Keresés

Aktív témák

• andorra

őstag

válasz kem #12294 üzenetére

Igen, töltőre van dugva.
    Az eredetileg hozzá tartozó telepítő Vista Home Basic-el feltelepült a Epowering amivel valóban lehetett szabályozni a processzor teljesítményét is.
    Ezzel az oprendszerrel problémák voltak és lecseréltem.
    Ezt az Epowering programot így elveszítettem, mivel az a rejtett partición van.
    A Vista Performance-ben, illetve a Windows Mobility-ben ami hasonlónak tűnik mint az Epowering lehet fényerőt, hangerőt stb állítani, de nem látok lehetőséget a processzor sebességének szabályozására.

• andorra

őstag

Nemrég megvettem első notebookomat:
    Acer Aspire 5335
    AMD Turion X2 Mobile RM-70 2GHz
    RAM 4Gb DDR2
    Ati Radeon HD3200 256M RAM
    250G HDD
    Vista Ultimate 64 bit Sp1

Lefuttattam a Dr Hardware 2009 benchmark tesztjeit és úgy tűnik nagyon gyenge az eredmény, bár az összehasonlító adatok között asztali gépek adatai vannak felsorolva. Az enyém kb. egy Athlon XP 2200+ szintjén mozog. Egy ismerősömet megkértem, hogy futassa le ezeket a teszteket az Ő notebookján, amiben 1.86 Ghz-es Celeron dual processzor és XP oprendszer van és drasztikusan jobb eredményt kapott, a CPU/Memory és a Multi Processor esetében is. pl.: a CPU nálam 1900 nála 3000

Kérdés, hogy reális lehet-e ez a teszt és ha nem milyen programot használjak erre?
    Ha pedig reális mi lehet az oka, lehet, hogy ez a processzor ennyivel gyengébb az Intelnél, vagy valami más probléma okozhatja?

Köszönöm a segítséget !

Aktív témák