- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Integra #2860 üzenetére
lehet, hogy hülyeség de nekem úgy sikerült megcsinálni a tv outot szépre, hogy a 2. képernyőt a win képernyő beállításoknál aktiválás után 800*600 ra + 16bit-re állítottam, majd kiszedtem a pipát a "windows desktop kiterjesztése erre a képernyőre" négyzetből. Utána már csak ATI tray Tools-al (vagy CC-ben) piszkáltam. A PAL-B-t és a Clone-módot állítottam be (először fekete fehér volt a kép, majd a kontraszt + a színtelítettség et-elhúztam jobbra, és színes lett)
-
spyduck
nagyúr
válasz
Integra #2830 üzenetére
Hát ost erre azért nem tudok neked potnos választ adni mert haverom notebookján csináltuk meg!
viedókártya beálításoknál vmit ki kell pipálni de már nem emlékszem! (vagy ki kell szedni a pipát) De tuti a videókártya beállításoknál kell megcsinálni! De van egy olyan érzésem h ott már próbáltad! Amúgy neki x700-a van! De ma megyek este hozzá ha nem felejtm el megnézem és küldök neked privit! -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
-
válasz
Integra #1642 üzenetére
nekem régebben még egy p3 gericom esetében egyszer elszállt 5 - 6 betű, semmire sem reagált... szétkaptam, és csak a billentyűzet szalagkábelének a vége volt kimozdulva az alaplapból. csak egy szál nem érintkezett, ezért feküdt csak ki az a pár betű. meg igazítottam, és utána minden jó lett! azért sajnos van más hibalehetőség is; ha sérült a billentyűzet lapja vagy annak kábele, az már sajnos húzósabb...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest