- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kisbrekes100 #49619 üzenetére
Ha rossz lenne az alaplap, akkor monitorra dugva se lenne jó a kép, nem?
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e...
Szóval van nálam egy Asus EEE PC, ami leesett. A képernyő bal oldalán függőleges csíkok láthatók. Szalagkábel mozgatására nem reagál. Monitorra kötve jó a kép. Mi lehet a probléma? Kijelzőcsere? -
sziada5925
aktív tag
válasz
zsolt19900 #23456 üzenetére
Akkor passzolom ssd-vel még élőben nem találkoztam. Esetleg ki kellene próbálni másik gépben, ha van rá lehetőség.
-
-
sziada5925
aktív tag
válasz
zsolt19900 #23450 üzenetére
Szia!
Próbáltad HD Sentinellel megnézni a winyót? Lehet "csak" bad sector okozza. Garanciás még? -
sziada5925
aktív tag
Üdv!
Szerintem nem szabad komolyan venni, amit a program ír. Nekem egy Samu winyóval játszotta el, nem is hibás, hanem csak gyenge szektor volt rajta, és ugyanezt produkálta. Amióta kizártam a gyenge szektorokat, simán működik. Ezek a tünetek voltamnekem is, mint BRIKLY-nél. -
sziada5925
aktív tag
válasz
joc-cod #21373 üzenetére
Szia!
Ha windows7-et használsz, akkor ha egy ideig nem nyúlsz a géphez, a winchesteredet a kisebb fogyasztás miatt+a melegedés szempontjából kikapcsolja. Így ha utána megmozdítod az egeret, vagy nyomsz egy gombot, lehet hogy a winyód az újraindulása miatt kattan egyet. -
sziada5925
aktív tag
válasz
BRIKLY #21357 üzenetére
Üdv!
Az a 120 hibás szektor okozza, vagy legalább is valamelyik közülük. Ugyanezt játszotta el egy asztali gép, partícionálással kizártam a rossz szektorokat (szerencsére a terület elején voltak), azóta kifogástalanul megy. Ha teheted minél hamarabb cseréld ki benne a winyót, és mentsd le az adataidat, mivel terjedni fognak a rossz szektorok. -
sziada5925
aktív tag
válasz
CsCsigusz #21046 üzenetére
Szia!
Ismerősömnek játssza ugyanezt a gépe, csak az asztali. Először kék halál volt Windows indítás közben, majd csak fekete képernyő fogadta. A HD Sentinel szerint 3 gyenge szektor van rajta, de pont azon a részen, ahová mindig települ a Win, szóval partícionálással megpróbálom megoldani, hátha összejön. A prgoram nekem is azt írja, hogy garanciális csere nem lehetséges, mondjuk már egy régi darabról van szó, tehát cserélni fogom szerintem, az a legbiztosabb. A Seagate winyódat meg vidd vissza, mert így használhatatlan. Előfordulnak gyárilag hibás darabok is. -
sziada5925
aktív tag
válasz
scream #20415 üzenetére
Szia!
Nekem van egy ugyanilyen gépem, nekem is 256MB/333MHz es memória volt benne. Az xp betöltése is elég sok fejfájást okozott neki, vettem bele 2x256 ramot, észrevehetően gyorsabb lett nem csak a windows betöltődése, hanem használat közben is. Azt hiszem Samsung ram van benne, próbálj keresni egy hasonló típust, és akkor elég csak 256-ot venned. -
sziada5925
aktív tag
válasz
uborkazn #19222 üzenetére
Az ESS kicsit lassítja az XP betöltődését, mert elkezd keresgélni. Az üdvözlőképernyőnél való megállást okozhatja akár az is, hogy valamelyik hálózatra próbál a wifi kártyád csatlakozni. Ha tudod kapcsold ki, hátha ez a hiba egyik forrása. A Windows frissítéseket is kapcsold ki próbára.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #18602 üzenetére
Szia!
Kipróbáltad az F1-F12-ig az összes gombbal a belépést?
Asuson belül mi a típusa? -
sziada5925
aktív tag
válasz
BigG.(nnnnn) #18601 üzenetére
Üdv!
Szerintem érdemes a Fujitsut megvenned, a Geforce kártya is többet tud benne, mint az Ati3650, az Intel Core2 Duo is jobban teljesít a teszteken az AMD-vel szemben. És a Fujitsu mellett szól a b/g/n-es wifi. Ha játékra is használod, akkor Fujitsu, bár nemrég én is Acer-t vettem, nem bízom a Fujitsuban. Sajnos csak 1 év garival adják, ha tudsz vásárolj rá +1 évet a biztonság kedvéért. (+1év 12000Ft körül van) -
sziada5925
aktív tag
válasz
DeFranco #18069 üzenetére
Az Ati honlapján a Mobility Radeon 4000 series-hez csak Win7 alá található catalyst, az is beta verzió. Ezt próbáltam xp alatt, de nem működött.
plaszy: Ha letöröltem a recovery partíciót, akkor annyi a win7-nek? Acer honlapján sincs terméktámogatás xp alá.
Noti típusa
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Acer laptopot, amiben egy Ati Mobility Radeon 4570-es kártya van. Windows 7-et kaptam hozzá, mint oprendszert, de nem szeretem, ezért megpróbáltam feltenni az xp-t. Össze is szedtem hozzá a drivereket (mivel nem kaptam hozzá driver cd-t), kivéve a videókártyához. Akárhogyan is próbáltam, nem sikerült felismertetni a vga-t xp alatt. Próbálkoztam a mobilty modder programmal is, de semmi.Valakinek esetleg valami ötlete lenne? És ha már megkaptam a telepített Windows 7-et, és a serialt hozzá, akkor magát a Windows 7 Home Premium telepítőt megkaphatom az Acer honlapjáról vagy valahonnan? Mert így azért elég gáz, hogy feltelepítik az oprendszert és használjam amíg tudom, aztán kakukk. Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest