- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
macskopite
tag
válasz
kendeee #25016 üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólást
Valóban bosszantó, így csak saccolni tudom, mikor kapcsoljam ki...Minden létező drivert már kipróbáltam a lapihoz, de semmi eredmény, felkiáltójeles, ismeretlen eszköz nincs az eszközkezelőben. A linuxban bíztam , de az sem jelzi a meglétét.
WinME, Win2000 éa WinXP alatt is egy kis villámot jelez, de az energiagazdálkodás menüben azt írja akkumulátor nincs telepítve... Ugyanez a helyzet Everest-tel is...
Üdv, Tamás -
kendeee
aktív tag
válasz
kendeee #23169 üzenetére
Sípolós műszered van? Mert ha nincs nem fogsz rajta látni fizikai sérülést, csak ha nem sípol a műszer akkor megadta magát a bizti. Fp néven is lehet, vagy fordítva, a tápcsati környékén. (Fuse-Power) vagy fordítva Pf . Mellékelek egy képet, mondjuk ez nekem egy donor, régi alaplap, de ilyesmit kell majd keresned, ha már ráveted magad. Remélem jártas vagy a laptop szétszedésben és a és az elektronikában, mert Én nem vállalok felelősséget érte, ha nem az lesz a gond.
-
zdanee
őstag
válasz
kendeee #23146 üzenetére
Azert az IBM gepeket mar joval a felvasarlas elott is kinai kisgyerekek raktak ossze, mint az osszes tobbi markat (meg az Applet is), csak az ostor kerult at a kinai vezetoseg markaba. Valoban bevezettek egy olcsobb ideapad szeriat, de a felso kategoriaban a thinkpadek hozzak amit regen hoztak. Nem a mai 300$os gepeket kell hasonlitani a regi 1000$osokhoz. Ugyanigy Acerbol, asusbol, toshibabol, mindenbol van gyenge beleposzintu modell arban a lelektani hatar alatt, amibol nyilvan mindent kisporolnak, hogy olcso legyen, es minden markanak, az acernek is vannak jol osszerakott felsobb kategorias gepei. Hiaba veszel toshibat v dellt 120eFtert, ennyiert csak ugyanolyan muanyagdarabot kapsz, mint a "kinai" gyartoknal. Amire viszont figyelni erdemes az a support, azaz ha megvetted a bovlit, segitenek-e eletben tartani, amig lejar a gari. Az acer pl eleg jo supporttal dolgozik, olyan is tortent mar velem, hogy a verolcso muanyag FuSi gepet 2 nap alatt megcsinalta a szerviz, ugyanakkor a mindenfele extragaranciaval biztositott draga asus gepemen egy honapot ucsorogtek egy vincsicseren.
-
g4besz
tag
válasz
kendeee #23146 üzenetére
Csak egy apró pontosítás:
"az IBM-et felvásárolta a Lenovo, megvették az addigi ibm által kidolgozott fejlesztéseket."
Ez így nem igaz, az IBM PC divizióját vették meg és a Think* logós termékek gyártásához szükséges lincenceket. A fejlesztéseket pedig a Lenovo saját kutatási részlege folytatja.
Forrás -
Drughi
addikt
válasz
kendeee #23138 üzenetére
Szeretném tudni, hogy mely típusokhoz kapható egyáltalán ilyen cucc, mert ez alapján (is) veszek majd notebookot.
SSD miatt lesz rá szükségem de kell plusz egy hdd a gépbe ezért is szeretném az optikai meghajtót kiszedni belőle.
Tudom, hogy az esetek 99%ban csak üzleti gépeknél van ilyenre lehetőség,de azért jobb körülnézniSajnos a linkelt hírdetésnél, csak pata-s cuccokra van lehetőség, az meg nekem nem jó
-
-
dethroner
veterán
válasz
kendeee #22981 üzenetére
Nem néztem több verzsönnel, csupán a 3.40 PRO van rajta. Őőő, igen, regisztrált
HD Tune teszt végigment, ott minden zöld, nem talált hibát. Ez Seagate vinyó, lehet azért van? Már csak 89%-os a kondíció szerinte, de megfogadom az itteni tanácsokat és magasról teszek a közepébe. Megy amíg megy, ha gondja lesz ott a 2 év gari.
-
Integrator
aktív tag
válasz
kendeee #22980 üzenetére
Őszinte leszek. Konferenciákra járok rendszeresen, és nem mindegy, hogy egy noname gagyi minőségű, vagy egy jó minőségű megbízható táskával szaladgálok. Egyrészt emiatt számít, hogy hogyan néz ki, másrészt számít, hogy mennyire strapabíró. A másik választásom egy Samsonite volna, de az szintúgy nem kapható sehol (bár az majdnem 2x ennyibe kerül, mint ez).
-
-
Sickboy25
addikt
válasz
kendeee #22890 üzenetére
köszi a segítséget, azt még természetesen kipróbálom... ITT a kép újra
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
kendeee #21819 üzenetére
Visszaállítás megvolt.
system32\ntoskrnl.exe nem található.
Gondolom ez attól van, hogy másik (nem eredeti) win7-et raktam rá.
A srác azt mondta, hogy amikor először bekapcsolta a gépet akkor feltelepült magától a win7. Ezt az opciót el lehet valahogy érni (hogy ne visszaállítás hanem telepítés legyen). Mert a win ott a partíción.
Vagy mit csináljak? -
xaxa
csendes tag
válasz
kendeee #21702 üzenetére
igen, néztem én is youtube videókat, meg rákerestem pár oldalon leírásra, de ott csak fogják és bepattintják:S. nekem ilyenkor be is pattan vmi, de nem áll párhuzamosan a többi gomb felületével. amúgy 5 perc után kipantintottam én is egy másikat, hátha, de most van 2 szar gombom, csak ennyit értem el vele
acer aspire 8935g a noti típusa. ilyen háttérvilágításos "apple szerű" billentyűzet van hozzá.
-
NEMO1968
őstag
válasz
kendeee #21604 üzenetére
Végül is nem Téged akartalak cikizni,bocsi.
De nem tudhatjuk,ki milyen szinten ért az ilyesmihez,és csak a tökéletes +oldást szabad javasolni"szájbarágósan".
Van akinek még a burkolatok levétele is gondot okozhat.
Rám is rámpirítottak már 1szer töltő ügyben,de másnak segíteni így távolról felelősség,és csak a tuti +oldás a nyerő.
Ha a sajátomon kísérletezek,és nem jön be,csak magamat okolhatom,viszont ha másnál valami karambol lesz a nem tökéletes +oldás miatt akár véletlenül is,rögtön az van:"Te mondtad,hogy jó lesz!"
Szal bocs,ha esetleg olyanra sikerült a stílus.
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest