- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Tomate
veterán
Ha van egy pavilion dv6551-es noti amit ilyen töltővel kell tölteni:
4.8mm x 1.7mm (tű)
DCOutput 19v 4.74a 90wHa ez helyett egy ugyan ekkora tűssel de csak 18V, 3.5A, 65W paraméterrel töltöm az működik nemde? Csupán lassabban töltődik?
-
Tomate
veterán
Ismerősöm USA-ba vett laptopot és hazahozta. Ott a töltő a 110V-os szabvány szerint van. Egy átalakítóval tudja használni itthon azt a töltőt vagy cserélnie kell?
Köszi!
-
Tomate
veterán
Havernak kellene újratelepítenem a gépét. Egy HP pavilion dv5-t. Alapból vistával lett vásárolva és a BIOS-a is Vistát emleget a gépnek. Elképzelhető, hogy ezért nem tudok feltenni rá sem win7-et sem xp-t? Egyedül a vistát bootlja be CD-ről, semmilyen win7-et sem xp-t nem tudok megetetni vele.
-
Tomate
veterán
Ismerősöm ügyes volt... Rángatta a laptop töltőjét és annak a laptop felőli vége kiszakadt abból a kis dobozból, majdnem a tövébe. (2-3centivel kijjebb) Ilyesmi a történet:
Valahogy szét lehet pattintani ezt a cuccost? Mi van benne amúgy?
-
Tomate
veterán
Ez LOL fél órája még oké volt...
-
Tomate
veterán
Kaptam egy ilyen netbookot kölcsönbe, hogy tegyek rá valami wint. Van rá esély, hogy erre én egy xp-t tegyek?
-
Tomate
veterán
Barátom notebookját újratelepítettem XP SP3-al. Minden f@sza, csak egy a gond. Mikor rányomok a kikapcsolásgombra, elkezd kilépni, kilép a rendszerből majd kiírja, hogy beállítások mentése és nem csinál semmit, úgy marad. Nem kapcsol ki. Mi a gond?
-
Tomate
veterán
Oda adtak egy Advent
1715HU típusú laptopot, hogy újra kéne húzni. Beírtam google-be és egy árva köpetet nem dobott ki róla. Hogy fogok én erre drivert csiholni? Van reményem, hogy SP3-as windows majd szinte mindent feltelepít szépen magától?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest