- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Vardar #36311 üzenetére
Szerintem ne az Ipon-t keresd, hiszen nem náluk kell a garanciális szervizt jelezni, hanem a garanciapapíron megjelöltet, ami meg szerintem az Acer Brno-i központi szervize. Itt viszont szivacs, ha user errort állapítanak meg, mert a szállítási költséget is neked kell állnod.
-
Muerte
addikt
válasz
Vardar #30563 üzenetére
"És ezek a profilok is egymásra épülnek, ha az xx.1 gyorsított egy játékon, akkor az xx.2 is fog, de még gyorsít pár új dolgon?"
Igen.Mindig a frissen kijött játékok profilját teszik pluszba bele.
Ha nem lett jó a 11.6 akkor valószínű a packard bell is csak a saját gyári driverét tudja használni,ami elég szomorú -
Muerte
addikt
válasz
Vardar #30556 üzenetére
Az application profil növeli játékokban a teljesítményt általában crossfirenél de egy kártyás rendszereknél sem árt ha fent van.Innen[link]Mindig az aktuálisat tedd fel,most éppen a 11.9 CAP1.Ez régebbi driverekhez is jó,konkrétan a 10.02-től bármelyikhez.
Igen úgy kell unistallálni ahogy csináltad én is azt írtam előtte.
Most látom befagyott az amd.com próbáld kicsit később,biztos le lehet tölteni. -
Muerte
addikt
válasz
Vardar #30544 üzenetére
Laptop fronton eddig a 11,6 a legstabilabb nálam.A 11.10 prev2 egyrészt nem notebook hanem asztali pc driver másrészt még csak béta.
Először a programok telepítése-törlése helyről unistall all ati szoftver,restart,futtasd a ccleaner-ben a rendszerleíró takarítást,restart,új driver fel,restart,application profil fel,restart,enjoy. -
Vardar
tag
válasz
Vardar #28883 üzenetére
No hát, félidős(?) helyzet jelentés. Újraindítás után elkezdte csinálni az új partíciót, végig ment egy szép folyamatjelző ablak(teljes, épp most, másolás), viszont kb. 10-20 perce fekete alapon fehér betűkkel közli velem, hogy:
(1) of (2) operations...Resize Partition
Partition Letter: C
Partition Label: Packard Bell
Disk index: 1
Partition index: 3
New partition starting LBA: 42149888
New partition sizer: 63995 MB -
válasz
Vardar #28879 üzenetére
Windows lemezkezelő is tökéletes erre a feladatra. Csak 50 giga nehogy kevés legyen, a Win7 Windows mappája idővel elég szaporán növekszik, nekem 65 gigás a rendszerpartícióm és már 55 giga foglalt. Igaz, én sok progit telepítek. Az adatpartícióm meg 400 gigás (szép kerek szám
).
-
Csabee.
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Egyedi ékszerdobozka
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest