megy a ventilátor a proci 48c-os a GPU pedig 42c.
-
válasz
perfegor17 #25271 üzenetére
Mérj rá a ventillátor csatlakozójára, hogy van-e ellenállása.
3 vagy 4 tüskés a csatlakozó? -
bakter24
őstag
válasz
perfegor17 #23816 üzenetére
HDD hibás szektorok és/vagy vírusok?
-
Dell XPS
veterán
válasz
perfegor17 #23525 üzenetére
Tökéletes.
-
Dell XPS
veterán
válasz
perfegor17 #23514 üzenetére
Órajelek hiányába nehéz megitélni. Azt látni, hogy 100% -on megy a ventilátor (?), a hőmérsékleti tartomány maximálisan elfogadható (idle), de ilyen erős komponenseknél teljes terhelésen lehet véleményt alkotni.
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #22116 üzenetére
Megoldódott hibás volt a dvd meghajtó emiatt nem indult a gép.
-
Dell XPS
veterán
válasz
perfegor17 #21123 üzenetére
Nem valószínű, mert nem megfelelő hozzá a processzor tápáramköre az alaplapon.
-
hoax
senior tag
válasz
perfegor17 #21123 üzenetére
Működni fog, de lehet, hogy csak 30 percig. Tudom, most biztos hülyének nézel, de CPU csere után előfordulhat, hogy az Intel AT működésbe lép! Ha van rá lehetőséged, próbáld ki mielőtt kifizeted!
-
Impressa
őstag
válasz
perfegor17 #10271 üzenetére
Szia!
Van a gépeden egy Assist gomb? mert ha azzal indítod a laptopot, akkor be kellene jönni a menünek (SONYCare Rescue Mode), majd Start Bios Setup [F2].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest